Biografie

Author Picture

Anne Mather

Anne Mather is een van Harlequins populairste schrijfsters. Ze heeft al meer dan tachtig boeken op haar naam staan, die in talloze talen zijn vertaald en in de hele wereld worden gelezen. Met haar man en haar twee kinderen woont ze in het noorden van Engeland, waar ze zich nog elke dag met plezier aan het schrijven zet.

Boeken van Anne Mather

Anne Mather De tinteling van een verboden kus Bouquet Reeks 252
€ 1.00
nr. 252
Verkocht

De tinteling van een verboden kus

Als blijkt dat Beth Rivers, verpleegster van de veel oudere weduwnaar Willard Petrie, al snel een buitengewone sympathie voor hem opvat bedenkt hij zich niet lang en vraagt haar ten huwelijk.

Ze reist met hem naar zijn eiland in de Caribische Zee, waar de huwelijksplechtigheid zal plaatshebben zodra Willard volledig van zijn ziekte is hersteld.

Beth ontmoet, eenmaal aangekomen, slechts beschuldigende blikken van zijn dochter Barbara, die haar ziet als een vrouw die het uitsluitend heeft voorzien op het geld van haar vader en op Raoul, zijn opzichter! Beth moet toegeven dat Willard de vergelijking met Raoul in geen enkel opzicht kan doorstaan.

Kan Beth weerstand bieden aan haar gevoelens voor deze man en zodoende Willard trouw blijven?

Bekijken
Verder lezen
Anne Mather In het licht van de zilveren maan Bouquet Reeks 285
€ 1.00
nr. 285
Verkocht

In het licht van de zilveren maan

Als Mr. Meredith, de man met wie Charlotte een zakelijke afspraak heeft gemaakt, er niet is om haar van het vliegveld af te halen, gaat ze maar vast op eigen houtje naar Suva, de hoofdstad van Fiji.

Daar wacht zij een paar dagen, nog steeds in de veronderstelling dat Mr. Meredith wel contact met haar zal opnemen.
Als dit niet gebeurt, laat ze zich door een copra-boot afzetten op het eiland Manatoa, waar de man moet wonen.

Daar wordt zij, vreemd genoeg, aangezien voor de nieuwe kinderjuffrouw, en als ze uitlegt met heel andere bedoelingen te zijn gekomen, veinst Andrew Meredith van niets te weten…

Bekijken
Verder lezen
Anne Mather Toch liever verzwegen Bouquet Reeks 289
€ 1.00
nr. 289
Verkocht

Toch liever verzwegen

Alice staat enigszins weifelend voor de hekken van het grote huis, op kilometers afstand van het veilige Londen.

Is ze niet dwaas geweest zich te lenen voor een dergelijk bedrog? Ze is zich ervan bewust dat, wanneer Oliver Morgan achter de ware reden van haar sollicitatie komt, het er voor haar niet al te best zal uitzien.

Wat Alice echter niet kan vermoeden is dat Oliver zo zijn eigen redenen heeft om haar als bibliothecaresse aan te nemen en dat terwijl die baan helemaal niet bestaat! Alice belandt al snel in een situatie waaruit ze niet kan ontsnappen.

Ze kan de krant waarvoor ze werkt opzienbarend nieuws brengen, maar wil zij het privé-leven van Oliver Morgan toch liever verzwegen.

Bekijken
Verder lezen
Anne Mather Verwarring en bedrog Bouquet 1976
€ 1.00
nr. 1976
Verkocht

Verwarring en bedrog

Wanneer Olivia Pyatt gevraagd wordt de biografie van Diane Haran, een beroemd Amerikaans actrice, te schrijven, kan ze haar oren niet geloven!

Tenslotte heeft Diane haar ooit haar echtgenoot afgetroggeld. Na enige aarzeling neemt ze de opdracht toch aan, ook al weet ze dat ze Richard, haar ex, ongetwijfeld zal ontmoeten. Bij aankomst in Amerika blijken de zaken echter anders te liggen dan Olivia altijd heeft aangenomen; Richard boezemt haar nog slechts medelijden in, hoezeer hij ook zijn best doet om haar ervan te overtuigen dat ze voor elkaar geschapen zijn. Diane blijkt bovendien veel sympathieker te zijn dan Olivia altijd heeft gedacht.

Als Joe Castellano, een uiterst aantrekkelijk man, dan ook nog eens avances maakt, wordt die situatie wel erg verwarrend, temeer daar hij een relatie met Diane schijnt te hebben…

Bekijken
Verder lezen
Anne Mather Scheiden kan niet meer Bouquet Reeks 219
€ 1.00
nr. 219
Verkocht

Scheiden kan niet meer

Een vriend van Suzanna, Pietro, nodigt haar uit een korte vakantie door te brengen bij zijn familie in Italië.

Suzanna verwacht dat deze dagen haar een verzetje zullen bieden, maar in ieder geval niet méér dan dat. Zij zijn slechts goede vrienden en wat Suzanna betreft groeit dit ook niet uit tot iets diepers. Het was óók geen moment in haar opgekomen verliefd te worden op Pietro’s aristocratische neef, Mazarro di Falcone – en wel hevig en onvoorwaardelijk. Mazarro beantwoordt haar liefde weliswaar, maar hij is getrouwd én hoofd van de familie – een familie waarin het woord scheiding zelfs niet ter sprake komt. Suzanna blijft niets anders over, dan Mazarro uit haar hoofd te zetten en Villa Falcone te verlaten. Maar dan heeft zij Mazarro onderschat!

Weten zij een oplossing te vinden in deze hopeloze situatie? Mazarro wil immers ook zijn dochtertje Elena niet verliezen…

Bekijken
Verder lezen
Anne Mather In de tropennacht Bouquet 1550
€ 1.00
nr. 1550
Verkocht

In de tropennacht

Deeltje van het thema Eilanden van liefde en romantiek

India was dertien toen Nathan Kittrick van Pelican Island werd verbannen.

Nu, acht jaar later, komt hij terug om zijn erfgoed op te eisen; het vakantieparadijs dat ooit door zijn vader is opgezet. Zijn terugkeer brengt bittere herinneringen bij India boven, en ze is vastbesloten hem eens duchtig de waarheid te vertellen. Nu ze geen kind meer is en al helemaal niet het trouwe stiefzusje dat hem ooit aanbad, moet hij wel naar haar luisteren.

Waar ze echter niet op heeft gerekend, is dat Nathans komst haar zo van slag zou brengen, en al helemaal niet dat haar gevoelens voor hem nog altijd zo sterk zouden zijn…

 

Bekijken
Verder lezen