Biografie

Author Picture

Kim Lawrence

Kim Lawrence woont op een boerderij op het Engelse platteland. Ze loopt iedere dag ruim drie kilometer hard: een fantastische manier om te ontspannen en inspiratie op te doen voor haar verhalen. Ze leidt een druk en afwisselend leven met haar man, twee zoons en alle dieren die ze hebben geadopteerd. Kim was altijd al een fanatiek lezer, maar schrijven doet ze inmiddels net zo graag. En ze is dol op happy ends!

Boeken van Kim Lawrence

Kim Lawrence Ontwakende hartstocht Bouquet 3505
€ 1.00
nr. 3505
Verkocht

Ontwakende hartstocht

Ze is meteen klaarwakker!

Langzaam wordt Miranda wakker in het lege huis. Ze is hier volkomen afgesloten van de buitenwereld, en dat is precies wat ze wil. Hier kan ze vergeten dat haar zus gaat trouwen met de man op wie zíj verliefd is. Voorzichtig opent ze haar ogen om haar nieuwe leven te beginnen – waarin ze mannen op een grote afstand zal houden – en ziet een halfnaakte man naast zich in bed liggen!

Om de roddelpers te ontlopen is Gianni Fitzgerald naar het afgelegen huis van zijn tante gegaan. Bij aankomst was hij zo uitgeput, dat hij in het donker regelrecht in het logeerbed is gestapt – bij een vrouw, ontdekt hij de volgende ochtend. Ze is naakt, mooi… en precies wat hij nodig heeft om zijn roerige leven vol miljoenendeals even te vergeten.

Tenminste, als het hem ooit nog lukt bij haar in de buurt te komen, nu ze als door een adder gebeten uit bed is gesprongen!

Bekijken
Verder lezen
Kim Lawrence Zinderend weerzien Bouquet 3317
€ 1.00
nr. 3317
Verkocht

Zinderend weerzien

Deeltje thema Een nacht in… Een nacht in logo

Kabuyadir met zijn woestijn, Madrid met zijn plaza’s, Londen met zijn nachtleven, Brazilië met zijn stranden…

Hoe zou het zijn om op een van deze plekken één opwindende nacht te beleven? Eén enkele nacht kan je leven voorgoed veranderen!

Logisch gezien kan dit niet gebeuren, denkt Megan.

Toch is het geen hersenspinsel: Emilio Rios, die ze in geen twee jaar heeft gezien, staat haar écht te kussen, op het vliegveld van Madrid. En al zou ze beter moeten weten, ze kust hem terug. Omdat ze nog steeds verliefd is op de broer van haar beste vriend? Voordat ze beseft wat er allemaal gebeurt, neemt hij haar mee naar zijn appartement, waar blijkt dat hij net zo naar haar verlangt als zij naar hem. Even gelooft ze dat al haar fantasieën over hem eindelijk werkelijkheid worden, tot een telefoontje van haar broer de droom als een zeepbel uiteen doet spatten.

Onbedoeld onthult hij namelijk de ware reden van Emilio’s verleiding…

 

Bekijken
Verder lezen
Kim Lawrence In bed met de Griek Bouquet 3968
€ 1.50
nr. 3968
Verkocht

In bed met de Griek

Hij wil meer dan die ene nacht…

Na de dood van zijn beste vriend vond de Griekse scheepsmagnaat Nik Latsis één nacht troost in de armen van de temperamentvolle Chloe Summerville. Sindsdien achtervolgt ze hem in zijn dromen. Zozeer zelfs, dat alleen een volgende ontmoeting hem van zijn vurige verlangen naar haar kan verlossen. Dus zoekt hij haar weer op, om er al snel achter te komen dat zijn onweerstaanbare charme alleen niet genoeg is om haar weer in zijn bed te lokken!

Het was een onenightstand, en Chloe dacht niet dat het ooit meer zou worden. Een jaar later is Nik echter terug en verlangt dat ze zich in zijn armen werpt. Maar dat wil ze niet! Nou ja, ze wil het natuurlijk wel, maar alleen als ze er zeker van kan zijn dat ze meer voor hem is dan een kortstondig pleziertje.

Want daar lijkt het namelijk wel heel erg op…

Bekijken
Verder lezen
Kim Lawrence Vorstelijk verleid Bouquet 3920
€ 1.00
nr. 3920
Verkocht

Vorstelijk verleid

Wie de kroon past…

Sabrina Summerville weet dat haar verstandshuwelijk met de kroonprins van Vela noodzakelijk is voor de hereniging van het koninkrijk. Het is dus erg verontrustend dat ze zich zo aangetrokken voelt tot de broer van haar toekomstige echtgenoot, prins Sebastian Zorzi. Vooral omdat hij bekendstaat als de playboyprins die overduidelijk geen interesse heeft in een serieuze verbintenis… Sebastian is eraan gewend dat hij door iedereen gezien wordt als een losbol die niet wil deugen. Maar als zijn broer onverwacht afstand doet van de troon en het huwelijk met de mooie Sabrina afzegt, weet hij wat hem te doen staat.

Hij zal de kroon van Vela moeten aanvaarden en… een koningin moeten kiezen!

Bekijken
Verder lezen
Vurig verlokkelijk Topcollectie 29 Kim Lawrence
€ 2.00
nr. 29
Verkocht

Vurig verlokkelijk

Een oplaaiend vuur kan je huid verschroeien en je tegelijkertijd de adem benemen – net als een vurige minnaar, ervaren Sam, Dervla en Rose…

Kim Lawrence – Misleidend verlangen
Nu Jonny met een andere vrouw is getrouwd, is Sams hart gebroken, en ze doet haar uiterste best dat te verbergen. Toch is het de knappe broer van Jonny’s bruid, Alessandro di Livio, die haar steeds scherp in de gaten houdt, niet ontgaan. Overtuigd als hij is dat Sam zal proberen Jonny te verleiden, grijpt hij in: hij verleidt háár!

Kim Lawrence – Italiaanse idylle
Gianfranco is Dervla’s gedroomde echtgenoot. Helaas beschouwt híj hun huwelijk als een zakelijk contract dat hij elk gewenst moment kan verbreken. Wanneer Dervla ontdekt dat ze – tegen de afspraak in – zwanger is, vraagt ze zich vertwijfeld af of Gianfranco alsnog liefde in zijn hart zal kunnen vinden of haar voorgoed de deur zal wijzen…

Kim Lawrence – Droom van verleiding
Rose moet aanvankelijk niets hebben van de avances van Mathieu Demetrios, vooral niet als hij haar ten onrechte uitmaakt voor een onverbeterlijke flirt. Hij houdt echter aan, en als hij haar dan ook nog een verrassend voorstel doet, wordt het voor Rose wel érg moeilijk om zich te verzetten tegen de charmes van deze knappe Griek…

Bekijken
Verder lezen