Biografie

Author Picture

Carly Philips

De bestsellerauteur van de New York Times, Carly Philips (pseudoniem Karen Drogin), gooide haar carrière als advocaat overboord om thuis moeder te worden. Binnen het jaar veranderde ze haar liefde voor lezen in een obsessie met schrijven. Meer dan 30 gepubliceerde romans later, Carly schrijft sexy hedendaagse romans.

Boeken van Carly Philips

Carly Philips Nacht met een vreemde Intiem 1064
€ 1.00
nr. 1064

Nacht met een vreemde

Nog eenmaal uit de band springen met een man die ze écht aantrekkelijk vindt – dat is alles wat Samantha Reed zichzelf toestaat.

Daarna zal ze als een brave, gehoorzame dochter trouwen met haar steenrijke verloofde om haar vader uit de financiële nood te redden. Op vakantie in Arizona loopt ze al meteen de juiste persoon tegen het lijf die al haar dromen zal kunnen verwezenlijken. Barkeeper Ryan ‘Mac’ Mackenzie is de meest sexy man die ze ooit heeft ontmoet; het water loopt haar gewoonweg in de mond bij de allereerste aanblik. En Mac is er duidelijk de man niet naar om nee te zeggen tegen alles wat ze hem aanbiedt. Zinderende nachten volgen in zijn appartementje boven het café.

Als het tijd is om te vertrekken, beseft Sam tot haar wanhoop dat er heel wat meer tussen hen bestaat dan opwindende seks…

Bekijken
1.00
In winkelmand