Biografie

Author Picture

Catherine George

Catherine George is de pseudoniem van Deirdre Matthews. Geboren in Wales Engeland.

Getrouwd met een mijningenieur, woonde ze in Portugal, West-Afrika, het Midden-Oosten en gedurende negen jaar in Brazilië.

Haar eerste roman schreef ze in 1982 en inmiddels heeft ze al meer dan 70 boeken voor de uitgeverij Mills & Boon geschreven.

Boeken van Catherine George

Catherine George In het bedauwde gras Bouquet 1724
€ 1.00
nr. 1724
Verkocht

In het bedauwde gras

Misschien heeft haar stiefdochter gelijk, bedenkt Imogen, en moet ze gewoon eens wat meer leuke dingen ondernemen om die moeilijke periode uit haar leven te boven te komen.

Het is belangrijk dat ze haar zelfvertrouwen terugkrijgt en weer eens wat meer gaat genieten. Natasha raadt haar zelfs aan een minnaar te zoeken! Maar waar vindt ze die? In haar achtertuin soms, bedenkt ze cynisch. Inderdaad: in haar achtertuin, blijkt de volgende dag. De jongen die haar komt helpen haar verwaarloosde tuin te snoeien en te wieden, lijkt een engel op aarde! Hij is vriendelijk, attent, zorgzaam en erg aantrekkelijk.

Imogen valt als een blok voor hem, niet beseffend dat ze op hetzelfde, moment haar hart aan hem verliest…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Catherine George Romance op stand Bouquet 3431
€ 1.00
nr. 3431
Verkocht

Romance op stand

Joanna heeft het net even te vaak meegemaakt: mannen die met haar aanpappen enkel vanwege haar rijke vader.

Gelukkig hoeft ze daar bij de aantrekkelijke tuinman March niet bang voor te zijn. Hij verkeert immers in de veronderstelling dat ze heel iemand anders is. Maar dan blijkt dat ook hij niet eerlijk is geweest over zijn identiteit. Tot haar ontsteltenis ontdekt Jo dat hij niemand minder is dan de hoogwelgeboren Lord Arnborough eigenaar van een prachtig landgoed. Wat haar betreft betekent dit het einde van hun prille relatie.

Want rijke vader of niet een meisje als zij is natuurlijk vér beneden zijn stand. Hij denkt daar alleen heel anders over…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Catherine George Door liefde overtuigd Bouquet 3407
€ 1.00
nr. 3407
Verkocht

Door liefde overtuigd

Deeltje thema Een nacht in… Een nacht in logo

Kabuyadir met zijn woestijn, Madrid met zijn plaza’s, Londen met zijn nachtleven, Brazilië met zijn stranden…

Hoe zou het zijn om op een van deze plekken één opwindende nacht te beleven? Eén enkele nacht kan je leven voorgoed veranderen!

Eén blik.

Meer is er niet voor nodig om Harriet hopeloos verliefd te laten worden op James Crawford. Helaas wil haar vader niets van zo’n verbintenis weten. Zijn dochter, een Wilde-erfgename van River House, die het aanlegt met een nobody? Geen denken aan. Dus dwingt hij haar James vaarwel te zeggen. Wanneer James tien jaar later terugkeert, zijn de rollen omgedraaid: hij staat aan het hoofd van een miljardenbedrijf, en haar familie zit aan de grond. Dat biedt hem de perfecte kans om haar te laten ervaren hoe vernedering voelt.

Maar in plaats daarvan wakkert hij een vuur aan waarvan hij dacht dat het allang gedoofd was…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Catherine George In een oogopslag Bouquet 3268
€ 1.00
nr. 3268
Verkocht

In een oogopslag

Deeltje thema Griekse verhalenGriekse verhalen logo

Romantische verhalen geïnspireerd op verhalen uit de Griekse mythologie…

Al haar vriendinnen hebben de trouwkoorts: zelfs haar beste vriendin en reismaatje gaat trouwen!

Dan maar alleen op vakantie, besluit Isobel. Een beetje eenzaam is dat wel, hoewel ze geniet van de rust op een Grieks eiland. Tot ze valt en buiten bewustzijn raakt. Wanneer ze bijkomt, staat er een woedende Griekse god over haar heen gebogen, die haar onderwerpt aan een vernederend verhoor. Ze verwacht dat hij haar vervolgens weg zal sturen, maar hij wil haar niet laten gaan. Voelt hij zich soms tot haar aangetrokken? Vreemd genoeg zou ze dat best willen.

Al is verliefd worden op een arrogante man als Lukas Andreadis wel het domste wat ze kan doen!

 

Bekijken
1.00
Meer informatie
Catherine George Avontuur aan zee Bouquet reeks 867
€ 1.00
nr. 867
Verkocht

Avontuur aan zee

Secretaresse Harriet Neil kan haar geluk niet op; haar baas biedt haar een volledig verzorgde reis naar Portugal aan.

Hoewel ze zich erop heeft ingesteld zich in haar eentje te amuseren, ontmoet ze op de eerste dag van haar verblijf in het luxe hotel aan de zonnige kust van de Algarve de charmante Richard Livesey. Hij lijkt een oogje op haar te hebben, tot ze vol schrik ontdekt dat ze zo dom is geweest om zich te laten kidnappen.

Dan is het kwaad helaas al geschied – ze is in menig opzicht zijn gevangene!

Bekijken
1.00
Meer informatie
Catherine George De kracht der liefde Bouquet reeks 914
€ 1.00
nr. 914
Verkocht

De kracht der liefde

Theodora Grace leidt in feite twee levens.

Overdag heeft ze een drukke baan als secretaresse van een regelrechte tiran van een directeur; ‘s avonds zit ze gebogen over het manuscript van haar historische roman. Hoewel ze die twee werelden volkomen gescheiden wil houden, komt ze op een gegeven moment tot de ontdekking dat de held van haar roman heel wat meer op haar baas gaat lijken dan haar lief is – zij het dan dat James wel alle slechte, maar niet de goede eigenschappen bezit die ze haar held heeft toebedacht. Zodra haar boek wordt uitgegeven, neemt ze ontslagom zich helemaal aan het schrijven te wijden. Ze trekt zich terug in een afgelegen cottage op het platteland, maar haar kluizenaarsbestaan is van korte duur.

James heeft zich nog niet met haar vertrek verzoend…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Catherine George Maanlicht in Toscane Bouquet 2891
€ 1.00
nr. 2891
Verkocht

Maanlicht in Toscane

Wanneer Harriet na het overlijden van haar grootmoeder naar het huis gaat dat ze heeft geërfd, komt ze oog in oog te staan met James Devereux, de oudere broer van haar goede vriend Tim.

Vroeger al bracht hij haar ernstig in verwarring met zijn knappe uiterlijk en hooghartige gedrag, en daar blijkt na al die tijd helemaal niets aan veranderd. Tijdens een vakantie in Toscane duikt hij opnieuw op – nu aan het voeteneind van haar bed! In die maan verlichte nacht weet ze geen weerstand aan hem te bieden, en dat is het begin van een stormachtige romance.

Maar dan doet Harriet een verbijsterende ontdekking en lijkt aan het sprookje in één klap een einde te komen…

Bekijken
1.00
Meer informatie