Biografie

Author Picture

Dani Collins

Toen Dani Collins op de middelbare school zat, las ze haar eerste romantische roman. Meteen wilde ze weten wat je allemaal moest doen en leren om schrijfster van zulke verhalen te worden. Ze trouwde met haar jeugdliefde - een goed begin - en stortte zich vervolgens op het schrijverschap. Nadat ze een verhalenwedstrijd had gewonnen, werd haar droom werkelijkheid: ze mocht zich schrijfster noemen. Als ze niet aan het werk is, dan is Dani in de tuin te vinden - of in haar auto om een van haar kinderen naar de sportclub te brengen.

Boeken van Dani Collins

Achter gesloten deuren Bouquet 3654 Abby Green, Michelle Conder, Caitlin Crews, Dani Collins, Susan Stephens
€ 1.50
nr. 3654
Verkocht

Achter gesloten deuren

Deel 8.5 Grand Hotel Chatsfield

In de luxesuites van het Grand Hotel Chatsfield gebeurt altijd wel iets opwindends…

5 Korte verhalen in 1 bundel

KAMER 286 – Abby Green
Salim Segal heeft één nacht in een superluxe hotelkamer om Natalja ervan te overtuigen dat hij niet de man is die zij denkt dat hij is. Hij zal zorgen dat het een onvergetelijke nacht wordt!

KAMER 426 – Michelle Conder
Waarom is Chloe toch naar het feest gegaan dat Liam Hunter in zijn suite geeft? Ze haat de arrogante filmster!

KAMER 507 – Caitlin Crews
Jenny is buitengesloten en staat nu op de gang van het luxehotel in alleen haar ondergoed!

KAMER 823 – Dani Collins
Lady Hamilton-Smythe heeft een geheim. Ze boekt elke maand een suite en krijgt dan bezoek van de geheimzinnige Hayes…

DE ROYAL SUITE – Susan Stephens
Libby trekt stiekem de galajurk van haar nicht aan en gaat daarin naar de hotelbar. Meteen krijgt ze zwoele blikken van de ongelooflijk knappe prins Lucaj…

Bekijken
Verder lezen
Dani Collins Verhulde avances Bouquet 3935
€ 1.50
nr. 3935
Verkocht

Verhulde avances

Deel 2 serie logo Miljardairs incognito

Zonder rijkdom, vol van hartstocht

Tycoon Stavros Xenakis gaat twee weken undercover als pool boy om een weddenschap te winnen, en om te ontkomen aan zijn grootvaders eis om een bruid te vinden. Maar zodra hij de mooie huishoudster Calli Vasilakis ontmoet, beseft hij dat zij de ideale echtgenote zou kunnen zijn… Wanneer Stavros haar vraagt of ze met hem wil trouwen, hoeft Calli niet lang na te denken. Natuurlijk zegt ze ja! Een huwelijk met hem is immers haar kans om eindelijk haar zoontje te vinden, dat zes jaar geleden door haar vader werd weggegeven.

Ze had alleen niet verwacht dat ze van de knappe Griek zou gaan houden – terwijl hun verbintenis voor hem alleen maar een middel tot een doel lijkt…

 

Bekijken
Verder lezen
Dani Collins Onvergetelijke nacht Bouquet 3951
€ 1.50
nr. 3951
Verkocht

Onvergetelijke nacht

Deel 4 serie logo De Sauveterre schandalen

De Sauveterre-dynastie: een wereld vol glamour, glitter en… schandalen!

Eén nacht maar.

Eén nacht wil Trella Sauveterre zich verliezen in hartstocht, voor het eerst in haar leven. Maar onverwacht raakt ze zwanger. Omdat ze per se buiten de spotlights wil blijven, houdt ze haar zwangerschap en de identiteit van de knappe, hooggeplaatste vader geheim… Wanneer de paparazzi onthullen dat Trella zijn baby verwacht, aarzelt kroonprins Xavier Deunoro geen seconde. Hij ontvoert haar naar zijn land en regelt een tijdelijk verstandshuwelijk, zodat zijn kind niet onwettig zal zijn. Na de geplande scheiding zal Xavier met een prinses trouwen, zoals de wet voorschrijft. Alleen heeft hij buiten zijn onstilbare verlangen naar Trella gerekend…

 

Bekijken
Verder lezen
Dani Collins Schokkend aanzoek Bouquet 3926
€ 1.50
nr. 3926
Verkocht

Schokkend aanzoek

Deel 3 serie ogo De Sauveterre schandalen

De Sauveterre-dynastie: een wereld vol glamour, glitter en… schandalen!

Als de paparazzi in hun jacht op schandalen achter zijn zus aan zitten, vestigt miljardair Ramon Sauveterre snel de aandacht op zichzelf door in het openbaar zijn pr-medewerker, de beeldschone Isidora Garcia ten huwelijk te vragen.
Uiteraard zal ze begrijpen dat dit een verstandshuwelijk is – en dat hij haar regelmatig uitgebreid zal moeten kussen om de roddelpers tevreden te houden.
Isidora is woedend dat haar baas haar zo voor het blok zet. Vanwege haar loyaliteit aan de familie Sauveterre wil ze zijn publiekelijke aanzoek niet weigeren, maar ze kan niet wachten tot deze schijnvertoning voorbij is.

Vooral omdat het heel moeilijk zal worden haar verboden gevoelens voor Ramon te onderdrukken…

Bekijken
Verder lezen
Dani Collins Zwanger van de Siciliaan Bouquet 4014
€ 1.50
nr. 4014
Verkocht

Zwanger van de Siciliaan

De prijs van verleiding…

Hotelmagnaat Dante Gallo ziet ernaar uit Cami Fagan te ontslaan, als straf voor de diefstal die haar vader heeft begaan. Wat hij niet had verwacht, is dat ze zo’n krachtig verlangen in hem oproept, dat hij haar wel móét verleiden, ook al kan hij haar niet vertrouwen.

De onschuldige Cami raakt volledig in de ban van de knappe, donkere Siciliaan. Die betovering wordt ruw verbroken wanneer hij enkel en alleen op wraak uit blijkt te zijn. Ogenblikkelijk vertrekt ze uit zijn leven, met een gebroken hart – en zonder te beseffen dat hun onvoorziene hartstocht een al net zo onvoorzien gevolg zal krijgen…

Bekijken
Verder lezen