Biografie

Author Picture

Lynne Graham

Lynne Graham is geboren in Noord-Ierland, waar ze nog steeds woont. Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en heeft vijf kinderen. Hoewel ze haar eerste verhaal al op haar vijftiende schreef, duurde het nog enige jaren voordat een roman van haar hand werd uitgegeven. Dat gebeurde in 1987, en sindsdien zijn er wereldwijd al meer dan 35 miljoen van haar romans verkocht. Het liefst schrijft ze over hartstochtelijke mannen uit warme gebieden, zoals de landen rond de Middellandse Zee of in het Midden-Oosten. Kennelijk spreekt dat haar lezers erg aan, want ze heeft inmiddels een hele schare trouwe fans!

Boeken van Lynne Graham

Lynne Graham Nooit vergeven Bouquet 3223
€ 1.00
nr. 3223
Verkocht

Nooit vergeven

Het was echt niet Carolines bedoeling, maar ze móést Valente Lorenzatto wel voor het altaar laten staan.

Vijf jaar later komt hij terug om alsnog te halen waar hij gelooft dat hij recht op heeft: één nacht met haar. Anders zal hij haar familie te gronde richten. Hij heeft haar nooit vergeven dat ze hem in de steek liet, en nu is hij eindelijk rijk en machtig genoeg om revanche te kunnen nemen. Dat Caroline ondanks haar weerstand uiteindelijk wel zal meewerken, daarvan is hij overtuigd.

Tot ze met een heel bijzondere voorwaarde komt…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Lynne Graham Passie in de woestijn Bouquet 3357
€ 1.00
nr. 3357
Verkocht

Passie in de woestijn

Oosterse Nachten logo

Deeltje thema Oosterse Nachten

De knappe woestijnprins Raja al-Somari heeft de vrouwen voor het uitkiezen.

Toch zit hij nu in Engeland in een rijtjeshuis tegenover Ruby Sommerton, die zijn huwelijksaanzoek koeltjes aanhoort. Ruby weet dat ze afstamt van een koninklijke familie, maar had nooit kunnen denken dat ze nog eens zou moeten trouwen om de vrede tussen twee volken te bewaren. Vol tegenzin gaat ze akkoord met een gearrangeerd huwelijk – onder één voorwaarde: géén seks.

Als Raja zijn bruid op een dag ziet baden in een beschaduwde, kristalheldere oase, omringd door palmbomen, vraagt hij zich af hoe hij ooit met die eis heeft kunnen instemmen…

 

Bekijken
1.00
Meer informatie
Het beste van 40 jaar Harlequin Jubileum Feestbundel
€ 3.00
Verkocht

Het beste van 40 jaar Harlequin Jubileum Feestbundel

Het beste van 40 jaar Harlequin. De redacteuren van Harlequin zochten speciaal voor u hun favoriete verhalen uit.

Lynne Graham – Verleid in de oase
Begin nooit een affaire met een werkneemster of een maagd: dat is een van de principes van prins Shahir. Maar hoe kan hij de lieftallige en onschuldige Kirsten, die op zijn landgoed werkt, weerstaan?

Maureen Child – Onverwacht cadeau
Toen Tula de tijdelijke voogdij kreeg over haar neefje was dat een hele schok, maar ze kan zich een leven zonder Nathan niet meer voorstellen. Nu moet ze Nathans vader, Simon Bradley, vertellen dat hij een zoon heeft en de baby aan hem overdragen…

Scarlet Wilson – De mooiste baby
Verloskundige Melissa is tijdens een avondje uit in de armen gevallen van een man van wie ze niet eens de achternaam weet! Ze wil die avond – en nacht – het liefst maar vergeten. Dan, weken later, maakt ze kennis met haar nieuwe collega, en ontdekt ze dat ze zwanger is…

Amanda Stevens – Schaduwleven
Het stadje Jacob’s Pass lijkt rustig, maar schijn bedriegt. Sinds de moorden begonnen, blijven de mensen binnen als de zon onder is. Emma keert er terug om voor haar vader te zorgen. Tot haar schrik blijkt Ash Corbett ook terug te zijn. Hij is bijna onherkenbaar veranderd, en het is onduidelijk wat hij komt doen. Heeft hij soms iets met de moorden te maken?

