Biografie

Author Picture

Janet Bieber

1942

Janet Bieber woont momenteel in Columbus, Ohio, met haar man en drie kinderen. Ze geeft toe dat ze een levenslange romanticus en dromer is. Ze had er echter niet aan gedacht al die dromen op te gaan schrijven voordat ze een andere romance-verslaafde, Joyce Thies, ontmoette. Ze begon haar carrière als co-auteur met Joyce Thies, schreef onder de naam Janet Joyce en Jenna Lee Joyce; samen schreven ze meer dan twintig romans. Later schrijft ze zes historische romans onder haar echte naam Janet Bieber.

Boeken van Janet Bieber

Janet Joyce Schaduwen in de nacht Intiem 180
€ 1.00
nr. 180
Verkocht

Schaduwen in de nacht

Op het moment dat verslaggever Michael Hamilton met het schrijven van een spannend feuilleton begint, kan hij niet bevroeden hoeveel moeilijkheden hij zich daarmee op de hals haalt.

Mack Dawson, de viriele krachtdadig optredende hoofdpersoon uit zijn verhaal, komt een zaak op het spoor die akelig veel overeenkomst vertoont met de realiteit. Een echte misdadiger voelt zich daardoor zo in het nauw gedreven, dat hij opdracht geeft Michael uit de weg te ruimen.

De aanslag mislukt, en hij vindt zichzelf na het hachelijke avontuur in de armen van een langbenige brunette, die hem op niet mis te verstane wijze toespreekt…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Janet Joyce Betoverende streling Intiem 136
€ 1.00
nr. 136
Verkocht

Betoverende streling

Kyna O’Brien is een onafhankelijke vrouw, en dat wil ze zo houden ook.

Het heeft haar genoeg moeite gekost om het zo ver te brengen, maar ze hééft bewezen dat ze het in haar eentje redt. Wanneer Blade Maddox zich op een ochtend tijdens het joggen bij haar voegt, beseft ze nog niet dat daarmee haar keurig uitgestippelde leventje op zijn kop komt te staan. Plotsklaps leert ze de warmte van sensuele beloften kennen; beloften die in zijn ogen te lezen staan. Blade laat haar niet met rust, noch in de privésfeer, noch op het zakelijke vlak. Met één liefkozing van zijn magische handen weet hij haar drang naar zelfstandigheid te ondermijnen. Ze móet een eind aan hun relatie maken.

Al beheerst hij haar gedachten dag en nacht, dat wil niet zeggen dat ze voor hem al haar schitterende toekomstplannen op het spel zet!

Bekijken
1.00
Meer informatie