Biografie

Author Picture

Abby Green

Voordat de Ierse Abby Green besloot in de voetsporen te treden van haar helden Penny Jordan en Kate Walker en romantische verhalen te gaan schrijven, werkte ze als regieassistente. Hoewel sommigen misschien niets liever zouden willen dan werken op een filmset, vindt Abby het een verademing om rustig binnenshuis te kunnen zitten schrijven, ver weg van alle hectiek, lastige acteurs en extreme werkomstandigheden!

Boeken van Abby Green

Abby Green Wraak en passie Bouquet 3449
€ 1.00
nr. 3449
Verkocht

Wraak en passie

Deeltje thema Een nacht in… Een nacht in logo

Kabuyadir met zijn woestijn, Madrid met zijn plaza’s, Londen met zijn nachtleven, Brazilië met zijn stranden…

Hoe zou het zijn om op een van deze plekken één opwindende nacht te beleven? Eén enkele nacht kan je leven voorgoed veranderen!

Zonovergoten wijngaarden, zoete kussen, romantiek vertroebeld door wraak…

Het ontbreekt Nicolás de Rochas, de grootste wijnproducent van Argentinië, aan niets. Toch is hij niet gelukkig. Kon hij Madalena Vasquez – zo mooi en zo verleidelijk – maar uit zijn hoofd zetten. Nooit zal hij hun geheime afspraakjes vergeten. En nooit zal hij vergeten hoe koud en onverschillig ze hem aan de kant zette. Nu is ze wanhopig op zoek naar een geldschieter voor de verwaarloosde wijngaard van haar ouders. Eindelijk heeft hij de kans zich te wreken voor wat ze hem heeft aangedaan…

Madalena wilde Nic destijds niet verlaten, maar ze moest wel. Nadat ze een familiegeheim had ontdekt, kón ze niet bij hem blijven.

Noodgedwongen keert ze naar hem terug, en nu stelt hij een onmogelijke eis. In ruil voor zijn geld wil hij haar één nacht in zijn bed. Hoe zal ze het ooit kunnen verdragen daarna opnieuw afscheid van hem te moeten nemen?

 

Bekijken
1.00
Meer informatie
Abby Green Onweerstaanbare afleiding Bouquet 3230
€ 1.00
nr. 3230
Verkocht

Onweerstaanbare afleiding

Als Leonidas Parnassus na jaren afwezigheid terugkeert in Griekenland, raakt hij onmiddellijk verstrikt in de vete die zijn familie al generaties lang in zijn greep houdt.

De ontmoeting met een knappe serveerster is dan ook een welkome afleiding, tot hij ontdekt wie deze Angel is: de dochter van zijn aartsvijand! Angel valt als een blok voor de charmes van Leo en hoopt dat hun liefde zal bewijzen dat de familievete tot het verleden behoort.

Wat ze echter niet weet, is dat Leo niet aan liefde denkt, maar aan wraak…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Abby Green Lange tropische nacht Bouquet 3241
€ 1.00
nr. 3241
Verkocht

Lange tropische nacht

Waarom uitgerekend híj?

Dat vraagt Kate zich wanhopig af wanneer ze Tiarnan Quinn weer ontmoet. Want hoewel deze casanova haar tien jaar eerder, op haar achttiende, ruw afwees, blijkt ze nog steeds naar hem te verlangen. Blijkbaar laat ze Tiarnan nu niet langer onberoerd, want hij nodigt haar uit met hem mee te reizen naar Martinique. Kate weet dat meer dan een avontuurtje er niet in zit, maar ze gaat toch, omdat ze vreest dat ze hem anders nooit zal kunnen vergeten.

En stiekem hoopt ze dat hij haar toch ook tot zijn hart zal toelaten, in plaats van alleen tot zijn bed…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Abby Green De kracht van verlangen Bouquet 3770
€ 1.00
nr. 3770

De kracht van verlangen

Deel 3 serie 3 machtige tycoons

Drie ongenaakbare tycoons onderschatten de kracht van liefde…

Cesar Da Silva geeft een filmcrew toestemming opnames te maken op zijn imposante castillo.

