Biografie

Author Picture

Karen Harper

6 april 1945

Toen Karen Harper besloot zich fulltime met schrijven bezig te gaan houden, werkte ze als docent Engels aan de Ohio State University. Inmiddels is ze een New York Times bestseller-auteur en heeft de bibliotheek van Ohio State een collectie van haar boeken, manuscripten en zeldzame drukken!

Voor elk boek verricht Karen grondige research. Haar verhalen vinden plaats in Amerika, maar ook in Engeland - het land waarmee ze, dankzij haar Britse en Schotse voorvaderen, een warme band heeft. Ze ontmoet haar lezers graag, en reist dan ook het hele land door om lezingen te geven.

Boeken van Karen Harper

Karen Harper Diep en dodelijk IBS Thriller 26
€ 3.00
nr. 26
Verkocht

Diep en dodelijk

Water lijkt haar te achtervolgen…

Lisa is acht als ze op het nippertje aan de dood ontsnapt. Haar moeder verdrinkt voor haar ogen, met haar kleine zusje in haar armen. Zij heeft zich nog net op tijd losgerukt. Jaren later gebeurt het weer, alleen is ze dit keer volwassen en komt ze dit keer wel in het water terecht. Meedogenloos meegesleurd door de kolkende stroom van Alaska’s Wild River, voelt ze haar krachten wegebben, maar ook ditmaal ontsnapt ze uiteindelijk toch. Dankzij haar ex Mitch Braxton, die er zijn eigen leven voor in gevaar brengt. Tijdens hun barre tocht terug naar de bewoonde wereld zijn ze gedwongen de gelederen te sluiten, net zoals daarna. Want ergens loopt iemand rond die Lisa met opzet in het ijzige water heeft geduwd.

En zolang ze niet weten wie dat is, kan het noodlot hen elk moment opnieuw verrassen…

Bekijken
Verder lezen