Met de heerlijke Bouquet liefdesverhalen is de uitgeverij Harlequin beroemd geworden. Ook wel sprookjes voor volwassenen, je zet er heel eenvoudig aan het begin van ieder verhaal de beroemde zin er voor: “Er was eens…” En de verhalen eindigen altijd: “En ze leefde nog lang en gelukkig”

Laat je meeslepen in een wereld vol glamour, romantiek, hartstocht en verleiding….


Alle 6 resultaten

Angela Devine Als parels in de zon Bouquet 1541
€ 1.00
nr. 1541
Verkocht

Als parels in de zon

Met gemengde gevoelens keert Claire na zes lange jaren naar Tahiti terug – het eiland waarop ze geboren en getogen is.

Enerzijds verheugt ze zich erop haar familie te ontmoeten en haar zus te helpen bij de voorbereidingen van haar huwelijk; anderzijds ziet ze ertegen op Alain Charpentier tegen het lijf te lopen. Hij heeft haar destijds immers van het eiland verjaagd. De schrik slaat haar om het hart wanneer hij haar van het vliegveld komt afhalen. Uit alles wat hij zegt en doet, blijkt dat hij haar nog net zo hevig haat als op de bewuste dag dat hij haar in de armen van een ander trof.

Verward vraagt Claire zich dan ook af waarom hij haar mee naar zijn huis voert en haar even later hartstochtelijk omhelst…

Bekijken
Verder lezen
Jessica Hart Tropische bloesem Bouquet 1444
€ 1.00
nr. 1444
Verkocht

Tropische bloesem

Deeltje van het thema Eilanden van liefde en romantiek

Wanneer Deborah er tijdens haar reis door Indonesië achter komt dat haar tas is gestolen, is ze ten einde raad.

In die tas zat namelijk alles wat ze bezat – paspoort, ticket en geld incluis. Wanhopig wendt ze zich tot de enige andere Engels sprekende persoon in de buurt: Gil Hamilton. Hij biedt aan haar terugreis te betalen als zij voor drie maanden met hem meegaat en doet alsof ze zijn vrouw is! Aangezien ze weinig keus heeft, gaat ze erop in. Al snel blijkt het heel wat moeilijker vol te houden dan ze had gedacht, omdat ze zich heel erg tot Gil aangetrokken voelt.

Van een echt huwelijk met hem kan echter geen sprake zijn, want Gil wil trouwen met een verstandig, keurig meisje, en dus maakt Deborah geen schijn van kans…

Bekijken
Verder lezen
Elizabeth Power De zevende hemel Bouquet 1491
€ 1.00
nr. 1491
Verkocht

De zevende hemel

Sasha is van plan met volle teugen van haar vakantie op het Engelse platteland te genieten.

De kans om een ballonvaart te maken, grijpt ze dan ook met beide handen aan. Wat is er immers heerlijker dan scherend over de boomtoppen genieten van de grazige weiden en de mooie landhuizen? Helaas geniet Sasha niet erg lang, want de ballon verliest plotseling snel hoogte boven een landgoed waar kennelijk net een party wordt gehouden. Met een smak belandt ze midden tussen de gasten op het keurig onderhouden gazon, en ze verliest het bewustzijn.

Wanneer ze haar ogen opent, blijkt ze zich in een prachtige kamer te bevinden, en de man die naast het bed zit, is de knapste man die ze ooit heeft gezien…

Bekijken
Verder lezen
Edwina Shore Gelokt door hartstocht Bouquet 1546
€ 1.00
nr. 1546
Verkocht

Gelokt door hartstocht

Deeltje van het thema Eilanden van liefde en romantiek

Na die ene fatale woordenwisseling is Briony niet meer op Barra geweest.

Ze heeft op dit Schotse eiland gelukkige tijden beleefd, maar dat leek een jaar geleden voorgoed voorbij te zijn, toen het duiveltje van de huwelijkscrisis de kop opstak. Haar man, Kyle Buchanan, vond dat ze te veel tijd stak in haar carrière als mode-ontwerpster. Bovendien verdacht hij haar ervan een verhouding te hebben met haar compagnon. De beide echtelieden hebben elkaar inmiddels een jaar lang niet gesproken wanneer Briony voor haar werk weer afreist naar Barra. Ze is bezig aan een zogenaamde Hebridische Collectie en waar kan ze zich dan beter laten inspireren dan op dit prachtige eiland?

Of hoopt ze misschien heimelijk op een verzoening met Kyle?

 

Bekijken
Verder lezen
Karen van der Zee Romantische stranden Bouquet 1544
€ 1.00
nr. 1544
Verkocht

Romantische stranden

Deeltje van het thema Eilanden van liefde en romantiek

Een verwend nest, dat was Eve toen ze besloot haar huwelijk met Parker Adams geen doorgang te laten vinden.

Juist toen hij haar het hardst nodig had, liet zet hem zitten, alleen maar omdat ze niets wilde opofferen. Sindsdien is Eve erg veranderd, en ze werkt als fysiotherapeute in het weeshuis op het Caribische eilandje St. Barlow. Ze is heel tevreden met haar rustige leventje. Tot ze op een dag oog in oog komt te staan met een jongetje dat het evenbeeld van Parker is. Het is toch niet mogelijk dat dit zijn zoontje is? Dan moet die dame verderop zijn vrouw zijn, en dan zal Parker zelf ook wel op het kleine, paradijselijke eiland zijn.

Hoe kan ze hem ooit nog onder ogen komen!

 

 

Bekijken
Verder lezen
Anne Mather In de tropennacht Bouquet 1550
€ 1.00
nr. 1550
Verkocht

In de tropennacht

Deeltje van het thema Eilanden van liefde en romantiek

India was dertien toen Nathan Kittrick van Pelican Island werd verbannen.

Nu, acht jaar later, komt hij terug om zijn erfgoed op te eisen; het vakantieparadijs dat ooit door zijn vader is opgezet. Zijn terugkeer brengt bittere herinneringen bij India boven, en ze is vastbesloten hem eens duchtig de waarheid te vertellen. Nu ze geen kind meer is en al helemaal niet het trouwe stiefzusje dat hem ooit aanbad, moet hij wel naar haar luisteren.

Waar ze echter niet op heeft gerekend, is dat Nathans komst haar zo van slag zou brengen, en al helemaal niet dat haar gevoelens voor hem nog altijd zo sterk zouden zijn…

 

Bekijken
Verder lezen