Biografie

Author Picture

India Grey

India Grey is al bijna haar hele leven gek op liefdesverhalen. Ze was pas dertien toen ze bij Harlequin de richtlijnen voor auteurs opvroeg en herinnert zich nog goed hoe opgetogen ze was toen ze die grote bruine envelop in de brievenbus vond.

Toch begon ze niet meteen met schrijven, al was dat wel elk jaar weer een van haar goede voornemens. Ze studeerde af in de Engelse taal- en letterkunde, en dankzij een briljante zet van de liefdesgoden ontmoette ze op haar állerlaatste dag aan de universiteit haar toekomstige echtgenoot.

De afgelopen jaren bracht India door op een roze wolk van huiselijkheid en te midden van het roze wasgoed van haar drie dochters. Maar intussen bleef ze wel verhalen verzinnen, en ten slotte schreef ze er een. Haar eerste roman werd in 2007 door Harlequin uitgegeven. Nu heeft ze eindelijk een geldig excuus voor haar dagdromen over romantiek!

Boeken van India Grey

India Grey Verboden droom Bouquet 3313
€ 1.00
nr. 3313
Verkocht

Verboden droom

Extase en vernedering. Dat is wat Tamsin Calthorpe voelde die nacht die ze doorbracht met Alejandro D’Arienzo.

Extase omdat ze in zijn armen lag, vernedering omdat hij plotseling vertrok – en niet meer terugkwam. Vond hij haar zo onaantrekkelijk? Nu ze hem na jaren weerziet, moet ze toegeven dat elke vezel in haar lichaam nog steeds naar hem snakt. Ze heeft echter gezworen dat ze hem nooit meer dichtbij zal laten komen, en daar zal ze zich aan houden. Ook als hij haar vraagt voor zaken mee naar Argentinië te reizen, en ze dus voortdurend in zijn buurt is. Ook als ze met hem in zijn prachtige huis verblijft.

En ook als hij haar onverwachts kust?

Bekijken
1.00
Meer informatie