Biografie

Author Picture

Jane Porter

Jane Porter werd geboren in Visalia, Californië in het hart van de Central Valley en is nog steeds een dorpsmeisje in hart en nieren, ook al heeft ze veel gereisd.

Haar familie bracht een jaar door in Europa toen ze 13 was en sindsdien is ze altijd op reis. Ze studeerde in het buitenland op de middelbare school en op de universiteit in Zuid-Afrika, Japan en Ierland.

Ze studeerde af aan de UCLA met een graad in American Studies. Na een paar jaar te hebben gewerkt, keerde ze terug naar school en verdiende ze haar Masters op schrift van de Universiteit van San Francisco. Ze publiceerde haar eerste roman in 2000 en heeft inmiddels al een 20tig tal romans op haar naam staan.

Boeken van Jane Porter

Jane Porter Veroverd door de prins Bouquet 3286
€ 1.00
nr. 3286

Veroverd door de prins

Oosterse Nachten logo

Deeltje thema Oosterse Nachten

Zayed Fehr, het zwarte schaap van een machtige familie, wil niets weten van liefde of trouwen.

Maar als hij door een tragedie opeens kroonprins wordt, beseft hij dat zijn playboybestaan voorbij is en hij snel een bruid moet vinden. Daarom wendt hij zich tot matchmaker Rou Tornell. Hoewel Rou het nooit zou toegeven, voelt ze zich al tot Zayed aangetrokken sinds ze ooit een avond samen doorbrachten. Zodra ze ontdekte dat hij haar maar saai vond, wilde ze echter niets meer met hem te maken hebben, en dat laat ze hem merken ook. Toch komt Zayed al snel tot de slotsom dat zíj de ideale echtgenote voor hem is.

Nu moet hij haar alleen nog tot een huwelijk zien te verleiden…

 

Bekijken
In winkeltasje
Oosterse verleiding - Sharon Kendrick, Jane Porter, Carol Marinelli - Topcollectie 80 2
€ 3.00
nr. 80
Verkocht

Oosterse verleiding

Topcollectie nr. 80

Lang, knap, donker, maar ook trots, arrogant en streng. Nee, met een sjeik valt niet te spotten…

Sharon Kendrick – Onweerstaanbare sjeik
Zodra sjeik Hashim gewaagde foto’s van zijn geliefde Sienna onder ogen krijgt, zet hij een punt achter hun relatie. Sienna is diep gekwetst, ook omdat ze niet de kans krijgt om het uit te leggen. Wanneer Hashim haar jaren later opnieuw probeert te verleiden, geeft ze zich dan ook niet zomaar gewonnen…

Carol Marinelli – Verleid in de woestijn
De knappe Karim is behalve chirurg in Engeland ook nog eens sjeik in zijn geboorteland; voor veel vrouwen de ideale man. Maar niet voor Felicity, want als zij na een zinderende nacht zwanger van hem blijkt en volgens de wetten van zijn land met hem moet trouwen, reageert ze allesbehalve enthousiast!

Jane Porter – Arabisch geluk
Jesslyn had nooit verwacht dat ze de exotische Sharif terug zou zien. Nu het zover is, laait hun liefdesvuur weer in alle hevigheid op, en ze is dolblij dat het lot haar met hem heeft herenigd. Dan merkt ze dat iemand er alles aan doet om hen opnieuw uiteen te drijven. En of haar hart dat nog eens zal kunnen verdragen.

 

Bekijken
Verder lezen