Biografie

Author Picture

Karen Harper

6 april 1945

Toen Karen Harper besloot zich fulltime met schrijven bezig te gaan houden, werkte ze als docent Engels aan de Ohio State University. Inmiddels is ze een New York Times bestseller-auteur en heeft de bibliotheek van Ohio State een collectie van haar boeken, manuscripten en zeldzame drukken!

Voor elk boek verricht Karen grondige research. Haar verhalen vinden plaats in Amerika, maar ook in Engeland - het land waarmee ze, dankzij haar Britse en Schotse voorvaderen, een warme band heeft. Ze ontmoet haar lezers graag, en reist dan ook het hele land door om lezingen te geven.

Boeken van Karen Harper

Karen Harper Verloren dochter IBS Thriller 64
€ 3.00
nr. 64

Verloren dochter

Deel 3 Amish trilogie

Hannah weet eigenlijk zelf niet wat haar bezielt wanneer ze haar vrienden meeneemt naar de Amish-begraafplaats om daar een nachtelijk Halloweenfeestje te vieren. Ze heeft haar geboorteplaats, Home Valley, en de Amish-gemeenschap niet voor niets verlaten, dus wat moet ze hier op de plek waar haar voorvaderen begraven liggen? Veel tijd om daarover na te denken krijgt ze niet. Opeens klinkt er een schot in de nacht, en een van haar vrienden sterft.

Door het onderzoek naar de moord worden geheimen blootgelegd die de Amish bewoners van Home Valley diep schokken. Hannah beseft dat ze het verleden niet langer kan ontlopen en besluit de Amish te helpen. Zo staat ze opeens tussen twee werelden, met aan de ene kant FBI-agent Linc Armstrong, die het onderzoek leidt, en aan de andere kant Seth Lantz, de man die ze nooit heeft kunnen vergeten.

Nu moet ze kiezen. Tussen haar oude en haar nieuwe leven, tussen de Amish en haar wereldse vrienden, tussen Seth en Linc. Tenzij de moordenaar die keus voor haar maakt…

Bekijken
3.00
In winkelmand
Karen Harper Diep en dodelijk IBS Thriller 26
€ 3.00
nr. 26
Verkocht

Diep en dodelijk

Deel 1 Amish trilogie

Water lijkt haar te achtervolgen…

Lisa is acht als ze op het nippertje aan de dood ontsnapt. Haar moeder verdrinkt voor haar ogen, met haar kleine zusje in haar armen. Zij heeft zich nog net op tijd losgerukt. Jaren later gebeurt het weer, alleen is ze dit keer volwassen en komt ze dit keer wel in het water terecht. Meedogenloos meegesleurd door de kolkende stroom van Alaska’s Wild River, voelt ze haar krachten wegebben, maar ook ditmaal ontsnapt ze uiteindelijk toch. Dankzij haar ex Mitch Braxton, die er zijn eigen leven voor in gevaar brengt. Tijdens hun barre tocht terug naar de bewoonde wereld zijn ze gedwongen de gelederen te sluiten, net zoals daarna. Want ergens loopt iemand rond die Lisa met opzet in het ijzige water heeft geduwd.

En zolang ze niet weten wie dat is, kan het noodlot hen elk moment opnieuw verrassen…

Bekijken
3.00
Meer informatie