Biografie

Author Picture

Kim Lawrence

Kim Lawrence woont op een boerderij op het Engelse platteland. Ze loopt iedere dag ruim drie kilometer hard: een fantastische manier om te ontspannen en inspiratie op te doen voor haar verhalen. Ze leidt een druk en afwisselend leven met haar man, twee zoons en alle dieren die ze hebben geadopteerd. Kim was altijd al een fanatiek lezer, maar schrijven doet ze inmiddels net zo graag. En ze is dol op happy ends!

Boeken van Kim Lawrence

Kim Lawrence Vorstelijk verleid Bouquet 3920
€ 1.50
nr. 3920
Verkocht

Vorstelijk verleid

Wie de kroon past…

Sabrina Summerville weet dat haar verstandshuwelijk met de kroonprins van Vela noodzakelijk is voor de hereniging van het koninkrijk. Het is dus erg verontrustend dat ze zich zo aangetrokken voelt tot de broer van haar toekomstige echtgenoot, prins Sebastian Zorzi. Vooral omdat hij bekendstaat als de playboyprins die overduidelijk geen interesse heeft in een serieuze verbintenis… Sebastian is eraan gewend dat hij door iedereen gezien wordt als een losbol die niet wil deugen. Maar als zijn broer onverwacht afstand doet van de troon en het huwelijk met de mooie Sabrina afzegt, weet hij wat hem te doen staat.

Hij zal de kroon van Vela moeten aanvaarden en… een koningin moeten kiezen!

Bekijken
Verder lezen
Kim Lawrence In bed met de Griek Bouquet 3968
€ 1.50
nr. 3968
Verkocht

In bed met de Griek

Hij wil meer dan die ene nacht…

Na de dood van zijn beste vriend vond de Griekse scheepsmagnaat Nik Latsis één nacht troost in de armen van de temperamentvolle Chloe Summerville. Sindsdien achtervolgt ze hem in zijn dromen. Zozeer zelfs, dat alleen een volgende ontmoeting hem van zijn vurige verlangen naar haar kan verlossen. Dus zoekt hij haar weer op, om er al snel achter te komen dat zijn onweerstaanbare charme alleen niet genoeg is om haar weer in zijn bed te lokken!

Het was een onenightstand, en Chloe dacht niet dat het ooit meer zou worden. Een jaar later is Nik echter terug en verlangt dat ze zich in zijn armen werpt. Maar dat wil ze niet! Nou ja, ze wil het natuurlijk wel, maar alleen als ze er zeker van kan zijn dat ze meer voor hem is dan een kortstondig pleziertje.

Want daar lijkt het namelijk wel heel erg op…

Bekijken
Verder lezen
Vurig verlokkelijk Topcollectie 29 Kim Lawrence
€ 2.00
nr. 29
Verkocht

Vurig verlokkelijk

Een oplaaiend vuur kan je huid verschroeien en je tegelijkertijd de adem benemen – net als een vurige minnaar, ervaren Sam, Dervla en Rose…

Kim Lawrence – Misleidend verlangen
Nu Jonny met een andere vrouw is getrouwd, is Sams hart gebroken, en ze doet haar uiterste best dat te verbergen. Toch is het de knappe broer van Jonny’s bruid, Alessandro di Livio, die haar steeds scherp in de gaten houdt, niet ontgaan. Overtuigd als hij is dat Sam zal proberen Jonny te verleiden, grijpt hij in: hij verleidt háár!

Kim Lawrence – Italiaanse idylle
Gianfranco is Dervla’s gedroomde echtgenoot. Helaas beschouwt híj hun huwelijk als een zakelijk contract dat hij elk gewenst moment kan verbreken. Wanneer Dervla ontdekt dat ze – tegen de afspraak in – zwanger is, vraagt ze zich vertwijfeld af of Gianfranco alsnog liefde in zijn hart zal kunnen vinden of haar voorgoed de deur zal wijzen…

Kim Lawrence – Droom van verleiding
Rose moet aanvankelijk niets hebben van de avances van Mathieu Demetrios, vooral niet als hij haar ten onrechte uitmaakt voor een onverbeterlijke flirt. Hij houdt echter aan, en als hij haar dan ook nog een verrassend voorstel doet, wordt het voor Rose wel érg moeilijk om zich te verzetten tegen de charmes van deze knappe Griek…

Bekijken
Verder lezen