Biografie

Author Picture

Josie Metcalfe

Josie Metcalfe woont samen met haar man, vier kinderen en twee paarden in het prachtige Cornwall. Voordat ze zich daar vestigde, was ze vaak op reis, en dan waren boeken geliefde reisgenoten. Tegenwoordig besteedt ze meer tijd aan zelf schrijven dan aan lezen. Het geeft haar veel voldoening al de verhalen die zich spontaan in haar hoofd vormen op papier te zetten!

Boeken van Josie Metcalfe

Josie Metcalfe Spoed gewenst Doktersroman 272
€ 1.00
nr. 272

Spoed gewenst

Libby Cornish is heel blij met haar aanstelling als arts op de afdeling Spoedeisende Hulp in St. Luke’s.

Als alleenstaand moeder heeft ze een goede baan nodig om voor haar dochter Tash en zichzelf te kunnen zorgen. Het laatste wat ze verwacht, is door haar verleden ingehaald te worden. Toch is dat precies wat er gebeurt wanneer ze achter zich de stem van Nick Howell hoort, de student medicijnen op wie ze in stilte zo verliefd was. Hij zag haar destijds alleen nooit staan, meent ze zich te herinneren. Haar herinneringen zijn echter vaag, want door een overval op straat is ze een deel van haar geheugen kwijt.

Tijdens haar samenwerking met Nick wordt ze geplaagd door flarden van beelden vol verlangen en intimiteit. Dan wordt haar dochter ernstig ziek…

Bekijken
1.00
In winkelmand
Josie Metcalfe Zo dokter, zo zoon Doktersroman 220
€ 1.00
nr. 220
Verkocht

Zo dokter, zo zoon

Zestien jaar lang lukt het Quinn Jamison om zijn verdriet het hoofd te bieden en zijn jongensdroom waar te maken.
Totdat hij als huisarts terugkeert naar Rookmere, het dorp waar hij als tiener ooit zo gelukkig was. Als de moeder van zijn eerste vriendinnetje Faith op sterven ligt, wil ze dat hij haar iets belooft. Het probleem is alleen dat hij geen flauw idee heeft wát hij haar precies belooft. Langzaam maar zeker wordt het hem echter duidelijk dat Faith, die hij zestien jaar geleden voor het laatst heeft gezien, een levensgroot geheim met zich meedraagt.
Hij heeft een zoon!
Een zoon die als twee druppels water op hem lijkt en net als hij dolgraag arts wil worden…

Bekijken
1.00
Meer informatie