Biografie

Author Picture

Cathy Williams

Cathy Williams is geboren op Trinidad. Ze kwam op haar zeventiende naar Engeland om te gaan stude­ren. Op de universiteit ontmoette ze de man met wie ze nu getrouwd is. Na een hele reeks baantjes besloot ze te proberen een verhaal te schrijven. Tegenwoordig ver­deelt ze haar tijd tussen het zorgen voor haar kind en het schrijven.

Boeken van Cathy Williams

Cathy Williams Opwindende kussen Bouquet 4020
€ 2.50
nr. 4020
Verkocht

Opwindende kussen

Eén kus verandert alles…

Wanneer Abby in Spanje op zakenreis is met haar baas, de knappe tycoon Gabriel Romero, eist hij dat zij met hem meekomt als hij op bezoek gaat bij zijn grootmoeder. En dat niet alleen: om de oude vrouw gerust te stellen moet ze ook nog doen alsof ze zijn verloofde is! Zo eindigt ze met de man op wie ze al tijden stiekem verliefd is in een prachtig huis in Sevilla, waar ze tot haar grote schrik een slaapkamer moeten delen. En dan kust hij haar…

Voor Gabriel is het erg belangrijk dat zijn grootmoeder denkt dat hij verloofd is. Dus lijkt het hem logisch zijn PA te vragen tijdelijk die rol op zich te nemen. Na deze reis zaI Abby natuurlijk weer gewoon zijn efficiënte assistente zijn – hun verhouding is strikt zakelijk. Maar dan kust hij haar…

Bekijken
Verder lezen
Cathy Williams Wraakzuchtige verleider Bouquet 3916
€ 1.00
nr. 3916
Verkocht

Wraakzuchtige verleider

Van gepassioneerde wraak naar hartstochtelijk verlangen…

Toen Sophie Griffin-Watt uit het leven van Javier Vasquez verdween en met een andere man trouwde, zwoer hij een manier te vinden om het haar betaald te zetten.

Nu ze zijn hulp hard nodig heeft om het bedrijf van haar familie te redden, ziet hij zijn kans schoon. Hij zal zich op haar wreken én haar weer even héél dicht bij zich hebben! Destijds moést Sophie Javier wel verlaten en een verstandshuwelijk aangaan met een ander. Nu kan ze niet anders dan ingaan op zijn voorstel, waardoor ze opeens nauw met hem moet samenwerken.

Ongetwijfeld haat hij haar, terwijl zij nog altijd van hem houdt….

Bekijken
Verder lezen
Cathy Williams Veroverd door de baas Bouquet 2638
€ 1.00
nr. 2638
Verkocht

Veroverd door de baas

Lucy is stomverbaasd en aangenaam verrast, wanneer ‘s avonds laat op kantoor haar aantrekkelijke baas Nick Constantinou onverwacht voor haar neus staat.

Wat een doodgewone avond doorwerken had moeten zijn, ontaardt in een hartstochtelijke vrijpartij. Hoewel deze amourette bij beiden een zinderende passie heeft doen ontwaken, besluiten ze het bij een keer te laten en doen alsof er niets gebeurd is. Tijdens een zakenreis kan Nick zich echter niet bedwingen en verleidt de terughoudende Lucy opnieuw.

Maar dan komt er een kink in de kabel….

Bekijken
Verder lezen
Cathy Williams Passie in het paradijs Bouquet 3995
€ 2.00
nr. 3995
Verkocht

Passie in het paradijs

In het paradijs met een sexy tycoon…

De keurige Ellie Wilson kan het niet helpen; ze raakt totaal van slag wanneer ze playboy-tycoon Niccolo Rossi voor het eerst ontmoet. Niet alleen omdat hij belachelijk sexy is, maar ook omdat hij op dat moment halfnaakt aan de toestellen in de gym hangt. Het mag een wonder heten dat ze nog iets zinnigs kan uitbrengen en zelfs een grote reclameopdracht binnensleept!

Dat ze voor die opdracht naar het Caraïbische resort moet dat ze zal promoten, spreekt voor zich. Dat Niccolo haar vergezelt, komt als een verrassing. Maar dat hij erop staat dat ze bij hem in zijn villa verblijft – zogenaamd als zijn vriendin – is ronduit schokkend!

Hoe kan ze zich aan haar principe van géén onenightstands houden als hij steeds zo verontrustend dichtbij is?

Bekijken
Verder lezen
Veroverd door de miljonair Topcollectie 69 Julia James Sara Craven Cathy Williams
€ 3.00
nr. 69
Verkocht

Veroverd door de miljonair

Topcollectie nr. 69

In de armen van een miljonair wordt de werkelijkheid een sprookje!

Julie James – Verboden affaire

Alexa heeft niemand nodig. Althans, dat denkt ze. Want wat begon als een zakelijke relatie met de adembenemende Guy de Rochemont slaat algauw om in een zinderende affaire. Tot hij ineens met een ander gaat trouwen. Net als ze die klap bijna te boven is, wandelt hij opnieuw haar leven binnen… met een gewaagd voorstel!

Sara Craven – Roekeloze nacht

Marin stapt het ene moment nog uit de douche van haar zus en ze wordt het volgende door de báás van haar zus, de onweerstaanbare Jake Radley-Smith, meegesleept naar een chic feest – als zijn vriendin! Die rol gaat haar goed af, al blijkt het tot haar verrassing steeds moeilijker om schijn en werkelijkheid van elkaar te scheiden…

Cathy Williams – Verwarring en verleiding

Amy valt op een groot feest bij haar steenrijke baas als een blok voor diens knappe tuinman, Rafael, die haar helpt als ze verdwaalt op het landgoed. Al na één vurige kus weet ze dat ze liever in een tuinhuisje wil wonen dan in een landhuis vol glamour en glitter. Maar dan ontdekt ze wie `tuinman Rafael’ echt is…

Bekijken
Verder lezen