Maar dan ontdekt hij dat Lexie Anderson de hoofdrol speelt. De beroemde actrice is adembenemend knap, maar ook omgeven door schandalen. Bij elke stap die ze zet, wordt ze gevolgd door de roddelpers. En dat terwijl hij juist probeert te voorkomen dat een familiegeheim aan het licht komt.

Hoe Cesar zich er ook tegen verzet, hij wordt als een magneet tot Lexie aangetrokken – hij móét haar kussen. Als de volgende dag hun kus op alle voorpagina’s staat, besluit hij een zinderende affaire met haar te beginnen. Het is immers beter dat ze daarover schrijven dan over zijn familie!

Zodra de pers van zijn landgoed vertrokken is, zal hij Lexie wegsturen. Uiteraard…

 

Bekijken
1.00
In winkelmand
Abby Green De kracht van liefde Bouquet 3751
€ 1.00
nr. 3751
Verkocht

De kracht van liefde

Deel 1 serie 3 machtige tycoons

Drie ongenaakbare tycoons onderschatten de kracht van liefde…

Rafaele Falcone is altijd koel en berekenend – emoties spelen nooit een rol bij het nemen van een beslissing, zakelijk noch privé. Dus als blijkt dat het goed is voor zijn bedrijf om de beeldschone Samantha een baan aan te bieden, dan doet hij dat. Al heeft hij haar jaren geleden na een kortstondige affaire abrupt in de steek gelaten…

Het sexy Italiaanse accent van Rafaele zendt een rilling langs Samantha’s rug. En dat is niet alleen van het verlangen naar zijn hartstochtelijke kussen, weet ze. Want de Italiaanse tycoon staat op het punt haar grote geheim te ontdekken – een ontdekking die zijn en haar leven totaal overhoop zal gooien!

Bekijken
1.00
Meer informatie
Abby Green De kracht van hartstocht Bouquet 3759
€ 1.00
nr. 3759
Verkocht

De kracht van hartstocht

Deel 2 serie 3 machtige tycoons

Drie ongenaakbare tycoons onderschatten de kracht van liefde…

Alexio Christakos kan niet geloven dat dit hém overkomt: onderweg in een van de vliegtuigen van zijn luchtvaartmaatschappij raakt hij totaal in de wolken van een vrouw die hij bij toeval ontmoet. Normaal is híj degene die de touwtjes strak in handen heeft, maar nu is hij verloren – hij móét deze prachtige, jonge vrouw kussen!

Het laatste wat Sidonie moet doen, is een affaire beginnen met een Griekse tycoon. Maar ze valt volledig voor Alexio’s charmes en geeft zich over aan een vurig avontuur met hem. Ze is in de zevende hemel, tot hij ontdekt dat ze financieel totaal aan de grond zit en onmiddellijk denkt dat ze een golddigger is. Er is maar één optie: vertrekken. Maar dan ontdekt zíj iets…

 

 

Bekijken
1.00
Meer informatie
Abby Green Zee van verlangen Bouquet 3607
€ 1.00
nr. 3607
Verkocht

Zee van verlangen

In liefde en wraak is alles geoorloofd…

Haar halve leven is Jesse al bezig haar zoete wraak op haar vader voor te bereiden. Nu ze op het punt staat haar doel te bereiken, zal ze zich door niets en niemand laten tegenhouden. Ook niet door de machtige tycoon Luc Sanchis.

Luc heeft geen flauw idee wat hem is overkomen als hij wakker wordt op een piepklein zonnig eilandje in de Middellandse Zee. Hij wordt opgewacht door Jesse Moriarty, die hem tot zijn woede vertelt dat ze hem heeft ontvoerd! Natuurlijk is hij niet van plan het erbij te laten zitten. Om van het eiland af te komen zal hij haar eerst haar geheimen moeten ontfutselen.

De beste manier om dat te bereiken is haar verleiden…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Abby Green Minnares van de koning Bouquet 3736
€ 1.00
nr. 3736
Verkocht

Minnares van de koning

Eén onbezonnen kus…

Koning Alix Saint Croix is rijk, knap en heeft altijd wel een mooie vrouw aan zijn arm. Als hij in Parijs een parfumerie binnenstapt om parfum te kopen voor zijn minnares, raakt hij in de ban van de betoverende exotische schone, Leila. Maar wat blijkt? Ze geeft zich niet zomaar – ook niet aan een koning.

