Biografie

Author Picture

Jennifer Taylor

Jennifer Taylor woont in het landelijke noordwesten van Engeland, waar ze zowat op elk moment van de dag - en nacht - achter haar typemachine kan worden aangetroffen, want schrijven is haar lust en haar leven. Naast schrijven heeft ze nog een aantal andere hobby's: reizen, wandelen met haar hond en - niet te vergeten - lezen.

Ze schreef al een tijdje romantische verhalen, voordat ze de overstap maakte naar de Doktersroman. Het leuke daarvan vindt ze dat ze uitgebreid onderzoek moet doen naar alle medische zaken die in de verhalen aan de orde zijn en dat kan combineren met de romantische verwikkelingen tussen de hoofdpersonen. Haar verhalen zijn zo meeslepend, dat ze inmiddels een hele schare trouwe lezers heeft.

Boeken van Jennifer Taylor

Jennifer Taylor Schaduwspel van de liefde Bouquet 1882
€ 1.00
nr. 1882
Verkocht

Schaduwspel van de liefde

Katherines huwelijk lijkt volmaakt.

Haar echtgenoot Jordan is knap, rijk en charmant, en ze wonen in een prachtig huis. De werkelijkheid achter de schijn is echter anders. Hun verbintenis bestaat slechts in naam. Katherine heeft geleerd daarmee te leven. Eigenlijk vindt ze het wel best, want ze is als de dood net zoals haar moeder te worden, een mannenverslindster. Nee, dan maar liever geen liefde. Opeens gaat Jordan echter eisen stellen. Hij heeft genoeg van de schijnvertoning en wil een echt huwelijk, met kinderen en een warm, gezellig thuis. Katherine aarzelt lang, maar net op het moment dat ze wil toegeven, gebeurt er iets waardoor Jordan haar van bijbedoelingen verdenkt.

Nu wil hij niet meer met háár…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Jennifer Taylor De ideale arts Doktersroman 299
€ 1.00
nr. 299
Verkocht

De ideale arts

Harry Shaw is een rijke, succesvolle en ook nog erg goede arts.

Zijn komst naar de huisartsenpraktijk Ferndale lijkt de perfecte oplossing te zijn nu een van de collega’s ziek geworden is. Iedereen is dan ook zeer over hem te spreken. Behalve huisarts Grace Kennedy. Zij wijst zijn vriendelijke toenaderingspogingen categorisch af; ze kent hem en zijn ondeugden te goed om zich te laten bedotten. Toch zal ze met hem
moeten samenwerken, of ze dat nu wil of niet.

Ofschoon ze erg op haar hoede is, neemt haar hart het langzaam over van haar hoofd…

Bekijken
1.00
Meer informatie