Biografie

Author Picture

Lucy Monroe

Lucy Monroe vindt het heerlijk om naar mensen te kijken - zelfs zozeer, dat ze haar echtgenoot danig van zijn stuk bracht door bij hun eerste afspraakje meer naar anderen te kijken dan naar hem! En door anderen te observeren doet ze meteen inspiratie op voor haar liefdesverhalen, Lucy woont in het noordwesten van Amerika, omringd door huisdieren en kinderen - van haarzelf en van haar buren en zussen. Behalve van schrijven houdt ze van lezen, romantische films en theaterbezoek.

Boeken van Lucy Monroe

Lucy Monroe Gevaarlijke verleider Bouquet 4046
€ 2.50
nr. 4046
Verkocht

Gevaarlijke verleider

Is het liefde of verraad?

Basilio Perez staat bekend om zijn trouw aan zijn familie. Dus als hij hoort dat Miranda Smith op het punt staat de goede naam van de Perez-familie door het slijk te halen, besluit hij haar tegen te houden – door haar te verleiden. Hij had echter niet verwacht dat haar schoonheid hem zo zou overdonderen…

Miranda kan haar geluk niet op als blijkt dat de adembenemend knappe Spanjaard voor wie ze als een blok is gevallen hetzelfde voor haar voelt. Maar als ze hem iets vertelt wat haar al jaren dwarszit, onthult hij zijn ware bedoelingen.

Was zijn gepassioneerde verleiding alleen maar bedoeld om haar ervan te weerhouden met haar verhaal in de openbaarheid te treden?

Bekijken
2.50
Meer informatie
Lucy Monroe Verlangen naar de sjeik Bouquet 3340
€ 1.00
nr. 3340
Verkocht

Verlangen naar de sjeik

Oosterse Nachten logo

Deeltje thema Oosterse Nachten

Angele kan niet anders.

Hoewel ze vanaf haar tienertijd dolverliefd is op kroonprins Zahir, de man die voorbestemd is haar echtgenoot te worden, moet ze hem wel ontslaan van zijn trouwbelofte en hem de kans geven iemand te vinden van wie hij wel kan houden. Want nooit heeft hij enige belangstelling voor háár getoond, nooit is hij ingegaan op háár schuchtere avances – en nu weet ze eindelijk waarom. Hij blijkt een affaire te hebben! Toch kan ze hem niet zomaar laten gaan.

In haar wanhoop stelt ze één voorwaarde voor zijn vrijheid: dat ze de huwelijksnacht die haar nu onthouden wordt tóch met hem mag beleven…

 

Bekijken
1.00
Meer informatie
Verzonnen verloofde, De wens van de sjeik Bouquet 3591 Melanie Milburne Lucy Monroe
€ 1.50
nr. 3591
Verkocht

Verzonnen verloofde, De wens van de sjeik

Deel 1 Grand Hotel Chatsfield

Melanie Milburne – Verzonnen verloofde

Kort verhaal

Omdat ze er ook eens bij wil horen verzint muurbloempje Juliet een verloofde. Tijdens een vrijgezellenparty in het Chatsfield beweert ze dat de schatrijke, adembenemend knappe Marcus Bainbridge haar ten huwelijk heeft gevraagd. Maar dan staat diezelfde Marcus opeens voor haar neus!

Lucy Monroe – De wens van de sjeik

Kamermeisje Liyah krijgt de opdracht het verblijf van sjeik Sayed zo aangenaam mogelijk te maken. Al vanaf het eerste begin voelt ze zich tot hem aangetrokken, en als dat wederzijds blijkt, kan ze haar geluk niet op. Tot de sjeik na één nacht in zijn bed eist dat ze met hem meekomt naar zijn woestijnstaat. Want stel je voor dat ze zwanger is en er een troonopvolger op komst is…

Bekijken
1.50
Meer informatie
Lucy Monroe Onverwacht verleid Bouquet 3113
€ 1.00
nr. 3113
Verkocht

Onverwacht verleid

Na een ongeluk is Enrico DiStefano aan bed gekluisterd.

Om de kans op een erfgenaam veilig te stellen vraagt hij Gianna, die hij al jaren kent, of ze een zakenhuwelijk met hem aan wil gaan. Ze mag delen in zijn rijkdom, op voorwaarde dat ze hem een kind schenkt. Gianna, die heimelijk verliefd is op Enrico, kan niet anders dan toestemmen. Hoewel hun nachten samen vol hartstocht zijn, voelt ze dat hij haar geen echte liefde kan bieden. Als ze probeert uit te vinden hoe dat komt, keert hij zich van haar af.

Zal ze hem voorgoed verliezen, of weet ze de weg naar zijn hart te vinden?

Bekijken
1.00
Meer informatie
Lucy Monroe Perfecte partners Bouquet 3989
€ 1.50
nr. 3989
Verkocht

Perfecte partners?

Haar droomman zoekt een bruid…

Het breekt Kayla’s hart als ze hoort dat tycoon Andreas Kostas een verstandshuwelijk wil sluiten en een matchmaker heeft ingehuurd om de perfecte vrouw te vinden. Zij is al jaren stiekem smoorverliefd op hem, maar op een korte affaire na is hun relatie altijd strikt zakelijk geweest.

Dan stelt Andreas tot haar verrassing voor dat zíj met hem trouwt. Ze zijn immers al een perfect team, dus volgens hem moet dit zeker werkbaar zijn. Werkbaar… dat is nou niet wat Kayla voor ogen heeft bij het huwelijk met haar droomman. Toch stemt ze toe omdat ze bang is dat hij anders voorgoed uit haar leven verdwijnt.

Al snel blijkt dat ze een grote vergissing heeft begaan…

Bekijken
1.50
Meer informatie
Lucy Monroe Meedogenloos voorstel Bouquet 3437
€ 1.00
nr. 3437
Verkocht

Meedogenloos voorstel

Een onweerstaanbare aantrekkingskracht, een onmogelijke voorwaarde…

Chloe had het kunnen weten. Natuurlijk is ze niet in staat om Ariston Spiridakou te weerstaan! Hun huwelijk mocht dan niet veel om het lijf hebben gehad – het was immers een zakelijke overeenkomst om een erfgenaam te leveren – tussen de lakens waren ze een match made in heaven. Wat Ariston niet weet, is dat haar hart brak toen ze uit elkaar gingen.

Nu, drie jaar later, klopt ze dan ook met lood in de schoenen bij hem aan, omdat ze zijn hulp nodig heeft. Onmiddellijk blijkt dat de aantrekkingskracht tussen hen nog even sterk is als vroeger, maar Ariston weigert haar ook maar een millimeter tegemoet te komen.

Tenzij ze opnieuw het bed met hem deelt en hem alsnog zijn erfgenaam schenkt!

Bekijken
1.00
Meer informatie