Leila weet wat ze wil, en minnares worden van een rijke playboy – koning of niet – staat niet op haar verlanglijstje. Maar de aantrekkingskracht tussen hen is zo hevig dat ze wel moet toegeven aan de hartstocht.

En dat heeft grote gevolgen…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Abby Green Hart van ijs Bouquet 4040
€ 2.50
nr. 4040
Verkocht

Hart van ijs

Kan hij haar geven wat ze het liefste wil?

Chiara’s huwelijk met tycoon Nicolo Santo Domenico zou alleen op papier bestaan, maar op de trouwceremonie volgt tot haar verrassing een vurige huwelijksnacht. Even durft ze te hopen op een toekomst vol liefde, tot ze inziet dat Nicolo’s redenen om haar te verleiden net zo kil zijn als zijn hart. Om haar eigen hart te beschermen vlucht ze bij hem vandaan…

Vijf maanden later heeft Nicolo zijn weggelopen vrouw eindelijk opgespoord, om tot de ontdekking te komen dat ze zwanger is! Hij wil hoe dan ook zijn kind opeisen, maar dat blijkt alleen te kunnen als hij Chiara schenkt wat hij iedereen altijd heeft ontzegd: zijn liefde…

Bekijken
2.50
Meer informatie
Abby Green Vallen voor de verleiding Bouquet 4030
€ 2.50
nr. 4030
Verkocht

Vallen voor de verleiding

Verliefd op de vijand…

Nessa moet een beroep doen op de welwillendheid van miljardair Luc Barbier, om haar broer vrij te pleiten van diefstal. Luc blijkt de meest genadeloze – en aantrekkelijkste! – man die ze ooit heeft ontmoet. Tot haar ontzetting besluit hij haar te gijzelen tot de schuld van haar broer is afgelost. Ze moet op het Barbier-landgoed blijven en gaan werken als stalhulp!

Nu Nessa dagelijks dicht in Lucs buurt is, overvalt haar een verwarrend en ongewenst gevoel. Want in plaats van haat en afkeer voelt ze een heerlijk warme gloed vanbinnen wanneer Luc naar haar kijkt. Ze kan toch niet vallen voor de vijand?

Bekijken
2.50
Meer informatie
Abby Green Gewaagd plan Bouquet 3667
€ 1.00
nr. 3667
Verkocht

Gewaagd plan

Deel 10 Grand Hotel Chatsfield

De Chatsfields en de Harringtons strijden om de macht. Een strijd die jaloezie en wraak oproept, maar ook passie en verlangen…

Keelin zit in het Harrington in Rome te wachten op haar verloofde, Gianni Delucca, die ze nog nooit ontmoet heeft. Haar vader heeft haar aan deze tycoon uitgehuwelijkt om zijn imperium te redden. Ze zal alles doen om dit plannetje te dwarsbomen, want ze gaat echt niet zomaar met een of andere Italiaan trouwen! Dan loopt een adembenemend knappe man de lobby binnen…

Gianni ziet meteen aan de woedende blik in Keelins ogen dat zijn aanstaande bruid niet van plan is mee te werken aan de zakendeal van zijn leven. Mislukken is geen optie, dus hij zal haar voor het altaar krijgen. En ze zál ja zeggen!

Bekijken
1.00
Meer informatie
Achter gesloten deuren Bouquet 3654 Abby Green, Michelle Conder, Caitlin Crews, Dani Collins, Susan Stephens
€ 1.50
nr. 3654
Verkocht

Achter gesloten deuren

Deel 8.5 Grand Hotel Chatsfield

In de luxesuites van het Grand Hotel Chatsfield gebeurt altijd wel iets opwindends…

5 Korte verhalen in 1 bundel

KAMER 286 – Abby Green
Salim Segal heeft één nacht in een superluxe hotelkamer om Natalja ervan te overtuigen dat hij niet de man is die zij denkt dat hij is. Hij zal zorgen dat het een onvergetelijke nacht wordt!

