Biografie

Author Picture

Annie West

Nadat ANNIE WEST haar hele jeugd met haar neus in de boeken had gezeten, ging ze op een kantoor werken, waar ze rapporten en correspondentie moest voorbereiden. Tot ze na een paar jaar besloot eindelijk eens iets te gaan schrijven wat ze zélf leuk vond! En wat is nu leuker dan een goede roman? Annie is gelukkig getrouwd en woont met haar man en twee kinderen tussen de gombomen aan het Lake Macquarie, in Australië.

Boeken van Annie West

Annie West Vergeten verlangens Bouquet 3221
€ 1.00
nr. 3221
Verkocht

Vergeten verlangens

Hoewel Alessandro Mattani doorgaans een rationeel man is, volgt hij zijn intuïtie wanneer hij naar Australië afreist om Carys Wells te vinden.

Om een of andere reden roept een foto van haar heftige gevoelens in hem op, zoals bezitterigheid, verlangen en verdriet, en hij wil weten hoe dat komt. Hij kan zich haar namelijk totaal niet herinneren. Carys staat versteld als Alessandro zich onverwachts weer vertoont. Twee jaar geleden verliet ze hem omdat ze bang was dat hij nooit van haar zou houden.

Is hij nu teruggekomen om haar… of om zijn kind?

Bekijken
1.00
Meer informatie
Anie West Vijand van het hart Bouquet 3154
€ 1.00
nr. 3154
Verkocht

Vijand van het hart

Zakenmagnaat Dario Parisi zal krijgen wat hem en zijn familie toebehoort, zelfs als dat betekent dat hij moet trouwen met Alissa Scott, de kleindochter van zijn grootste vijand.

Deze heeft dringend een echtgenoot nodig om te voldoen aan de voorwaarden van haar grootvaders testament, dus ze stemt in met Dario’s voorstel tot een zakenhuwelijk. Ze heeft geen idee dat hij uit is op wraak, en al helemaal niet dat hij van haar verwacht dat ze aan alle huwelijkse plichten zal voldoen…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Annie West Blind verlangen Bouquet 3621
€ 1.00
nr. 3621

Blind verlangen

Dolend in een inktzwarte wereld, is Declan Carstairs een gekweld man.

Hij ziet maar één weg uit de duisternis die bezit heeft genomen van zijn leven: de vrouw vinden die zijn broer in het ongeluk heeft gestort en hemzelf het zicht in de ogen heeft ontnomen. Alleen wordt hij steeds vaker afgeleid door zijn nieuwe huishoudster, de verlokkende Chloe. Zodra hij haar aanraakt, vergeet hij alles – zelfs zijn wraakgevoelens. Chloe weigert medelijden te hebben met haar ongelooflijk knappe baas. Hem behandelen als een sterke, onafhankelijke man blijkt echter onverwacht gevaarlijk, want als ze in zijn ban raakt en zich laat verleiden door zijn aanraking, is haar geheim niet langer veilig.

En dat is een geheim dat hen allebei te gronde kan richten…

Bekijken
1.00
In winkelmand
Annie West Adembenemende sjeik Bouquet 3457
€ 1.00
nr. 3457
Verkocht

Adembenemende sjeik

Oosterse Nachten logo

Deeltje thema Oosterse Nachten

Zal ze zich overgeven aan de sjeik?

Dagenlang heeft sjeik Arik haar gadegeslagen: de gouden verschijning die iedere ochtend voor dag en dauw naar het strand komt. Niet langer in staat zijn verlangen naar haar in te tomen, spreekt hij haar uiteindelijk aan. Maar in plaats van met hem te flirten, zoals hij gewend is van vrouwen, bewaart ze zorgvuldig afstand. Waardoor zijn belangstelling alleen maar groter wordt…

Als betoverd kijkt Rosalie naar de knappe, donkere man die op een groot paard over het strand aan komt galopperen. Vlug probeert ze het beeld in een schets te vangen, maar voordat ze die kan afmaken, spreekt de man haar aan. Hij vindt het prima dat ze hem schildert, mits ze een deel van de dag met hem doorbrengt. Hoewel het verleden haar heeft geleerd geen man meer te vertrouwen, stemt ze tot haar eigen verrassing in met zijn opwindende eis…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Annie West Zeven nachten met de sjeik Bouquet 4039
€ 2.50
nr. 4039
Verkocht

Zeven nachten met de sjeik

Oosterse Nachten logo

Deeltje thema Oosterse Nachten

Hij schonk haar haar vrijheid, maar stal haar hart…

Vier jaar nadat hij een concubine heeft geërfd, en meteen vrijgelaten, ontdekt de machtige emir Sayid Badawi hoe deze Lia Rahman is veranderd. Het schuchtere meisje is een temperamentvolle, onweerstaanbare vrouw geworden. En de begeerte die ze in hem oproept, is verbluffend onstuimig – helemaal wanneer hij ontdekt dat zij ook naar hem verlangt.

