Biografie

Author Picture

Caitlin Crews

Toen Caitlin Crews twaalf was, las ze haar eerste liefdesverhaal. Sindsdien is ze verslaafd aan romantische fictie. Overal in haar huis liggen hoge stapels boeken die zo vol staan met opwindende scènes en licht ontvlambare hoofdpersonen, dat ze bijna een brandgevaar vormen! Caitlin woont met veel plezier samen met haar man in Californië, maar af en toe droomt ze van romantische steden als Praag, Rome of Venetië. In plaats van telkens weer te verhuizen, zorgt ze ervoor dat haar verhalen zich op die exotische plaatsen afspelen. En dat bevalt uitstekend!

Boeken van Caitlin Crews

Caitlin Crews Dans vol verleiding Bouquet 3392
€ 1.00
nr. 3392

Dans vol verleiding

Deel 4 De Kroon van SantinaDe kroon van Santina logo

De prinsen en prinsessen van Santina volgen hun hart in plaats van de regels van het hof. En zo raakt het koninklijk huis verbonden met de door schandalen omgeven familie Jackson. Het paleis schudt op zijn grondvesten, en het voortbestaan van de dynastie wordt bedreigd…

Rafe McFarland houdt zich het liefst afzijdig. Toch lukt het de beeldschone Angel hem te verleiden tot een dans. De graaf is zich ervan bewust dat ze niet zomaar met hem danst. Ze wil iets van hem, maar dat kan hem niet schelen. Hij weet namelijk precies wat hij van háár wil..

Bekijken
In winkelmand
Caitlin Crews Golven van verlangen Bouquet 3469
€ 1.00
nr. 3469
Verkocht

Golven van verlangen

Gaan zaken echt altijd voor het meisje?

Als zijn persoonlijk assistent heeft Dru jarenlang alles gedaan voor de knappe miljardair Cayo Vila. Ze waren een perfect duo in zaken, en Dru hoopte al die tijd stiekem dat ze ook een perfect duo in de liefde zouden worden. Maar dan ontdekt ze per toeval hoe Cayo werkelijk over haar denkt, en besluit ze dat het genoeg is. Ze neemt ontslag.

Cayo kan het niet verkroppen dat Dru hem zomaar durft te verlaten. Zijn werknemers vertrekken alleen als hij hén ontslaat! Hij eist dat ze nog twee weken blijft, en om te voorkomen dat ze er vroegtijdig vandoor gaat, neemt hij haar mee naar zijn privéjacht. Eenmaal op volle zee leert hij een totaal onverwachte kant van Dru kennen – een zeer aantrekkelijke kant.

Zou het te laat zijn om haar tijdelijke contract om te zetten naar een voor onbepaalde tijd?

Bekijken
Verder lezen
Caitlin Crews Stormachtige passie Bouquet 3314
€ 1.00
nr. 3314
Verkocht

Stormachtige passie

Het is absoluut niet de bedoeling dat Becca verliefd wordt op haar verloofde.

Theo Markou Garcia mag haar dan de adem benemen, ze moet onthouden dat hij niet háár wil, maar haar leeghoofdige nichtje, Larissa. Bovendien zijn ze niet echt verloofd: ze doen alsof, om een erfenis veilig te stellen. In ruil voor haar toneelspel zal Becca een flinke som geld krijgen, waarmee ze haar halfzusje kan helpen. Dat is de deal, en daar hoort verliefd worden niet bij. Maar hoe beter ze deze trotse, onmogelijke man leert kennen, des te sterker haar gevoelens voor hem worden.

Zal hij inzien dat hij zijn droom nooit met Larissa zal kunnen waarmaken… maar misschien wel met haar?

Bekijken
Verder lezen
Caitlin Crews Wraak of passie Bouquet 4017
€ 1.50
nr. 4017
Verkocht

Wraak of passie

Zijn wraak zal zoet zijn. Maar zo zoet?

Atlas Chariton heeft tien jaar onschuldig in de gevangenis gezeten. Nu is hij eindelijk vrij, en hij is uit op wraak. Wraak op de mooie Lexi Haring, die om onverklaarbare redenen tegen hem getuigde en er zo voor zorgde dat hij werd veroordeeld. Hij heeft een plan waarmee hij haar kan dwingen om met hem te trouwen. Ze zal de rest van haar leven met hem moeten doorbrengen – dag en nacht!

Maar waar Atlas niet op rekent, is de ongekende sensuele aantrekkingskracht van Lexi en het gevoel dat hoog in hem oplaait als hij haar kust. Een gevoel dat niets met wraak te maken heeft…

Bekijken
Verder lezen
Caitlin Crews Betoverd in Barcelona Bouquet 3692
€ 1.00
nr. 3692
Verkocht

Betoverd in Barcelona

Deel 13 Grand Hotel Chatsfield

De Chatsfields en de Harringtons strijden om de macht. Een strijd die jaloezie en wraak oproept, maar ook passie en verlangen…

Holly móést Theo Tsoukatos wel verlaten en nu, vijf jaar later, wil ze hem vragen hun scheiding officieel te maken. Tot haar schrik eist de Griekse magnaat dat hun ontmoeting plaatsvindt in Barcelona, in het hotel waar ze verbleven tijdens hun huwelijksnacht…

Theo dacht met zijn eis de mooie Holly in het nauw te drijven. Maar als hij in het Chatsfield aankomt, ontdekt hij dat ze zijn reservering heeft veranderd en dat ze zelf haar intrek heeft genomen in het Harrington. Denkt ze soms dat ze hem de wet kan voorschrijven en hem opnieuw alleen kan achterlaten? Dat nooit!

