Biografie

Author Picture

Lynn Ellis

Lyn Ellis (pseudoniem Gin Ellis) is eigenlijk fotograaf van beroep. Met haar camera heeft ze over de hele wereld gezworven. Ze heeft geleerd om met haar foto’s een verhaal te vertellen, en nu ze schrijft, zijn haar verhalen net zo beeldend en levendig als haar foto’s. Lyn woont in Atlanta in de staat Georgia.

Boeken van Lynn Ellis

Lynn Ellis Wilde begeerte Intiem 1008
€ 1.00
nr. 1008
Verkocht

Wilde begeerte

Het had een koud kunstje moeten zijn voor Tripp Anderson, zijn opdracht om de mooie Abby te beschermen tegen ongeschikte mannen die misbruik van haar willen maken en het op haar fortuin hebben voorzien.

Alles wat hij hoeft te doen is een oogje in het zeil houden – vanuit de verte. Als het maar niet zo moeilijk was om zelf zijn handen van haar af te houden… Eén moment van onbedachtzaamheid, en Tripp ziet zich voor de taak gesteld om Abby te beschermen tegen de wilde begeerte van de aller ongeschiktste man ter wereld… hijzelf. Abby heeft niet zoveel bedenkingen. Ze heeft zich nog nooit zo tot iemand aangetrokken gevoeld.

Liefde, vertrouwen en een band voor altijd, daar gelooft ze allang niet meer in, maar wat kan er nu voor bezwaar zijn tegen opwindende seks zonder verplichtingen?

 

Bekijken
1.00
Meer informatie