Bekijken
3.00
Meer informatie
Lynne Graham Baby van de Griek Bouquet 3768
€ 1.00
nr. 3768
Verkocht

Baby van de Griek

Deel 1 van serie 2 Griekse broers
Of het nu in de directiekamer is of in de slaapkamer, Leo en Bastien Zikos hebben altijd de touwtjes in handen. Tot ze ieder een vrouw ontmoeten die het waagt om hun uitgerekend dát te ontzeggen wat ze hartstochtelijk graag willen hebben.

Leo Zikos zou dolblij moeten zijn met zijn perfecte verloofde, maar helaas laat ze hem volstrekt koud. De vurige schoonheid van een onbekende vrouw in een nachtclub doet zijn hart echter meteen op hol slaan. Het besluit is dan ook snel genomen: hij gunt zichzelf één nacht met haar, voordat hij in het huwelijk treedt.

Die nacht en twee lijntjes op een zwangerschapstest sturen zijn plan helemaal in de war. Er zit niets anders op dan zijn verloving te verbreken en met Grace, zijn onenightstand, te trouwen. Zij mag zich dan verzetten tegen een huwelijk met een man die ze amper kent, hij zal al zijn geld en invloed aanwenden om op te eisen wat hem toekomt…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Lynne Graham Bruid voor de Italiaan Bouquet 3881
€ 1.00
nr. 3881
Verkocht

Bruid voor de Italiaan

Deel 2 van serie 3 tycoons, 3 bruiden3 tycoons 3 bruiden logo

Op haar sterfbed vertelt de moeder van Polly en Ellie Dixon hun het schokkende nieuws dat ze een halfzusje hebben en ze geeft elk van hen een prachtige ring.
De drie zusjes gaan op zoek naar hun ware achtergrond. Tijdens die zoektocht komen ze drie ongelooflijk knappe alfamannen tegen. Deze schatrijke, arrogante tycoons zullen hun leven voorgoed veranderen, want voor ze het weten… zijn ze, gekleed in een prachtige witte jurk, op weg naar het altaar!

Met deze ring….

Twee jaar geleden kon Ellie Dixon niet anders dan de avances van Rio Benedetti afwijzen. Wanneer ze in Italië arriveert – met een antieke smaragden ring en het voornemen uit te zoeken wie haar vader is – besluit ze dan ook om ver uit zijn buurt te blijven. Maar zodra ze ontdekt dat ze de dochter is van Rio’s pleegvader, weet ze dat ze de knappe tycoon weer zal zien. Zal ze hem een tweede keer kunnen weerstaan?
…eis ik je op!
Rio is woedend als hij hoort dat Ellie in Italië is. Ze is vast uit op het geld van zijn pleegvader! Maar hij voelt ook meteen weer het bekende verlangen naar haar – hij móét haar verleiden, en ze brengen samen een nacht vol hartstocht door. Als later blijkt dat die nacht mogelijk gevolgen heeft, ziet Rio maar één oplossing…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Lynne Graham Genadeloze verleider Bouquet 2870
€ 1.00
nr. 2870
Verkocht

Genadeloze verleider

Katie Fletcher heeft gezworen dat ze nooit meer iets met Zandros Christakis te maken wil hebben.

Toch ziet ze zich genoodzaakt hem weer toe te laten in haar leven – voor haar tweeling, de zoons van wie hij niets af weet. Hoewel ze vermoedt dat als Zandros eenmaal een voet tussen de deur heeft, hij haar nooit meer met rust zal laten, zoekt ze hem op. Haar intuïtie blijkt te kloppen: onmiddellijk eist hij dat ze met hem trouwt.
Ze weigert, want met liefde heeft hun band niets te maken.

Maar aan de hartstocht tussen hen blijkt ze nog steeds geen weerstand te kunnen bieden …

Bekijken
1.00
Meer informatie
Lynne Graham Griekse dromen Bouquet 3776
€ 1.00
nr. 3776
Verkocht

Griekse dromen

Deel 2 van serie 2 Griekse broers
Of het nu in de directiekamer is of in de slaapkamer, Leo en Bastien Zikos hebben altijd de touwtjes in handen. Tot ze ieder een vrouw ontmoeten die het waagt om hun uitgerekend dát te ontzeggen wat ze hartstochtelijk graag willen hebben.

