Biografie

Author Picture

Cathy Williams

Cathy Williams is geboren op Trinidad. Ze kwam op haar zeventiende naar Engeland om te gaan stude­ren. Op de universiteit ontmoette ze de man met wie ze nu getrouwd is. Na een hele reeks baantjes besloot ze te proberen een verhaal te schrijven. Tegenwoordig ver­deelt ze haar tijd tussen het zorgen voor haar kind en het schrijven.

Boeken van Cathy Williams

Cathy Williams Haar Italiaanse minnaar Bouquet 3212
€ 1.00
nr. 3212
Verkocht

Haar Italiaanse minnaar

Al veel te lang is Rose heimelijk en hopeloos verliefd op haar baas, de razend aantrekkelijke Italiaan Gabriel Gessi.

Jammer genoeg is zij voor hem slechts zijn zeer kundige, maar in alle andere opzichten volstrekt onopvallende secretaresse. Tot ze na een vakantie terugkeert met een nieuwe look en houding: dan ziet hij haar ineens wél staan! En wanneer een tropische storm er tijdens een werkbezoek voor zorgt dat ze samen de nacht moeten doorbrengen, gaan alle remmen los.

De vraag is alleen: is casanova Gabriel gewoon door lust overmand… of steekt er meer achter zijn plotselinge belangstelling voor haar?

Bekijken
1.00
Meer informatie
Cathy Williams Verleiding in het paradijs Bouquet 3958
€ 1.00
nr. 3958
Verkocht

Verleiding in het paradijs

In het paradijs… als zijn gevangene!

Lucas Cipriani is woest als hij ontdekt dat een van zijn medewerksters informatie heeft die een grote overname kan dwarsbomen. Om te voorkomen dat ze de deal in gevaar brengt, beveelt hij Katy Brennan met hem mee te gaan op zijn privéjacht. Zo zullen ze in de twee weken voor de take-over volkomen afgesneden zijn van de rest van de wereld.

Hoewel Katy niet gediend is van Lucas’ bazige gedrag, intrigeert de knappe CEO haar wel. Dat wordt er niet minder op wanneer hij haar, eenmaal op zijn jacht, een blik gunt achter zijn stalen pantser. Tot haar schrik komt zij, die nog nooit een minnaar heeft gehad, zelfs ernstig in de verleiding om zich aan hem te geven en een verboden affaire te beginnen…

Bekijken
1.00
Meer informatie
€ 1.00
nr. 3362
Verkocht

Kus met kerst

Deeltje thema Een nacht in… Een nacht in logo

Kabuyadir met zijn woestijn, Madrid met zijn plaza’s, Londen met zijn nachtleven, Brazilië met zijn stranden…

Hoe zou het zijn om op een van deze plekken één opwindende nacht te beleven? Eén enkele nacht kan je leven voorgoed veranderen!

Om haar zus uit een ongemakkelijke situatie te redden duwt Jamie tijdens een kerstfeest haar baas, Ryan, onder de mistletoe en kust hem.

Had ze dat nu maar niet gedaan! Die kus maakt gevoelens in haar los die ze helemaal niet wil hebben. Ze wéét dat het een slecht idee is om voor de baas te vallen, maar nu is ze hopeloos verloren. Pal daarop vraagt Ryan haar mee te gaan op een zakenreis naar de Caraïben. Al snel blijkt dat ze beter haar bikini had kunnen inpakken dan haar strenge mantelpakjes, want hij heeft opwindende plannen.

Even lijkt dit haar mooiste kerst ooit te worden, tot er iets gebeurt waardoor alles verandert…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Cathy Williams Trots en onverzettelijk Bouquet 3930
€ 1.00
nr. 3930
Verkocht

Trots en onverzettelijk

Een Italiaan die je niets kunt weigeren…

Wanneer een afperser zijn grootste geheim dreigt te onthullen, gaat miljardair Alessio Baldini snel op zoek naar een expert die dit kan voorkomen. Lesley Fox heeft de reputatie de allerbeste te zijn, en hij ontdekt algauw waarom. Ze is doortastend, brutaal en durft tegen hem in te gaan. En ze is ook nog eens aantrekkelijk…

Lesley is ontzet door Alessio’s extravagante leefstijl, die zo ver van de hare af staat. Maar hoewel ze probeert hem niet aardig te vinden, kan ze er niets aan doen dat haar hart op hol slaat als hij in de buurt is. En dat gebeurt nogal eens, want hij staat erop dat ze tijdelijk bij hem intrekt! Aan haar verlangen toegeven is echter veel te riskant…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Cathy Williams Verleid als vergelding Bouquet 3978
€ 1.00
nr. 3978
Verkocht

Verleid als vergelding

Hij eist vergelding… in de slaapkamer!