Betekent dat dat ze ja zal zeggen op zijn voorstel om een week in het koninklijke bed door te brengen? Omdat zijn plicht bij zijn land ligt, kan hij zichzelf namelijk niet méér toestaan dan een korte affaire…

Bekijken
2.50
Meer informatie
Annie West Het hart van de sjeik Bouquet 3238
€ 1.00
nr. 3238
Verkocht

Het hart van de sjeik

Oosterse Nachten logo

Deeltje thema Oosterse Nachten

Maggie is ten einde raad.

Betoverd door de sprookjesachtige sterrenhemel boven de woestijn, heeft ze zich laten verleiden tot een nacht met sjeik Khalid Bin Shareef. En nu is ze zwanger! De sjeik is een man van eer, en wanneer hij ontdekt dat Maggie zijn zoon verwacht, eist hij dat ze onmiddellijk met hem trouwt. Wel stelt hij als voorwaarde dat hun huwelijk puur zakelijk blijft. In haar verwarring stemt Maggie toe, maar algauw blijkt dat ze een vergissing heeft begaan.

Zij raakt hopeloos verliefd op haar kersverse echtgenoot, terwijl Khalid zich aan hun afspraak wil houden – hoewel hij er wel op staat dat ze het bed met hem deelt!

 

Bekijken
1.00
Meer informatie
Annie West Onweerstaanbare eis Bouquet 3642
€ 1.00
nr. 3642
Verkocht

Onweerstaanbare eis

Deel 7 Grand Hotel Chatsfield

Wie het Grand Hotel Chatsfield binnentreedt, zal de internationale grandeur, satijnzachte luxe en geheime verlokkingen niet kunnen weerstaan…

Vijf jaar geleden verliet Orsino Chatsfield de mooie Poppy. Na een stunt in de bergen die hem bijna het leven kostte, ontdekt hij dat hij nog steeds gevoelens voor haar heeft. Misschien moet hij haar nog één laatste keer verleiden, zodat hij haar daarna voorgoed achter zich kan laten.

Ze lijkt wel gek! Poppy begrijpt niet waarom ze erin toestemt voor Orsino te zorgen nu hij moet herstellen van een ongeval. Hij heeft nota bene haar hart gebroken! Al bij de eerste keer dat ze hem verzorgt, beseft ze dat ze een vergissing heeft begaan. Ze mag niet nogmaals voor hem vallen, maar hij is veel te dichtbij en veel te aantrekkelijk…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Annie West Weerloos in zijn armen Bouquet 3996
€ 2.00
nr. 3996
Verkocht

Weerloos in zijn armen

Van vurige nacht naar kille deal?

Selfmade miljardair Adoni Petrakis is geïntrigeerd door de jonge vrouw die zijn privélift binnenstormt om een vervelende kennis te mijden. Ze is open, grappig en heel anders dan de vrouwen die hij kent. Bijna als vanzelf belanden ze in zijn bed, waar ze een ongekend hartstochtelijke nacht beleven. Pas na haar vertrek ontdekt hij dat ze een golddigger is…

Aan haar nacht met Adoni heeft Alice Trehearn meer dan alleen zoete herinneringen overgehouden, namelijk een positieve zwangerschapstest! Wanneer ze hem inlicht, raakt ze opnieuw overweldigd door zijn sensuele charisma. Het zakelijke contract dat hij haar voorlegt, voelt dan ook als een ijskoude douche.

Waar is de charmante man gebleven in wiens armen ze zich zo op haar plek voelde?

Bekijken
2.00
Meer informatie
Exotische Minnaars Topcollectie 75 Trish Morey Kay Thorpe Annie West
€ 3.00
nr. 75
Verkocht

Exotische Minnaars

Topcollectie nr. 75

Deze exotische mannen zijn onweerstaanbaar, maar ook onverbiddelijk en veeleisend…

Trish Morey – Italiaanse eisen

Opals hotelketen dreigt failliet te gaan. In armoe wendt ze zich tot Domenic Silvagni, de puissant rijke eigenaar van Silver Hotels en de enige die haar bedrijf van de ondergang kan redden. Hij gaat akkoord, onder een wel heel ongebruikelijke voorwaarde: dat zij bij de koop is inbegrepen – als zijn vrouw!

Kay Thorpe – Draden van bedrog

Nicole raakt in Venezuela in de ban van de donkere Marcos Peraza. Aanvankelijk probeert ze hem op een afstand te houden. Tevergeefs, want de aantrekkingskracht tussen hen is te sterk. Marcus doet haar zelfs een aanzoek! Maar ze zullen nooit met elkaar kunnen trouwen…

Annie West – Het hart van de sjeik

Maggie beleeft een heerlijke nacht met sjeik Khalid Bin Shareef. En nu is ze zwanger! Zodra hij ontdekt dat ze zijn zoon verwacht, eist hij dat ze met hem trouwt, alleen moet hun huwelijk puur zakelijk blijven. Maggie stemt toe, maar algauw blijkt dat een vergissing, want ze is hopeloos verliefd op haar kersverse echtgenoot!

Bekijken
3.00
Meer informatie