Je bent hier:

Amanda Stevens – Spoor van het kwaad (nr. 41)

1922, Adamant, Arkansas

Een boer wordt wakker van een geluid. Wanneer hij gaat kijken, vindt hij overal in zijn met sneeuw bedekte tuin afdrukken van gespleten hoeven. Onmiddellijk gaat het gerucht dat door olieboringen een gat naar de hel is ontstaan: de duivel is ontsnapt.

De sporen verdwijnen met het smelten van de sneeuw, maar zeventig jaar later verschijnen ze opnieuw, vlak bij het lichaam van de op gruwelijke wijze vermoorde Rachel DeLaune. Haar zusje, Sarah DeLaune, wordt nog lang na de onopgeloste moord geplaagd door nachtmerries, en haar relatie is stukgelopen op haar angsten en haar geheimen uit het verleden. Ze is er altijd van overtuigd geweest dat een man die Ashe Cain heet haar zus heeft gedood, maar niemand anders dan zij heeft Ashe ooit gezien. Hij dook op uit het niets toen ze heel hard een vriend nodig had en verdween op de avond dat haar zus werd omgebracht.

De verschrikkelijke gebeurtenissen worden opnieuw opgerakeld wanneer twee verminkte lichamen worden gevonden in de buurt van Sarahs huis – en de plaats delict vergeven is van de sporen van gespleten hoeven…

Uitverkocht

Boekdetails

Aantal pagina's

382

Aantal verhalen

1

Boeknummer

41

Oorspronkelijke titel (s)

The Devil's footprints

Pseudoniem

Marilyn Medlock Amann

ISBN:

9789034752888

SKU: Amanda Stevens IBS Thriller 41 Categorie: Tags , , , , , , , ,