Biografie

Boeken van Charlotte Lamb

€ 2.00
nr. 480
Verkocht

Tussen storm en verlangen, Onbereikbare trots

Charlotte Lamb – Tussen storm en verlangen

Waarom houdt hij zo nadrukkelijk afstand?
Vanaf haar eerste werkdag is Irena Olivero een hot topic bij nieuwsblad De Sentinel. Elke single man is onder de indruk van deze verlegen, erg mooie nieuwe collega. Behalve de man die haar hart sneller doet slaan: marketingdirecteur Esteban Sebastian, de knappe hartenbreker van het bedrijf. Telkens als hij haar ziet, maakt zijn befaamde charme plaats voor koele arrogantie.
Of is dat misschien een verleidingstruc die ze nog niet kent?

Charlotte Lamb – Onbereikbare trots

Leidt ze soms een geheim dubbelleven?
Valerie Knight is heel gepassioneerd – als het om haar werk gaat. Maar hoe zit het met de passie in haar privéleven? Die vraagt kwelt collega-journalist Gilbey Collingwood al veel te lang. Hij wordt er gewoon gek van! Hoe hij haar ook benadert, ze blijft hem afwijzen, terwijl hij zeker weet dat hij haar niet onverschillig laat.
Wat houdt haar toch tegen?

Bekijken
Verder lezen
Charlotte Lamb In het hart van de storm Bouquet Reeks 391
€ 1.00
nr. 391
Verkocht

In het hart van de storm

Vijf jaar geleden heeft een verbitterde Lauren echtscheiding aangevraagd, na het overduidelijke bewijs van de ontrouw van haar echtgenoot Andreas.

Ze heeft met die scheiding leren leven, totdat Andreas onder wel bijzonder dramatische omstandigheden in haar leven terugkeert. Hij heeft ten gevolge van een zwaar auto-ongeluk zijn geheugen verloren en vraagt nu naar haar; hij verkeert immers in de veronderstelling dat zij nog steeds zijn wettige vrouw is! Omwille van Andreas’ moeder gaat Lauren naar hem toe en speelt het spelletje mee, maar hoe lang zal ze dit bedrog kunnen volhouden?

In haar haat jegens hem is geen verandering gekomen, en evenmin in de aantrekkingskracht die hij op haar uitoefent…

Bekijken
Verder lezen
Charlotte Lamb Morgen is alles anders Bouquet Reeks 407 2
€ 1.00
nr. 407
Verkocht

Morgen is alles anders

Als Caroline plotseling besluit met James Fox te trouwen, zijn al haar vrienden en kennissen hogelijk verbaasd.

De koele, autoritaire advocaat hoort immers niet thuis in hun onbezorgde theaterwereldje! James is dezelfde mening toegedaan en het lukt hem Caroline van haar vrienden te vervreemden. Caroline merkt pas hoe ze dit alles gemist heeft als ze ineens oog in oog staat met Maggie, vroeger haar beste vriendin. Als Caroline haar man dan bovendien betrapt met een andere vrouw in zijn armen, is voor haar de maat vol. Ze verlaat James en trekt in bij Maggie. Deze laat haar inzien dat haar huwelijk geen enkele inhoud meer heeft en dringt aan op een scheiding.

Ook Jake Redway, eens een goede vriend van Caroline en nu een gevierd acteur, dringt aan op een scheiding, maar wel om heel andere redenen!

Bekijken
Verder lezen
Charlotte Lamb Wanneer de dooi inzet Bouquet Reeks 401
€ 1.00
nr. 401
Verkocht

Wanneer de dooi inzet

Helen en Drew hadden allebei een goede reden voor het verstandshuwelijk dat zij zes jaar geleden sloten.

Helen wilde ontsnappen aan de druk die haar ouders op haar uitoefenden, en Drew wilde zich op deze manier verzekeren van een compagnonschap met haar vader. Na zes jaar letterlijk en figuurlijk langs elkaar heen te hebben geleefd, lijkt Drew ineens hogelijk in Helen geïnteresseerd. Maar Helen is nog steeds de koele en afstandelijke vrouw die ze voor haar huwelijk was. De onverschillige houding van haar ouders leerde haar al vroeg zelfstandig te zijn en zich af te sluiten voor emoties. Drew had haar destijds uit die kooi van verveling verlost, maar als ze zichzelf nu aan Drew zou geven, zou haar een nog ellendiger lot beschoren zijn.

Een lot waaraan ze nimmer meer zou kunnen ontsnappen…

Bekijken
Verder lezen