Biografie

Author Picture

Jane Porter

Jane Porter werd geboren in Visalia, Californië in het hart van de Central Valley en is nog steeds een dorpsmeisje in hart en nieren, ook al heeft ze veel gereisd.

Haar familie bracht een jaar door in Europa toen ze 13 was en sindsdien is ze altijd op reis. Ze studeerde in het buitenland op de middelbare school en op de universiteit in Zuid-Afrika, Japan en Ierland.

Ze studeerde af aan de UCLA met een graad in American Studies. Na een paar jaar te hebben gewerkt, keerde ze terug naar school en verdiende ze haar Masters op schrift van de Universiteit van San Francisco. Ze publiceerde haar eerste roman in 2000 en heeft inmiddels al een 20tig tal romans op haar naam staan.

Boeken van Jane Porter

Jane Porter Onbereikbaar verlangen Bouquet 3509
€ 1.00
nr. 3509
Verkocht

Onbereikbaar verlangen

Deel 1 serie 2x verleid2x verleid logo

Hannah en Emmeline ruilen van plaats. Voor even, is het idee. Maar na hun ontmoeting met de onweerstaanbare Zale en Makin lijkt er geen weg terug…

Hannah heeft al snel spijt dat ze heeft toegestemd in de ruil, want prinses Emmeline komt maar niet terug om haar eigen plaats weer in te nemen. Nu moet Hannah in een privéjet naar een ver koninkrijk om met Emmelines verloofde de aanstaande bruiloft te bespreken!

Wanneer ze koning Zale ontmoet, valt ze als een blok voor hem. Hij is overweldigend knap en zet haar alleen al met zijn blikken in vuur en vlam. Maar dat mag helemaal niet! Zíj gaat immers niet met hem trouwen, maar Emmeline. En dan kust hij haar – koninklijk, onovertroffen, verpletterend…

 

Bekijken
1.00
Meer informatie
Jane Porter Een bruid voor de sjeik Bouquet 4036
€ 2.50
nr. 4036
Verkocht

Een bruid voor de sjeik

Deel 1 serie Biljonairs – BruidssluiersBiljonairs en Bruidssluiers logo

Wat doet een tycoon als hij dringend een bruid nodig heeft? Dan ontvoert hij er een!

Randall Michael Talal Grant is woedend. Net als hij op het punt staat een verstandshuwelijk aan te gaan met een rijke erfgename, wordt zijn bruid letterlijk gestolen! En, erger nog, hij weet zeker dat zijn PA, Poppy Marr, het brein is achter de ontvoering. Hij handelt onmiddellijk en kidnapt haar. Hij zal haar meenemen naar zijn thuisland en daar eisen dat zij zijn bruid wordt!

Poppy dacht dat het een goed idee was om de trouwerij van haar baas te verstoren. Ze had er nooit op gerekend dat ze ontvoerd zou worden naar een woestijnstaat! Daar ontpopt haar knappe baas zich opeens tot sjeik Talal Mansur en is ze, in de zinderende woestijn, overgeleverd aan zijn vurige passie…

Bekijken
2.50
Meer informatie
Jane Porter Vorstelijke vergissing Bouquet 3517
€ 1.00
nr. 3517
Verkocht

Vorstelijke vergissing

Deel 2 serie 2x verleid2x verleid logo

Hannah en Emmeline ruilen van plaats. Voor even, is het idee. Maar na hun ontmoeting met de onweerstaanbare Zale en Makin lijkt er geen weg terug…

De ruil met Hannah leek Emmeline dé manier om alle problemen op te lossen waarin ze door haar eigen schuld verzeild was geraakt, maar ze is geen stap dichter bij een oplossing. Nu moet ze ook nog Hannahs baan overnemen en de persoonlijk assistent worden van Makin Al-Koury. Zij, die altijd omringd wordt door lakeien, moet een veeleisende sjeik op zijn wenken bedienen…

Niet dat ze het erg vindt om de hele dag bij Makin in de buurt te zijn. Integendeel! Hij is zo knap, dat ze staat te duizelen als hij alleen maar naar haar kijkt. Daarmee heeft ze er meteen nóg een probleem bij: je kunt als prinses toch niet vallen voor je baas?

Bekijken
1.00
Meer informatie
Jane Porter Veroverd door de prins Bouquet 3286
€ 1.00
nr. 3286
Verkocht

Veroverd door de prins

Oosterse Nachten logo

Deeltje thema Oosterse Nachten

Zayed Fehr, het zwarte schaap van een machtige familie, wil niets weten van liefde of trouwen.

Maar als hij door een tragedie opeens kroonprins wordt, beseft hij dat zijn playboybestaan voorbij is en hij snel een bruid moet vinden. Daarom wendt hij zich tot matchmaker Rou Tornell. Hoewel Rou het nooit zou toegeven, voelt ze zich al tot Zayed aangetrokken sinds ze ooit een avond samen doorbrachten. Zodra ze ontdekte dat hij haar maar saai vond, wilde ze echter niets meer met hem te maken hebben, en dat laat ze hem merken ook. Toch komt Zayed al snel tot de slotsom dat zíj de ideale echtgenote voor hem is.

Nu moet hij haar alleen nog tot een huwelijk zien te verleiden…

 

Bekijken
1.00
Meer informatie
Oosterse verleiding - Sharon Kendrick, Jane Porter, Carol Marinelli - Topcollectie 80 2
€ 3.00
nr. 80
Verkocht

Oosterse verleiding

Topcollectie nr. 80

Lang, knap, donker, maar ook trots, arrogant en streng. Nee, met een sjeik valt niet te spotten…

Sharon Kendrick – Onweerstaanbare sjeik
Zodra sjeik Hashim gewaagde foto’s van zijn geliefde Sienna onder ogen krijgt, zet hij een punt achter hun relatie. Sienna is diep gekwetst, ook omdat ze niet de kans krijgt om het uit te leggen. Wanneer Hashim haar jaren later opnieuw probeert te verleiden, geeft ze zich dan ook niet zomaar gewonnen…

Carol Marinelli – Verleid in de woestijn
De knappe Karim is behalve chirurg in Engeland ook nog eens sjeik in zijn geboorteland; voor veel vrouwen de ideale man. Maar niet voor Felicity, want als zij na een zinderende nacht zwanger van hem blijkt en volgens de wetten van zijn land met hem moet trouwen, reageert ze allesbehalve enthousiast!

Jane Porter – Arabisch geluk
Jesslyn had nooit verwacht dat ze de exotische Sharif terug zou zien. Nu het zover is, laait hun liefdesvuur weer in alle hevigheid op, en ze is dolblij dat het lot haar met hem heeft herenigd. Dan merkt ze dat iemand er alles aan doet om hen opnieuw uiteen te drijven. En of haar hart dat nog eens zal kunnen verdragen.

 

Bekijken
3.00
Meer informatie