Biografie

Author Picture

Clare Connelly

Clare Connelly schrijft romans die je in vuur en vlam zal zetten. Ze heeft inmiddels al meer dan 50 titels op haar naam staan en sinds vorig jaar (2017) is ze begonnen bij uitgeverij Harlequin waar ze inmiddels alweer 10 boeken voor heeft geschreven. Hopelijk worden deze snel allemaal vertaald.
Zelf noemt ze zichzelf een boekenwolf, ze verslind boeken en schrijft ze in het zelfde tempo.

Boeken van Clare Connelly

Clare Connelly Tegen de regels Bouquet 3984
€ 1.00
nr. 3984
Verkocht

Tegen de regels

Hij mag haar niet verleiden…

Pietro Morelli was absoluut niet van plan te trouwen. Nu hij zich gedwongen ziet dat wel te doen, moet dat wel op zijn voorwaarden. Dus zal het huwelijk met Emmeline Bovington strikt zakelijk zijn – hoe knap de erfgename ook is. Al na de kus voor het altaar voelt hij echter een hevig verlangen in zich oplaaien. Zal het hem lukken de huwelijksnacht door te komen zonder haar te verleiden?
Emmeline ziet het huwelijk met Pietro als een kans om te ontsnappen aan haar verstikkende opvoeding. Maar hoe kan ze zelfstandig worden als ze slaaf van haar gevoelens is?

Want telkens als de knappe Italiaanse tycoon naar haar kijkt, kan ze maar nauwelijks voorkomen dat ze zich in zijn armen stort!

Bekijken
1.00
Meer informatie
€ 1.00
nr. 3950
Verkocht

Verleiding op het eiland

Verleid, verliefd… ontmaskerd?

Rio Mastrangelo wil helemaal niets van de vader die hem nooit heeft erkend, dus als hij onverwacht een paradijselijk eiland erft, besluit hij het snel van de hand te doen.

Er meldt zich één koper: de verwende erfgename Cressida Wyndham. Wanneer hij haar op het eiland ontmoet, blijkt ze echter totaal niet verwend te zijn… maar wel buitengewoon aantrekkelijk! Tilly Morgan denkt dat het een fluitje van een cent zal zijn om zich voor te doen als haar beste vriendin Cressida, tot ze Rio ontmoet. Hoe kan ze haar misleiding volhouden als ze steeds heviger naar deze ongelooflijk sexy man verlangt – en dat duidelijk wederzijds is?

Tot overmaat van ramp raken ze door een storm samen opgesloten…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Clare Connelly Gekust in Venetie Bouquet 4043
€ 2.50
nr. 4043
Verkocht

Gekust in Venetië

Buiten adem op de Brug der Zuchten…

Wanneer erfgename Skye ontdekt dat haar huwelijk met Matteo Vin Santo op leugens is gebaseerd, eist ze een scheiding. Het breekt haar hart dat de man van wie ze zielsveel houdt een spelletje speelt, en dat ze slechts een pion is in zijn wraakoefening. Matteo blijkt echter niet van plan haar zomaar te laten gaan. Hij wil de scheidingspapieren namelijk alleen tekenen als ze ingaat op zijn eis…

Ooit was Matteo’s familie in het bezit van een luxehotel in Venetië, tot Skyes vader het inpikte. Uit wraak verleidde Matteo de mooie Skye en trouwde hij met haar. Maar nu wil ze bij hem weg, en beseft hij dat hij niet zonder haar kan.

Dus stelt hij een voorwaarde voor haar vertrek: ze moet nog één nacht het bed met hem delen!

Bekijken
2.50
Meer informatie
Clare Connelly Allesverterend verlangen Bouquet 3919
€ 1.50
nr. 3919
Verkocht

Allesverterend verlangen

Gedreven door wraak, verteerd door verlangen…

Nikos Kyriazis is nooit vergeten dat de rijke erfgename Marnie Kenington hem afwees toen hij nog een arme jongeman was. Hoewel hij inmiddels een succesvol zakenman is, draagt hij de pijn van die afwijzing nog altijd met zich mee. Alleen wraak kan die wond helen, en als hij ontdekt dat haar familie in geldnood zit, slaat hij meteen toe. Hij zal hun een klein fortuin schenken… als Marnie met hem trouwt! Marnie was er kapot van toen haar ouders haar dwongen Nikos af te wijzen omdat hij niet goed genoeg zou zijn. Ze is hem nooit vergeten, maar dat mag hij niet weten. Want als hij erachter komt dat ze nog steeds van hem houdt, gebruikt hij dat ongetwijfeld tegen haar.

Dus trekt ze een ijzige façade op – die hij met onmiskenbaar genoegen stukje bij beetje afbreekt, nacht na vurige nacht…

Bekijken
1.50
Meer informatie