Biografie

Author Picture

Liz Fielding

Liz Fielding woont in Wales, in de streek Carmarthenshire (het land van Merlijn), een gebied dat is doordrenkt van legendes. Zelfs de heuveltoppen worden gesierd met overblijfselen van oude kastelen. Het dorpje waar ze woont is haar zo dierbaar, dat ze het zelden verlaat. Gelukkig heeft ze internet on contact te houden met haar vrienden en vele lezeressen. Emotie vermengd met humor, dat is Liz' handelsmerk. Dat dit een gelukkige combinatie is, blijkt wel uit het feit dat een van Liz' romans is uitgeroepen tot beste romantische verhaal van het jaar! Liz is al ruim dertig jaar getrouwd met John, die ze heeft ontmoet toen ze allebei in Afrika werkten. Samen hebben ze twee volwassen kinderen.

Boeken van Liz Fielding

Liz Fielding Dubbel misverstand Bouquet 2094
€ 1.00
nr. 2094
Verkocht

Dubbel misverstand

De biologische klok van Amanda Fleming begint steeds sneller te tikken.

Op haar negenentwintigste is ze een zakenvrouw met een eigen uitzendbureau voor secretaresses, maar nu wil ze graag een baby. Dan maakt ze kennis met Daniël Redstone. Daniël lijkt taxichauffeur, maar is in werkelijkheid de eigenaar van een bloeiend taxi- en autoverhuurbedrijf. Hij wil niet dat Amanda weet dat hij een geslaagd zakenman is. Zelf denkt hij dat Amanda secretaresse is. Amanda wil op haar beurt niet dat Daniël weet dat zij een succesvolle zakenvrouw is.

Zo houden ze elkaar een tijd lang voor de gek, totdat…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Liz Fielding Een nachtelijke bezoeker Bouquet 1974
€ 1.00
nr. 1974
Verkocht

Een nachtelijke bezoeker

Dora schrikt zich dood wanneer ze midden in de nacht wakker wordt van een onverwacht geluid.

Desondanks trekt ze de stoute schoenen aan en gaat op onderzoek uit. Tot haar verbazing treft ze een doodziek meisje aan. Even later ontdekt ze dat het kind niet alleen is, maar in het gezelschap van haar vader. Angst en bezorgdheid maken plaats voor boosheid. Welke vader is zo onverantwoordelijk, dat hij midden in de nacht met zijn doodzieke dochter ronddwaalt? Natuurlijk beseft ze heel goed dat ze de twee niet op straat kan zetten.

Het meisje behoort in bed te liggen, en de vader besluit ze hen te helpen, niet wetend wat voor ellende ze zich daarmee op de hals haalt.

Bekijken
1.00
Meer informatie
Een betoverende kerst Topcollectie 10 Liz Fielding, Renee Roszel, Helen Brooks
€ 3.00
nr. 10
Verkocht

Een betoverende kerst

Kerst is bij uitstek de tijd voor betoverende ontmoetingen. Al zijn sommige in eerste instantie eerder verrassend dan betoverend…

Acute geldnood dwingt Sophie in Voor kerst en altijd! een hele rits baantjes aan te nemen, waaronder het uitlaten van de honden van de norse Gabriel York. Wanneer ze bij hem aanbelt, blijkt hij echter bewusteloos onder aan de trap te liggen!

Trisha staat perplex in Huwelijk voor twee weken wanneer Lassiter Dragan, een succesvol investeerder, haar een lening voor een eigen bedrijfje aanbiedt. Als tegenprestatie hoeft ze ‘alleen maar’ gedurende de kerstperiode zijn echtgenote te spelen…

De man die Marigold oppikt in Zoenen in de sneeuw is niet bepaald in een kerststemming. Flynn Moreau treft haar aan in een ijzige sneeuwstorm met een verstuikte enkel en biedt aan haar mee te nemen. Maar niet zonder haar eerst de les te lezen!

Maar zodra Sophie, Trisha en Marigold hun ontmoetingen op de juiste waarde weten te schatten, treedt de kerstmagie in werking en is de betovering compleet…

Bekijken
3.00
Meer informatie