Biografie

Author Picture

Kathleen O'Reilly

Kathleen O'Reilly schreef haar eerste romantische verhaal op de prille leeftijd van elf jaar, waarna het verhaal - tot haar grote schrik en schaamte - hardop werd voorgelezen in haar klas. Nadat ze twintig jaar de tijd heeft genomen om te herstellen van deze ramp, is ze er nu trots op te verkondigen wat ze is: auteur van romantische verhalen.

Kathleen woont in Austin, in Texas, met haar man en twee kinderen, die haar dagelijks te slim af zijn. Ze vindt het leuk om contact te hebben van haar lezers.

Boeken van Kathleen O'Reilly

Kathleen O'Reilly I love New York White Silk 42
€ 2.50
nr. 42
Verkocht

I love New York

Deel 1 Harts of Texas

Moe en somber zijn vriendin heeft het net uitgemaakt omdat hij zon kouwe kikker zou zijn stapt dokter Tyler Hart in een taxi op JFK.

Het wordt een rit die hem nog lang zal heugen! Want taxichauffeuse voor een nacht Edie zorgt voor meer opwinding dan hij in zijn degelijke chirurgenbestaan ooit voor mogelijk had gehouden. Nadat ze hem als een gek door het verkeer heeft geloodst, een lekke band heeft laten plakken en vervolgens ook nog eens een stripteasetent binnen heeft gelokt, blijft hij buiten adem achter. Dat ze het allemaal alleen deed om hem uit zijn kouwekikker rol te laten vallen, maakt hem niet uit.

Hij heeft immers van elke seconde genoten.

Bekijken
Verder lezen