KAMER 426 – Michelle Conder
Waarom is Chloe toch naar het feest gegaan dat Liam Hunter in zijn suite geeft? Ze haat de arrogante filmster!

KAMER 507 – Caitlin Crews
Jenny is buitengesloten en staat nu op de gang van het luxehotel in alleen haar ondergoed!

KAMER 823 – Dani Collins
Lady Hamilton-Smythe heeft een geheim. Ze boekt elke maand een suite en krijgt dan bezoek van de geheimzinnige Hayes…

DE ROYAL SUITE – Susan Stephens
Libby trekt stiekem de galajurk van haar nicht aan en gaat daarin naar de hotelbar. Meteen krijgt ze zwoele blikken van de ongelooflijk knappe prins Lucaj…

Bekijken
1.50
Meer informatie
Abby Green Gevangen in verlangen Bouquet 3273
€ 1.00
nr. 3273
Verkocht

Gevangen in verlangen

Die ene nacht met Rico Christofides zal Gypsy Taylor nooit kunnen vergeten.

Niet alleen omdat ze nooit eerder zo’n hartstocht had ervaren, maar ook omdat ze haar geliefde dochtertje eraan overhield. Na die nacht heeft ze Rico nooit meer gezien. Hij stond bekend als genadeloos, en ze vreesde dat hij haar haar kind zou afnemen. Daarom heeft ze hem niets over Lola verteld. Rico is haar echter evenmin vergeten. Niet alleen omdat ze dwars door de muur wist te breken die hij om zichzelf had opgebouwd, maar ook omdat hij nog steeds naar haar verlangt.

Dat verlangen en zijn woede wanneer hij haar geheim ontdekt, brengen hem ertoe een onmogelijke eis te stellen…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Abby Green Italiaanse kussen Bouquet 3139
€ 1.00
nr. 3139
Verkocht

Italiaanse kussen

Net wanneer Cara wil gaan genieten van een welverdiende vakantie op Sardinië, loopt ze Vicenzo Valentini tegen het lijf.

De man die haar ten onrechte verantwoordelijk houdt voor de dood van zijn zus.

Tot haar verbazing probeert hij haar te verleiden, en blijkt ze bovendien geen weerstand te kunnen bieden aan zijn sexy Italiaanse accent en zijn heerlijke kussen.

Maar dan ontdekt ze dat Vicenzo niet wordt gedreven door hartstocht, maar door wraak…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Abby Green Liefde op een dwaalspoor Bouquet 2968
€ 1.00
nr. 2968
Verkocht

Liefde op een dwaalspoor

Zakenman Romain de Valais heeft zijn zinnen gezet op topmodel Sorcha Murphy.

Gezien haar roerige verleden heeft hij weinig respect voor haar, maar haar oogverblindende schoonheid maakt haar onmisbaar voor zijn reclamecampagne. Sorcha vindt het afschuwelijk dat Romain haar zo achteloos veroordeelt. vooral omdat haar
slechte reputatie op een vergissing berust.

Als blijkt dat ze, ondanks haar verzet, de charmes van de Fransman niet kan weerstaan, neemt ze zich één ding voor: hij zal misschien haar lichaam bezitten, maar nooit haar hart…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Abby Green Nachten aan het meer Bouquet 3444
€ 1.50
nr. 3444
Verkocht

Nachten aan het meer

Misverstanden en onverwachte hartstocht aan het Comomeer…

Alicia weet het zeker. Dante D’Aquanni, de Italiaanse tycoon, is verantwoordelijk voor het ongeluk dat haar zus is overkomen. Ze vindt dat hij de kosten voor de speciale zorg die Melanie nodig heeft, moet betalen. Maar hem dat vertellen valt niet mee! Een afspraak met deze machtige man maken blijkt onmogelijk, en er zit dus maar één ding op: naar zijn villa aan het Comomeer gaan en hem voor het blok zetten.

Dante weet niet wie de vrouw is die van alles over hem beweert. De zus over wie ze het heeft, kent hij ook al niet, en van een ongeluk heeft hij niets gehoord. Wél ziet hij dat Alicia héél aantrekkelijk is en merkt hij dat ze iets in hem losmaakt wat hij lang niet heeft gevoeld. Eerst moet hij maar eens achterhalen wat er aan de hand is. En daarna kan hij uitzoeken wat hij met al die gevoelens aan moet… en met haar!

