Biografie

Author Picture

Jennie Lucas

Jennie Lucas studeerde Engels aan de Kent State University. Een jaar naar het afstuderen is ze begonnen met het schrijven van romans. Inmiddels heeft ze voor de uitgeverij Harlequin meer dan 18 romans geschreven.

Boeken van Jennie Lucas

Jennie Lucas Haar laatste troef Bouquet 3459
€ 1.00
nr. 3459
Verkocht

Haar laatste troef

Deel 1 Royal FlushRoyal Flush logo

De prinsen Vladimir en Kasimir spelen een keihard spel – in zaken én in de liefde. Maar als ze de tegendraadse zusjes Bree en Josie ontmoeten, blijkt het lastig hun pokerface in stand te houden!

Sinds de liefde van zijn leven, de verleidelijke Bree Dalton, hem tien jaar geleden heeft bedrogen, is Vladimirs hart een ijsklomp. Als hij haar onverwacht weer tegenkomt aan de pokertafel, kan hij het dan ook niet laten haar meedogenloos op de proef te stellen.

Wanneer haar zusje diep in de schuld raakt, ziet Bree geen andere mogelijkheid dan het strijdtoneel van de pokertafel te betreden. Inzet: haar lichaam. Het lot is haar goed gezind – tot ze zich laat verleiden tot één laatste gok, door prins Vladimir…

Bekijken
Verder lezen
Jennie Lucas Wraak als inzet Bouquet 3467
€ 1.00
nr. 3467
Verkocht

Wraak als inzet

Deel 2 Royal FlushRoyal Flush logo

De prinsen Vladimir en Kasimir spelen een keihard spel – in zaken én in de liefde. Maar als ze de tegendraadse zusjes Bree en Josie ontmoeten, blijkt het lastig hun pokerface in stand te houden!

Eindelijk heeft Kasimir de hoogste troef in handen!

Via Josie Dalton kan hij zich wreken op zijn broer, Vladimir, voor wat hij hem heeft aangedaan. Na hun verstandshuwelijk is ze van hem, en hij zal haar gebruiken in zijn chantageplan. Daarna zal hij haar moeiteloos weer vaarwel zeggen, hoe mooi, verleidelijk en charmant ze ook is, met haar prachtige bruine ogen en sensuele lippen.

Josie had nooit gedacht dat zij ooit nog eens zou trouwen met een heuse prins. Maar ja, haar huwelijk met prins Kasimir is dan ook niet meer dan een kille zakelijke overeenkomst. Toch?

Bekijken
Verder lezen
Jennie Lucas Een nacht in Parijs Bouquet 3265
€ 1.00
nr. 3265
Verkocht

Een nacht in Parijs

Al jaren is huishoudster Louisa Grey heimelijk verliefd op haar baas, de ongenaakbare multimiljonair Ramón Cruz.

Ze weet echter dat hij de stelregel heeft nooit iets met een werknemer te beginnen. Toch belanden ze in Parijs samen in bed en ontdekt ze dat hij ook al die tijd naar haar heeft verlangd. Na die nacht doet ze nóg een ontdekking: ze is in verwachting. Om te voorkomen dat Ramón denkt dat ze hem in de val heeft laten lopen, verlaat ze hem zonder hem van haar zwangerschap te vertellen. Maar hij weet haar te vinden en achterhaalt ook de reden voor haar plotse vertrek.

Zal ze hem alsnog van haar oprechtheid en liefde kunnen overtuigen?

Bekijken
Verder lezen
Jennie Lucas Haar Spaans veroveraar Bouquet 3917
€ 1.00
nr. 3917
Verkocht

Haar Spaans veroveraar

Een nacht om nooit te vergeten…

Die nacht met de rijke donjuan Santiago Velazquez zou eenmalig zijn, wist serveerster Gabrielle Langtry. Heerlijk en hartstochtelijk, maar eenmalig. Het lot heeft echter andere plannen: ze blijkt in verwachting van een kind dat ze nooit dacht te kunnen krijgen! Wanneer Santiago hoort dat de mooie Gabrielle zwanger is, is hij ervan overtuigd dat ze hem om de tuin geleid heeft. Toch stelt hij voor dat ze trouwen, want hij kan zijn kind absoluut niet vaderloos laten opgroeien.

Maar nog voor de bruiloft ontbiedt zijn vader hem in Madrid – om hem te verstaan te geven dat Santiago nooit hertog zal worden als hij met een burgermeisje trouwt…

Bekijken
Verder lezen
Jennie Lucas Gevallen voor de Griek Bouquet 3994
€ 2.00
nr. 3994
Verkocht

Gevallen voor de Griek

Ze bezweek voor zijn charme… en nu verwacht ze zijn kind!

Ruby Prescott heeft maar liefst drie banen om haar tienerzusje en zieke moeder te onderhouden. Als haar zusje het idiote plan opvat om een kind te krijgen van een sexy Griekse miljardair, zodat hij hen voortaan zal onderhouden, steekt Ruby daar ontzet een stokje voor. Om vervolgens zélf voor zijn verleidingskunsten te vallen en zwanger te raken!

Het was beslist niet zijn bedoeling, maar Ares Kourakis wordt vader. Dus zal hij keurig zijn plicht doen en bij de zwangere Ruby blijven.

Hij wil zelfs met haar trouwen, ook al kan hij haar alleen maar zijn fortuin en passie bieden, en niet zijn hart…

Bekijken
Verder lezen