Biografie

Author Picture

Kathryn Ross

1966

Kathryn Ross is geboren in Afrika en heeft inmiddels al meer dan 30 romans op haar naam staan.

Ze woont in Lancaster Engeland samen met haar man en twee stiefzoons.

Boeken van Kathryn Ross

Kathryn Ross Bruid voor een jaar Bouquet 1984
€ 1.00
nr. 1984

Bruid voor een jaar

Deeltje Thema In blijde verwachting Logo In blijde verwachting

Paige en haar knappe buurman Brad hebben een zeer gewaagde deal gesloten.

Zij hoeft haar schulden niet te betalen als ze zijn vrouw wordt; hij kan als getrouwde man zijn ambitie vervullen en burgemeester worden. Aanvankelijk lijkt het ondanks alles goed te werken. maar dan gebeurt er iets waarop beiden niet hebben gerekend: Paige blijkt zwanger te zijn! Plotseling lijkt het onmogelijk nog langer door te gaan met een huwelijk zonder liefde. Paige ziet maar één oplossing.

Ze zal Brad zo snel mogelijk om een scheiding vragen …

Bekijken
1.00
In winkelmand
Exotische verleiding Topcollectie 41 Kathryn Ross Lindsay Armstrong Julia James
€ 3.00
nr. 41
Verkocht

Exotische verleiding

Topcollectie nr. 41

Wuivende palmen, een helblauwe lucht, cocktails aan het water. Hoe kunnen Penny, Alex en Lissa zich in deze sferen nu niet laten verleiden?

Kathryn Ross – Onder de stralende zon

Penny wil alles doen om haar vader van de financiële ondergang te redden, zelfs heulen met de vijand: de aantrekkelijke Juan Darien. Ze gaat aan de slag als zijn secretaresse, en om niet onder zijn bekoring te raken, wil ze werk en privé strikt gescheiden houden. Daar denkt Juan héél anders over…

Lindsay Armstrong – Een verleidelijke cocktail

Alex gelooft haar oren niet wanneer multimiljonair Max Goodwin eist dat ze haar uiterlijk drastisch verandert. Maar ja, hij belooft haar wel een droombaan op een tropisch eiland. Dan wordt ze ook nog smoorverliefd op haar nieuwe baas. Op zo’n arrogante man kan ze toch niet vallen? Hoewel…

Julia James – Misleiding en verleiding

Lissa gaat op een eiland in de Middellandse Zee in een casino werken om haar zus te helpen. De baan staat haar niet aan, het verplichte flirten met de rijke clientèle nog minder. Ze zorgt dus dat het bij flirten blijft, al neemt één man, de knappe Xavier Lauran, daar geen genoegen mee.

Bekijken
3.00
Meer informatie