Ook al verandert alles wat hij aanraakt in goud en heeft hij affaires met de mooiste vrouwen, toch slaagt Bastien Zikos er maar niet in om het weelderige donkere haar, de betoverende ogen en het onbuigzame verzet van Delilah uit zijn gedachten te bannen.

Dus zet hij alles op alles om ervoor te zorgen dat de eerste – en enige – vrouw die hem ooit heeft afgewezen, bij hem terugkomt. Als Delilah haar vaders noodlijdende bedrijf wil redden, moet ze op Bastiens eisen ingaan: zijn minnares worden, zijn diamanten dragen en op hem wachten in zijn bed!

Alles lijkt precies te gaan zoals Bastien het plant, maar dan doet hij een onthutsende ontdekking…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Machtige verleider Bouquet 4000 Lynne Graham Sharon Kendrick Miranda Lee
€ 3.00
nr. 4000
Verkocht

Machtige verleider

4000 onweerstaanbaar verleidelijke verhalen…

Lynne Graham – Machtig en ongenaakbaar

De Braziliaanse miljardair Zac da Rocha wil met serveerster Freddie Lassiter trouwen! Bovendien belooft hij ervoor te zorgen dat het de kinderen die zij onder haar hoede heeft nooit aan iets zal ontbreken. Er is wel een voorwaarde: ze moet hem een erfgenaam schenken. Durft ze aan de knappe maar afstandelijke Zac haar jawoord te geven?

Sharon Kendrick – Grieks en verleidelijk

Tamsyn Wilson had niet gedacht dat ze Xan Constantinides ooit nog zou zien na de opwindende nacht waarin ze haar onschuld verloor. Maar nu heeft hij op stel en sprong een bruid nodig en stelt hij voor dat ze trouwen! Als ruil zal hij haar zusje uit de nood helpen. Tamsyn stemt in, maar hoe kan ze voorkomen dat ze haar hart aan de Griekse tycoon verliest?

Miranda Lee – Sexy en arrogant

Actrice Kate Holiday heeft beloofd bruidsmeisje te zijn voor haar zus, die trouwt met de man op wie zíj al vier jaar verliefd is. Maar dat vergeet ze op slag wanneer ze een van de gasten ontmoet, de sexy en schatrijke producent Blake Randall. Hij lijkt zeer van haar gecharmeerd en biedt haar zelfs een filmrol aan! Het geluk lijkt haar eindelijk toe te lachen, maar kan ze Blake wel vertrouwen?

Bekijken
3.00
Meer informatie
Lynne Graham Ontbrandende hartstocht Bouquet 4005
€ 2.00
nr. 4005
Verkocht

Ontbrandende hartstocht

Een verstandshuwelijk, gebaseerd op begeerte…

De machtige tycoon Alex Leonelli is zijn oude mentor veel verschuldigd, maar dat die hem nu vraagt om met zijn kleindochter te trouwen, gaat wel erg ver. Tia is in een klooster in Brazilië opgevoed, en het bed delen met zo’n saai, onervaren schepsel staat bepaald niet op Alex’ bucketlist. Tot hij oog in oog staat met een adembenemende jonge vrouw, en geen woord meer kan uitbrengen. Is dít Tia?

Wanneer Tia de ongelooflijk sexy man bekijkt die haar komt ophalen, gaat er een rilling van opwinding door haar heen. Strijden tegen de begeerte die er tussen hen oplaait is zinloos, dus ze kan zich alleen maar overgeven. Des te groter is de schok als ze, na een nacht vol passie, zijn ware beweegredenen ontdekt…

Bekijken
2.00
Meer informatie
Lynne Graham Op bevel van de Siciliaan Bouquet 3824
€ 1.00
nr. 3824
Verkocht

Op bevel van de Siciliaan

Het enige wat Jemima nog van haar overleden tweelingzusje heeft, is haar neefje.

