Je bent hier:

Anne Stuart – In afzondering (nr. 121)

Het was alsof ik zweefde, droomde… Tijd deed er niet meer toe; de dagen regen zich eindeloos aaneen. Tot nu. Ik voel haar aanwezigheid en weet dat zij het is. Eindelijk is er iemand gekomen om me te bevrijden uit deze schemering. Om me te helpen Dillon Gaynor te doden. Het moment van wraak is aangebroken.

Drie maanden geleden is Nate Kincaid op brute wijze omgebracht. Volgens de officiële lezing werd hij doodgeslagen tijdens een drugsdeal, maar Jamie kan niet geloven dat haar lievelingsneef een dealer was. Vastbesloten meer te weten te komen, reist ze af naar de plek waar hij is gevonden: de garage van zijn beste vriend, Dillon Gaynor, in een uitgestorven gehucht in Wisconsin.
Dillon is nog net zoals ze zich hem herinnert: arrogant, ontoegankelijk en gevaarlijk. Voor ze het weet, raakt ze verstrikt in een kat-en-muisspel dat om veel meer draait dan om de waarheid alleen. Ontsnappen blijkt onmogelijk: haar auto is stuk en haar spullen zijn spoorloos verdwenen. Toch begint ze, wanneer zich een paar bizarre ongelukken voordoen, te vermoeden dat Dillon haar weg wil hebben.

Wat houdt hij voor haar verborgen? Is hij een moordenaar of juist haar enige kans op overleven? Als ze blijft, zal ze dat dan met de dood moeten bekopen?

Op voorraad

Boekdetails

Aantal pagina's

302

Aantal verhalen

1

Boeknummer

121

Nederlandse uitgave

2006

Oorspronkelijke titel (s)

Into the fire

Oorspronkelijke uitgave

2003

Pseudoniem

Anne Kristine Stuart Ohlrogge

SKU: Anne Stuart - In afzondering (nr. 121) IBS Thriller Categorieën , Tags , , , , ,