Sophie Watts schrikt enorm als ze tegen de kostbare sportauto botst van de knappe tycoon Matias Rivero. En dan eist hij ook nog dat ze haar schuld aflost door de catering te verzorgen op een glamoureus feestweekend in zijn huis! Omdat ze nooit de enorme rekening zou kunnen betalen, moet ze wel toestemmen…

Matias ziet dit als een gouden kans om alles te weten te komen over Sophies vader – de man die zijn familie heeft geruïneerd. Hij zal haar verleiden, de waarheid achterhalen en dan genadeloos wraak nemen. Hij rekent er echter niet op dat hun kortstondige verhouding een langdurig gevolg heeft!

Bekijken
1.00
Meer informatie
Cathy Williams In de armen van de Italiaan Bouquet 4034
€ 2.50
nr. 4034
Verkocht

In de armen van de Italiaan

Zijn Italiaanse charme is onweerstaanbaar…

Wanneer miljardair Leo Conti in Dublin is om een winkelpand te kopen dat voor zijn onderneming van groot belang is, wordt hij afgeleid door de mooie jonge vrouw achter de toonbank. Zonder te verraden wie hij is en wat hij eigenlijk komt doen, vraagt hij deze Maddie Gallo mee uit eten.

Na een onvergetelijke avond – en een bijzonder opwindende nacht – ontdekken ze de waarheid over elkaar: zij is de eigenares van de winkel waar hij zijn zinnen op heeft gezet! Desondanks blijft hij proberen het pand te bemachtigen en doet zij haar uiterste best om dat juist te voorkomen. Dan blijkt ze zwanger te zijn geraakt…

Bekijken
2.50
Meer informatie
Cathy Williams Onder de Italiaanse sterren Bouquet 3420
€ 1.00
nr. 3420
Verkocht

Onder de Italiaanse sterren

Deeltje thema Een nacht in… Een nacht in logo

Kabuyadir met zijn woestijn, Madrid met zijn plaza’s, Londen met zijn nachtleven, Brazilië met zijn stranden…

Hoe zou het zijn om op een van deze plekken één opwindende nacht te beleven? Eén enkele nacht kan je leven voorgoed veranderen!

Wat doe je als je je net stiekem in een sexy, roodsatijnen jurk van een ander hebt gehesen en de bel gaat?

Bethany opent de deur op een kier en ziet een knappe man – die kennelijk denkt dat ze de rijke flatbewoonster zelf is. In alle opwinding vergeet ze te zeggen dat ze slechts de oppas is. Playboy Cristiano De Angelis ziet zijn droomvrouw: een vamp met prachtige rode lokken. Als hij, tot zijn verrassing, merkt dat ze probeert hem de flat uit te werken, wordt ze een uitdaging die hij niet kan weerstaan. Een romantisch dinertje leidt tot een vurige affaire. Maar al snel beseft Bethany dat ze niet in zijn jetsetleven past.

Stilletjes vertrekt ze, met pijn in haar hart… en zwanger!

 

Bekijken
1.00
Meer informatie
Cathy Williams Wraakzuchtige verleider Bouquet 3916
€ 1.00
nr. 3916
Verkocht

Wraakzuchtige verleider

Van gepassioneerde wraak naar hartstochtelijk verlangen…

Toen Sophie Griffin-Watt uit het leven van Javier Vasquez verdween en met een andere man trouwde, zwoer hij een manier te vinden om het haar betaald te zetten.

Nu ze zijn hulp hard nodig heeft om het bedrijf van haar familie te redden, ziet hij zijn kans schoon. Hij zal zich op haar wreken én haar weer even héél dicht bij zich hebben! Destijds moést Sophie Javier wel verlaten en een verstandshuwelijk aangaan met een ander. Nu kan ze niet anders dan ingaan op zijn voorstel, waardoor ze opeens nauw met hem moet samenwerken.

Ongetwijfeld haat hij haar, terwijl zij nog altijd van hem houdt….

Bekijken
1.00
Meer informatie
Cathy Williams Gekust door de tycoon Bouquet 3316
€ 1.00
nr. 3316
Verkocht

Gekust door de tycoon

Hoewel Tess Kelly zelf best tevreden is met haar leven, vinden haar ouders het hoog tijd dat ze aan haar toekomst gaat denken.

Omdat de kansen niet voor het oprapen liggen voor iemand met haar gebrek aan werkervaring, helpt haar zus haar aan een baan als kindermeisje. Niet echt haar droomcarrière – en al helemaal niet met een arrogante baas als miljardair Matt Strickland, die duidelijk laat merken dat hij een heel ander type in gedachten had voor de baan. Als hij haar gedrag niet bekritiseert, is het wel haar voorkeur voor strakke kleding.

