Biografie

Author Picture

Janet Dailey

21 mei 1944

Janet Dailey is geboren in Storm Lake, Iowa, Verenigde Staten.

Op 14 december 2013 is Janet Dailey overleden.

Boeken van Janet Dailey

Janet Dailey Als de storm luwt Bouquet Reeks 374
€ 1.00
nr. 374
Verkocht

Als de storm luwt

Deeltje van de Americana reeks

Gereserveerd en koel – zo gedraagt Mara Prentiss zich, en ze is ervan overtuigd dat ze daar alle reden toe heeft.

De ontrouw van haar vader heeft immers haar moeder beroofd van de wil om verder te leven. In Mara’s ogen kan liefde slechts tot verdriet leiden. Het is dan ook uitsluitend uit plichtsbesef dat zij zorgt voor haar invalide geworden vader. Even koel als zij hem benadert, ontvangt ze ook zijn vrienden – zeker de dominerende en bijzonder knappe Sinclair Buchanan. Als Sinclair tracht Mara’s verbitterde hart te ontdooien, is zij aanvankelijk verbolgen. Toch raken zijn toenaderingspogingen in haar een gevoelige snaar.

Verliefd op hem worden, is echter het laatste waaraan ze denkt. Zij is uiteindelijk haar vertrouwen in welke man dan ook al jaren geleden verloren!

 

Bekijken
Verder lezen
Janet Dailey Door afkomst gescheiden Bouquet Reeks 397
€ 1.00
nr. 397
Verkocht

Door afkomst gescheiden

Deeltje van de Americana reeks

Omdat haar grootvader het niet meer aankan na de dood van zijn vrouw, neemt Kit de leiding van de ranch ‘De Vliegende Adelaar’ stilzwijgend van hem over.

Het is hard werken op de zogenaamde ‘slechte gronden’ van Noord Dakota, maar Kit geniet van elke minuut. Ze leidt een eenzaam bestaan en is de enige vrouw in de wijde omtrek, doch ze heeft hier zelf voor gekozen. Door de komst van de rechtmatige eigenaar van de ranch, Baron Reese Talbot, wordt haar vredige bestaan danig verstoord. De aantrekkelijke Reese probeert het beschermende pantser dat Kit om zich heen heeft gebouwd, te doorbreken, maar hij oogst weinig resultaat.

Pas na zijn vertrek ziet Kit de redelijkheid van zijn harde woorden in, maar dan is het te laat…

 

Bekijken
Verder lezen
Janet Dailey Een wereld van sterren Bouquet Reeks 361
€ 1.00
nr. 361
Verkocht

Een wereld van sterren

Deeltje van de Americana reeks

Al zes jaar is Jonni Starr een topmodel in New York, en nu heeft ze zich verloofd met een succesvol zakenman, Trevor Martin.

Omdat Jonni een hechte band heeft met haar ouders in Kansas, wil ze Trevor graag aan hen voorstellen. Hij gaat mee om Jonni een plezier te doen, want het plattelandsleven staat hem verschrikkelijk tegen. Gabe Stockman, haar vaders manager, kan hem alleen daarom al niet luchten of zien, en laat dat merken ook.

Omdat Trevor niet van paarden houdt en Jonni er gek op is, trekt ze van lieverlee hoe langer hoe meer op met Gabe, waardoor ze zich in een penibele situatie manoeuvreert…

 

Bekijken
Verder lezen
Janet Dailey Het spel is uit Bouquet Reeks 348
€ 1.00
nr. 348
Verkocht

Het spel is uit

Deeltje van de Americana reeks

Al voor Lisa tijdens haar bezoek aan tante Mitzi met Slade Blackwell kennis maakt, heeft ze een hekel aan hem.

De voornaamste reden daarvoor is dat zijn naam naar Lisa’s smaak wat al te vaak voorkomt in de brieven van haar tante. Tante Mitzi vertrouwt hem volledig, maar Lisa is er van overtuigd dat hij het op haar geld heeft gemunt!

Het lot is haar gunstig gezind – vermomd als Ann Eldridge krijgt Lisa een baantje bij Slade op kantoor en kan hem daar nauwkeurig gadeslaan. Maar welk een moeilijkheden bezorgt zij zichzelf daarmee! ‘s Avonds ontmoet ze Slade als Lisa Talmadge en raakt volledig in de ban van zijn charmante persoonlijkheid.

Wat staat haar echter te wachten als hij ontdekt wie zijn secretaresse in werkelijkheid is?

 

Bekijken
Verder lezen
Janet Dailey Gevangene van het hart Bouquet Reeks 158
€ 1.00
nr. 158
Verkocht

Gevangene van het hart

Deeltje van de Americana reeks

Maanden nadat zij nogal overhaast van Rian is weggevlucht valt Laurie’s oog op een foto in de krant – een foto van de hotelmagnaat Rian Montgomery en Laurie’s nichtje LaRaine, een filmsterretje in opkomst, genomen tijdens een groots galafeest in Hollywood.

Laurie probeert zich te verheugen over de verzoening tussen Rian en LaRaine, maar ze slaagt er desondanks niet in de blik uit zijn donkere ogen te vergeten – de vlam der hartstocht die steeds weer oplaaide wanneer zij en Rian samen waren.

Het lijkt wel of zij hem pas gisteren heeft verlaten, zo diep en vers is de wond die haar liefde voor Rian haar heeft toegebracht…

 

Bekijken
Verder lezen
Janet Dailey Als het ijs is gesmolten Bouquet Reeks 279
€ 1.00
nr. 279
Verkocht

Als het ijs is gesmolten

Deeltje van de Americana reeks

Andrea vertrekt voor een korte wintersportvakantie naar Squaw Valley om weer een beetje op verhaal te komen na een periode vol narigheid.

Al op de dag van aankomst leert ze Tell Stafford kennen. Van beide kanten is het liefde op het eerste gezicht en samen beleven ze een paar onvergetelijke dagen. Dan barst de bom, want Tell komt er bij toeval achter dat Andrea al getrouwd is. Al haar pogingen om hem uit te leggen waarom ze dat voor hem verzwegen heeft, lijden schipbreuk.

Tell wil niets meer van naar weten en Andrea keert dan ook met een gebroken hart naar haar echtgenoot terug zal zij ooit de kans krijgen Tell duidelijk te maken dat zij hem niet heeft bedrogen?

 

Bekijken
Verder lezen
Janet Dailey In een vlaag van geluk Bouquet Reeks 145
€ 1.00
nr. 145
Verkocht

In een vlaag van geluk

Deeltje van de Americana reeks

Diane Mills, een stadsmeisje en fotomodel, houdt van het bruisende leven dat ze tot dan toe heeft geleid.

Lee Masters daarentegen is een ruwe, hardwerkende boer uit Nieuw Mexico, die verknocht is aan zijn bedrijf en het buitenleven. Als zij elkaar ontmoeten laait er tussen hen een vlam van hartstocht op en binnen een week zijn zij man en vrouw. Na het intense geluk in de wittebroodsweken breekt onvermijdelijk de dag aan waarop Diane ontdekt dat ze ontevreden is met haar leven als huisvrouw in die verlaten woestenij. Zal ze haar overhaaste beslissing dan toch gaan betreuren?

Of zal Lee al voor die tijd genoeg van haar krijgen…

Bekijken
Verder lezen