Biografie

Author Picture

Lucy Gordon

Lucy Gordon (Christine Sparks Fiorotto) ontmoette haar echtgenoot in Venetië. Al de eerste avond werd ze verliefd op hem, en twee dagen later waren ze verloofd. Ze zijn nog steeds gelukkig getrouwd en wonen, samen met hun drie honden, in Engeland.

Twaalf jaar lang schreef Lucy voor een Engels vrouwenblad. Aan ontmoetingen met interessante mannen geen gebrek: ze interviewde onder meer Warren Beatty, Richard Chamberlain, Sir Roger Moore, Sir Alec Guinness en Sir John Gielgud.

Lucy heeft verschillende prijzen voor haar verhalen gewonnen, waaronder de Romantic Times Reviewers’ Choice Award.

Boeken van Lucy Gordon

Lucy Gordon Kussen in Athene Bouquet 3327
€ 1.00
nr. 3327
Verkocht

Kussen in Athene

Deeltje thema Griekse verhalenGriekse verhalen logo

Romantische verhalen geïnspireerd op verhalen uit de Griekse mythologie…

Lysandros Demetriou: scheepsmagnaat en de meest begeerde vrijgezel van Athene.

Maar hij laat niemand tot zijn hart toe. Alleen Petra zag, als tiener, de gekwelde man die achter het ongenaakbare masker schuilging. Jaren later komen ze elkaar weer tegen. Hoewel hij haar niet lijkt te herkennen, slaagt ze er opnieuw in hem te raken. Hij wil haar duidelijk dicht bij zich houden en neemt haar zelfs mee naar zijn werven, waar hij nog nooit met een vrouw is geweest.

Maar net wanneer ze durft te hopen dat hij zijn zelfverkozen eenzaamheid zal opgeven voor een toekomst samen, doet ze een ontdekking die alles verandert…

Bekijken
Verder lezen
Lucy Gordon De bekoring van het nieuwe Intiem 165
€ 1.00
nr. 165
Verkocht

De bekoring van het nieuwe

Eens was de onverbeterlijke charmeur Myles Sanford niet meer dan de, soms wat al te avontuurlijke, jongere broer van Paula’s overleden echtgenoot.

En zij heeft hem vaak genoeg geholpen wanneer zijn werk als buitenlands correspondent bij de televisie of zijn eeuwige hang naar vrouwelijk schoon hem weer eens in de problemen had gebracht.

Vanaf het moment waarop hij haar in zijn armen neemt en hartstochtelijk kust, gaat Paula hem echter met andere ogen zien…

Bekijken
Verder lezen