Ze is dan ook geschokt als hij opeens bij haar in de kamer staat en zijn afkeuring plaatsmaakt voor iets heel anders…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Cathy Williams Passie in het paradijs Bouquet 3995
€ 2.00
nr. 3995
Verkocht

Passie in het paradijs

In het paradijs met een sexy tycoon…

De keurige Ellie Wilson kan het niet helpen; ze raakt totaal van slag wanneer ze playboy-tycoon Niccolo Rossi voor het eerst ontmoet. Niet alleen omdat hij belachelijk sexy is, maar ook omdat hij op dat moment halfnaakt aan de toestellen in de gym hangt. Het mag een wonder heten dat ze nog iets zinnigs kan uitbrengen en zelfs een grote reclameopdracht binnensleept!

Dat ze voor die opdracht naar het Caraïbische resort moet dat ze zal promoten, spreekt voor zich. Dat Niccolo haar vergezelt, komt als een verrassing. Maar dat hij erop staat dat ze bij hem in zijn villa verblijft – zogenaamd als zijn vriendin – is ronduit schokkend!

Hoe kan ze zich aan haar principe van géén onenightstands houden als hij steeds zo verontrustend dichtbij is?

Bekijken
2.00
Meer informatie
Cathy Williams Opwindende kussen Bouquet 4020
€ 2.00
nr. 4020
Verkocht

Opwindende kussen

Eén kus verandert alles…

Wanneer Abby in Spanje op zakenreis is met haar baas, de knappe tycoon Gabriel Romero, eist hij dat zij met hem meekomt als hij op bezoek gaat bij zijn grootmoeder. En dat niet alleen: om de oude vrouw gerust te stellen moet ze ook nog doen alsof ze zijn verloofde is! Zo eindigt ze met de man op wie ze al tijden stiekem verliefd is in een prachtig huis in Sevilla, waar ze tot haar grote schrik een slaapkamer moeten delen. En dan kust hij haar…

Voor Gabriel is het erg belangrijk dat zijn grootmoeder denkt dat hij verloofd is. Dus lijkt het hem logisch zijn PA te vragen tijdelijk die rol op zich te nemen. Na deze reis zaI Abby natuurlijk weer gewoon zijn efficiënte assistente zijn – hun verhouding is strikt zakelijk. Maar dan kust hij haar…

Bekijken
2.00
Meer informatie
Cathy Williams Veroverd door de baas Bouquet 2638
€ 1.00
nr. 2638
Verkocht

Veroverd door de baas

Lucy is stomverbaasd en aangenaam verrast, wanneer ‘s avonds laat op kantoor haar aantrekkelijke baas Nick Constantinou onverwacht voor haar neus staat.

Wat een doodgewone avond doorwerken had moeten zijn, ontaardt in een hartstochtelijke vrijpartij. Hoewel deze amourette bij beiden een zinderende passie heeft doen ontwaken, besluiten ze het bij een keer te laten en doen alsof er niets gebeurd is. Tijdens een zakenreis kan Nick zich echter niet bedwingen en verleidt de terughoudende Lucy opnieuw.

Maar dan komt er een kink in de kabel….

Bekijken
1.00
Meer informatie
Veroverd door de miljonair Topcollectie 69 Julia James Sara Craven Cathy Williams
€ 3.00
nr. 69
Verkocht

Veroverd door de miljonair

Topcollectie nr. 69

In de armen van een miljonair wordt de werkelijkheid een sprookje!

Julie James – Verboden affaire

Alexa heeft niemand nodig. Althans, dat denkt ze. Want wat begon als een zakelijke relatie met de adembenemende Guy de Rochemont slaat algauw om in een zinderende affaire. Tot hij ineens met een ander gaat trouwen. Net als ze die klap bijna te boven is, wandelt hij opnieuw haar leven binnen… met een gewaagd voorstel!

Sara Craven – Roekeloze nacht

Marin stapt het ene moment nog uit de douche van haar zus en ze wordt het volgende door de báás van haar zus, de onweerstaanbare Jake Radley-Smith, meegesleept naar een chic feest – als zijn vriendin! Die rol gaat haar goed af, al blijkt het tot haar verrassing steeds moeilijker om schijn en werkelijkheid van elkaar te scheiden…

Cathy Williams – Verwarring en verleiding

Amy valt op een groot feest bij haar steenrijke baas als een blok voor diens knappe tuinman, Rafael, die haar helpt als ze verdwaalt op het landgoed. Al na één vurige kus weet ze dat ze liever in een tuinhuisje wil wonen dan in een landhuis vol glamour en glitter. Maar dan ontdekt ze wie `tuinman Rafael’ echt is…

Bekijken
3.00
Meer informatie