Biografie

Author Picture

HelenKay Dimon

Na 16 jaar lang gewerkt te hebben als scheidingsadvocaat is HelenKay Dimon romantische verhalen gaan schrijven.

Ze woont in San Diego Amerika.

Boeken van HelenKay Dimon

Helen Kay Dimon Aloha! Pink Pockets 41
€ 2.00
nr. 41
Verkocht

Aloha!

Deel 1 Men of Hawaii

Fotografe Annie Parks gaat naar Hawaï om wraak te nemen, maar het loopt anders.

Ze verdrinkt bijna in zee, om even later te worden vastgeklonken aan het bed van haar redder, hoofdcommissaris Kane Travers. Om haar gewelddadige plannen te kunnen verzwijgen besluit Annie geheugenverlies te veinzen. Maar dáár trapt Kane niet in. Ondanks Annies leugens voelt hij zich enorm tot haar aangetrokken en wil hij haar beschermen tegen de levensgevaarlijke crimineel die achter haar aan zit.

Maar de dreiging haar hart te verliezen aan Kane boezemt Annie zo mogelijk nog méér angst in dan die kille moordenaar.

Bekijken
2.00
Meer informatie
Helen Kay Dimon Explosief! Pink Pockets 55
€ 2.00
nr. 55
Verkocht

Explosief!

Deel 2 Men of Hawaii

Hoewel de politie van Hawaï uitgaat van een ongeluk, is Cassie Montgomery ervan overtuigd dat haar halfbroer Dan vermoord is – ook omdat ze zelf bedreigd wordt.

Tot overmaat van ramp komt ze oog in oog te staan met een inbreker. Gelukkig blijkt deze Caleb Wilson een – heel aantrékkelijke – vriend van Dan te zijn, die vindt dat er een luchtje aan de zaak zit. De twee besluiten hun krachten te bundelen om de waarheid boven water te krijgen, waarbij ze het met de wet niet al te nauw nemen.

Zo vormen ze samen een wel heel explosief duo…

Bekijken
2.00
Meer informatie
Explosieve onthulling, Kijk niet om IBS Black Rose 32 Kerry Connor, HelenKay Dimon
€ 3.00
nr. 32
Verkocht

Explosieve onthulling, Kijk niet om

Kerry Connor – Explosieve onthulling

Zelf net ontsnapt aan een insluiper, ontdekt Audrey Ellison dat haar oom is omgekomen bij een brand. Niet alleen begrijpt ze meteen dat haar oom iets ontdekt moet hebben over de presidentskandidaat wiens biografie hij aan het schrijven was, maar ook dat zij het volgende doelwit is. Als ze niet snel de waarheid achterhaalt en onthult, zal ze het niet overleven. Daarvoor heeft ze de hulp nodig van Jason Stone, ooit de protegé van haar oom. Jason is echter spoorloos, en de tijd dringt…

HelenKay Dimon – Kijk niet om

Als enige overlevende van een moordpartij op haar hele familie, leeft Courtney dag in dag uit in angst. Al jarenlang wil niemand haar geloven als ze zegt dat de dader niet haar vader was, ook de politie niet. Daarom heeft ze gezworen nooit meer een politieman te vertrouwen. Ze bekijkt ze de nieuwe sheriff, Josh Porter, dan ook aanvankelijk met wantrouwen, totdat hij haar duidelijk maakt dat hij haar wél gelooft. En dat hij er bovendien van overtuigd is dat de moordenaar zijn gruwelijke karwei wil afmaken…

Bekijken
3.00
Meer informatie