Biografie

Boeken van Isabel Sharpe

Lekkers voor kerst Janelle Denison, Isabel Sharpe, Jennifer LaBrecque Sexy 147
€ 1.50
nr. 147

Lekkers voor kerst

Een extra dikke kerst special

Janelle Denison – Stoute kerstvrouw
Zo braaf als Amanda – dochter van de baas – het hele jaar door is, zo stout is ze opeens met Kerstmis. Als anonieme kerstvrouw kan ze immers de bad boy van kantoor, Christian Miller, een cadeautje geven dat gegarandeerd iets omhoog krijgt – en dan heeft ze het niet over zijn salaris!

Isabel Sharpe – Sensuele vergissing
Wanneer Cathy Ann op haar werk een sexy kerst lingeriesetje krijgt, heeft ze direct door welke collega de gulle gever moet zijn. Toevallig net de man van wie ze al tijden droomt. Dus trekt ze het ragdunne gevalletje aan om het bij hem thuis te gaan showen. Daar doet ze een verschrikkelijke ontdekking…

Jennifer LaBrecque – Gewoon om op te eten
Met Kerstmis werken vindt Tatiana geen probleem. En er zijn beslist vervelender dingen dan het recenseren van restaurants. Maar waarom vindt haar baas dat ze dat samen met die vreselijk arrogante maar helaas ook vreselijk lekkere Cole moet doen? Ach, misschien moet ze maar gewoon toetasten!

Bekijken
1.50
In winkelmand
Verboden te flirten, Met je ogen dicht White Silk 23 Sarah Mayberry, Isabel Sharpe
€ 2.00
nr. 23
Verkocht

Verboden te flirten, Met je ogen dicht

Sarah Mayberry – Verboden te flirten

Als Poppy na een blessure haar succesvolle zwemcarrière moet opgeven, gaat ze aan de slag als journaliste.

Al op haar eerste dag wordt ze uitgefoeterd door Jake Stevens – bekend sportschrijver en arrogante kwal. Maar dan wel een aantrekkelijke kwal. Tijdens een tripje voor de krant moeten ze samen een motelkamer delen, en dan blijkt dat Jake heel wat meer in huis heeft dan spottende kritiek. Heel verleidelijk, al is het natuurlijk beter om hem op een afstand te houden.

Of kan één enkel keertje geen kwaad?

Isabel Sharpe – Met je ogen dicht

Nog nooit heeft Alana Hawthorne zo’n heerlijke droom gehad.

Maar als ze wakker wordt en ontdekt dat er iemand naast haar ligt, beseft ze tot haar schrik dat het misschien geen droom was! En, nog erger, dat haar bedgenoot de loser moet zijn op wie haar zus Melanie haar zinnen heeft gezet. Hoe is ze in vredesnaam bij hem in bed beland, en wat is er precies gebeurd? Hoe gaat ze dit in vredesnaam uitleggen aan Melanie? Dan opent hij zijn ogen.

Mmm, slaapkamerogen!

Bekijken
2.00
Meer informatie
Vrij voor avontuur Dansen in de nacht White Silk 7 Isabel Sharpe, Tawny Weber
€ 2.00
nr. 7
Verkocht

Vrij voor avontuur, Dansen in de nacht

Isabel Sharpe – Vrij voor avontuur

Na jaren van zorg voor anderen en nooit tijd voor zichzelf, wil Darcy nog maar één ding: vrij zijn. Gaan en staan waar ze zélf wil, aan niets of niemand gebonden zijn. Dus besluit ze haar huis te verkopen en dwars door Amerika te trekken. Maar eerst laat ze het schilderen door Tyler, een man met een ontwapenende grijns en spieren om van te kwijlen.

En daarmee beginnen de problemen, want een avontuurtje is natuurlijk prima maar… is vrij zijn zonder Tyler nu ook nog wel leuk?

Twany Weber – Dansen in de nacht

Wat een aandacht krijgt tv-recensent Delaney Conner ineens, nu ze een make-over heeft gewonnen! Zelfs van supersexy auteur Nick Angel, van wie ze jammer genoeg net het laatste boek heeft afgekraakt. De emotie, de warmte ontbreekt, vindt ze, en zonder dát nu eenmaal geen vonken. Nick, die dat onzin noemt, doet zijn best het haar te bewijzen.

Hij krijgt gelijk waar het de vonken betreft, maar ontdekt ook iets waar hij níét op zat te wachten… een beetje vonk kan voor knap wat warmte zorgen!

Bekijken
2.00
Meer informatie