Bekijken
1.50
Meer informatie
Abby Green Spaanse minnaar Bouquet 3106
€ 1.00
nr. 3106
Verkocht

Spaanse minnaar

Rowan had nooit gedacht dat ze haar man en zoontje ooit nog zou terugzien.

Volkomen onverwacht loopt ze hen in een Londens hotel tegen het lijf, en het is haar meteen duidelijk dat Isandro Salazar haar veracht. Hij haat haar omdat ze hem en hun baby vlak na diens geboorte heeft verlaten, maar ze kan hem onmogelijk vertellen wat haar ertoe bewoog die afschuwelijke beslissing te nemen. Nu is ze terug en wil ze wanhopig graag het contact met haar kind herstellen – én met Isandro.

Want ondanks zijn woede en wrok is er nog steeds die onweerstaanbare aantrekkingskracht…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Abby Green Duizend-en-een-sterren Bouquet 4012
€ 2.00
nr. 4012
Verkocht

Duizend-en-een-sterren

Deel 2 serie Logo Vorsten van de woestijn

Tegen een knappe, donkere woestijnkoning zeg je geen nee…

Heerser tegen wil en dank Salim Al-Noury doet liever afstand van de troon dan dat hij de goede naam van zijn land, Tabat, bezoedelt met zijn duistere geheimen. Zelfs de diplomaat die is aangesteld om hem op andere gedachten te brengen, zal hem daar niet van kunnen weerhouden, dat weet hij zeker. Hoe mooi ze ook is…

Omdat kerst bij Charlotte McQuillan alleen maar verdrietige herinneringen oproept, gaat ze tijdens de feestdagen graag in het exotische Tabat werken. Ze had alleen niet verwacht dat haar cliënt zo onverzettelijk zou zijn, of zo uitgesproken mannelijk, of zo enorm aantrekkelijk…

Bekijken
2.00
Meer informatie
Abby Green Zinderend als de zon Bouquet 4004
€ 2.00
nr. 4004
Verkocht

Zinderend als de zon

Deel 1 serie Logo Vorsten van de woestijn

Tegen een knappe, donkere woestijnkoning zeg je geen nee…

Zafir Al-Noury kan fotomodel Kat Winters niet vergeven dat ze hun verloving verbrak. Maar evenmin kan hij vergeten dat ze hem in vuur en vlam zette. Om haar terug in zijn bed te krijgen – tot hij genoeg van haar heeft – huurt hij haar in om de legendarische rode diamant van zijn vorstendom te promoten.

Nog steeds voelt Kat de pijn van haar breuk met Zafir. Het verlangen dat de knappe sjeik in haar oproept, blijkt echter nog feller te zijn. Alleen mag ze beslist niet zwichten voor zijn verleidingskunsten – want het laatste wat ze wil, is dat hij ontdekt dat ze niet langer de vrouw is die hij zo hartstochtelijk beminde…

Bekijken
2.00
Meer informatie
Abby Green Vurige zaken Bouquet 3633
€ 1.00
nr. 3633
Verkocht

Vurige zaken

Deel 6 Grand Hotel Chatsfield

Wie het Grand Hotel Chatsfield binnentreedt, zal de internationale grandeur, satijnzachte luxe en geheime verlokkingen niet kunnen weerstaan…

Aan de vooravond van een belangrijke meeting waarin ze het familiebedrijf moet redden, ontmoet Orla in de hotelbar een knappe man. In haar zenuwen geeft ze toe aan de onverwachte aantrekkingskracht tussen hen. Pas wanneer ze, na een nacht vol hartstocht, de meeting in gaat, ontdekt ze wie haar onbekende minnaar is: Antonio Chatsfield – de man die het hotel van haar ouders wil inlijven.

Antonio wilde helemaal niet terug naar Londen om een overname voor Chatsfield te regelen. Maar nu blijkt dat de oogverblindende Orla zijn rivale is, is die deal opeens een stuk spannender!

Bekijken
1.00
Meer informatie