 

 

Bekijken
Verder lezen
Caitlin Crews Een bruid voor de tycoon Bouquet 4044
€ 2.50
nr. 4044
Verkocht

Een bruid voor de tycoon

Deel 2 serie Biljonairs – BruidssluiersBiljonairs en Bruidssluiers logo

Wat doet een tycoon als hij dringend een bruid nodig heeft? Dan ontvoert hij er een!

Erfgename Sophie Carmichael-Jones durft haar vader nooit tegen te spreken. Dus als hij gebiedt dat ze een verstandshuwelijk sluit met een van zijn zakenrelaties, dan doet ze dat. Maar dan ontmoet ze, pal voor de trouwdag, Renzo Crisanti. De knappe Italiaanse tycoon doet een ongekend verlangen in haar opwellen. Roekeloos geeft ze zich één heerlijke nacht aan hem over. Zonder na te denken over de eventuele gevolgen…

Renzo gelooft zijn oren niet als hij hoort dat het verstandshuwelijk van Sophie gewoon doorgaat. En dat terwijl ze zwanger is van zijn kind! Hij ziet maar één manier om dit te voorkomen: de trouwkapel binnenstormen en Sophie ontvoeren!

 

Bekijken
Verder lezen
Achter gesloten deuren Bouquet 3654 Abby Green, Michelle Conder, Caitlin Crews, Dani Collins, Susan Stephens
€ 1.50
nr. 3654
Verkocht

Achter gesloten deuren

Deel 8.5 Grand Hotel Chatsfield

In de luxesuites van het Grand Hotel Chatsfield gebeurt altijd wel iets opwindends…

5 Korte verhalen in 1 bundel

KAMER 286 – Abby Green
Salim Segal heeft één nacht in een superluxe hotelkamer om Natalja ervan te overtuigen dat hij niet de man is die zij denkt dat hij is. Hij zal zorgen dat het een onvergetelijke nacht wordt!

KAMER 426 – Michelle Conder
Waarom is Chloe toch naar het feest gegaan dat Liam Hunter in zijn suite geeft? Ze haat de arrogante filmster!

KAMER 507 – Caitlin Crews
Jenny is buitengesloten en staat nu op de gang van het luxehotel in alleen haar ondergoed!

KAMER 823 – Dani Collins
Lady Hamilton-Smythe heeft een geheim. Ze boekt elke maand een suite en krijgt dan bezoek van de geheimzinnige Hayes…

DE ROYAL SUITE – Susan Stephens
Libby trekt stiekem de galajurk van haar nicht aan en gaat daarin naar de hotelbar. Meteen krijgt ze zwoele blikken van de ongelooflijk knappe prins Lucaj…

Bekijken
Verder lezen
Caitlin Crews Wilde passie Bouquet 4003
€ 2.00
nr. 4003
Verkocht

Wilde passie

‘Dit had vier jaar geleden al moeten gebeuren…’

Miljardair Leonidas Betancur weet niets meer van de huwelijksgelofte die hij aflegde vlak voordat hij een vliegtuigongeluk kreeg. Pas nu zijn jonge echtgenote, Susannah, hem heeft opgespoord, keert zijn geheugen langzaam terug. Dan herinnert hij zich opeens ook dat hij haar nog een huwelijksnacht verschuldigd is…

Achtergelaten als bruid en vervolgens als weduwe, is Susannah verbijsterd te ontdekken dat Leonidas nog in leven is. Ze zoekt hem op in de jungle waar hij al vier jaar woont, om haar vrijheid op te eisen. Maar hij blijkt nog sexyer en gevaarlijker dan eerst, en al na één enkele aanraking geeft ze haar onschuld op.

Een capitulatie die niet zonder gevolgen blijft…

Bekijken
Verder lezen
Caitlin Crews Knap, donker en gevaarlijk Bouquet 3982
€ 1.00
nr. 3982
Verkocht

Knap, donker en gevaarlijk

Kan ze deze playboy weerstaan?

Eleanor zorgt al jarenlang voor haar zusje. Een zorg die zwaar op haar schouders drukt en die erg duur is. Ze is dus opgelucht als ze een goedbetaalde baan krijgt als nanny, al zit ze dan wel in een enorm landhuis met Hugo, de hertog van Grovesmoor, die bekend staat als de beruchtste playboy van Engeland. Al snel merkt ze dat ze staat te duizelen als de hertog haar aankijkt met zijn duistere, doordringende blik. Ze moet deze verboden gevoelens diep wegstoppen! Na een stoet onnozele gansjes die overduidelijk alleen geïnteresseerd waren in zijn reputatie en geld, is Hugo maar wat blij met de nieuwe nanny, de onschuldige Eleanor. Té blij, want hij zou hun werkrelatie heel graag een stuk inniger maken.

Maar dat is tegen alle regels…

Bekijken
Verder lezen