Biografie

Author Picture

Ally Blake


Ally Blake is een hopeloze romantica. Maar dat is ook geen wonder daar ze is opgegroeid in een huis vol vrouwen die stuk voor stuk graag de romans lazen. Ze heeft het met de paplepen ingegoten gekregen. Haar eerste boek verscheen al toen nog maar net van de middelbare school kwam en sindsdien is ze altijd blijven schrijven. Gelukkig zijn er ook heel wat romans van haar in het Nederlands vertaald.


 

Boeken van Ally Blake

Ally Blake Intens geboeid Intiem 1822
€ 1.00
nr. 1822
Verkocht

Intens geboeid

Verdorie, daar heb je weer zo’n milieufreak, denkt Dylan Kelly, terwijl hij naar buiten kijkt uit het raam van het kolossale kantoorgebouw van KInG, het bedrijf waarvan hij eigenaar is.

Voor het gebouw heeft iemand zich vastgeketend aan een standbeeld als protest tegen… Hij weet niet eens waartegen. Boos loopt hij naar buiten om de zaak op te lossen, maar dan blijft hij met een schok staan. De geketende figuur blijkt een beeldschone dame, iets wat hij totaal niet had verwacht. Hij mag dan niet van milieufreaks houden, maar misschien wil hij toch de actievoorwaarden eens grondig met haar doornemen?

Bekijken
1.00
Meer informatie