Als Luciano Vitale, de vader van het jongetje, haar leven binnenstormt om het kind op te eisen, kan ze maar één ding verzinnen om dit te voorkomen: net doen alsof ze haar verleidelijke zusje is… Luciano wil zijn ex te laten boeten voor wat ze hem heeft aangedaan, maar nu hij haar na lange tijd weer ziet, lijkt ze opeens zoveel aardiger. Voor hij het weet, kust hij haar hartstochtelijk, en ze belanden samen in bed. Daar doet hij echter een schokkende ontdekking: deze vrouw kan onmogelijk de moeder van zijn zoon zijn.

Als hij hoort wie Jemima werkelijk is, bedenkt hij zich geen moment: om goed te maken wat haar zusje heeft misdaan, moet ze zijn vrouw worden!

 

Bekijken
1.00
Meer informatie
€ 1.00
nr. 3388
Verkocht

Opwindende voorwaarde

Deel 2 Chantage en verleidingChantage en verleiding logo

Misleiding, bedrog, chantage – de miljardairs Vitale, Sergios en Navarre schrikken nergens voor terug bij het bereiken van hun doel: het veroveren van een van de mooie Blake-erfgenames…

Bee Blake vraagt hém ten huwelijk? Sergios Demonides weet niet wat hem overkomt. Moet hij opeens in zijn eentje voor zijn neefjes zorgen, biedt zich zomaar een echtgenote aan! Door dit zakenhuwelijk hebben zijn neefjes straks gewoon weer een moeder. En voor zichzelf zal hij regelen dat in de kleine lettertjes van het contract iets komt te staan over het delen van een bed…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Lynne Graham Schandalig plan Bouquet 3380
€ 1.00
nr. 3380
Verkocht

Schandalig plan

Deel 1 Chantage en verleidingChantage en verleiding logo

Misleiding, bedrog, chantage – de miljardairs Vitale, Sergios en Navarre schrikken nergens voor terug bij het bereiken van hun doel: het veroveren van een van de mooie Blake-erfgenames…

Het plan van Vitale Roccanti is eenvoudig en doeltreffend: slapen met de dochter om de vader te dwarsbomen. En dat het liefst in de spotlights. Tot zijn verrassing heeft zijn plan een averechts effect. Uit de media-aandacht haalt hij veel minder voldoening dan uit zijn nachten met Zara Blake. Daar komt bij dat zijn verleiding onvoorziene gevolgen heeft: negen maanden later staan er wéér grote koppen in krant…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Lynne Graham Verlokkelijk voorstel Bouquet 3396
€ 1.00
nr. 3396
Verkocht

Verlokkelijk voorstel

Deel 3 Chantage en verleidingChantage en verleiding logo

Misleiding, bedrog, chantage – de miljardairs Vitale, Sergios en Navarre schrikken nergens voor terug bij het bereiken van hun doel: het veroveren van een van de mooie Blake-erfgenames…

Tot haar schrik wordt Tawny Blake op heterdaad betrapt door Navarre Cazier, wanneer ze zijn laptop probeert mee te nemen. In plaats van de politie te bellen eist hij dat hij minstens twee weken over haar mag beschikken – als zijn verloofde. Navarre hoopt zo te kunnen afrekenen met de paparazzi, maar al snel blijkt de pittige Tawny hem voor héél andere problemen te stellen!

Bekijken
1.00
Meer informatie
Lynne Graham Een schokkend weerzien Redder of verleider Bouquet 3945
€ 1.00
nr. 3945
Verkocht

Een schokkend weerzien, Redder of verleider

Lynne Graham – Een schokkend weerzien
Susie Marshall kan het niet geloven: haar nieuwe baas blijkt Leos Kiriakos te zijn – haar vroegere minnaar, voor wie ze een geheim verbergt…

Lynne Graham – Redder of verleider?
Molly Carlisle wordt ten onrechte gevangengehouden door de charismatische koning Azrael al-Sharif. Midden in de nacht ontsnapt ze, om prompt te verdwalen. En natuurlijk komt uitgerekend Azrael haar redden…
Het kost Azrael grote moeite om de verleiding van Molly’s fraaie rondingen te weerstaan, zeker als ze door een zandstorm samen de nacht moeten doorbrengen in de woestijn. Om een schandaal te voorkomen maakt hij daarna bekend dat ze stiekem getrouwd zijn. Maar tot zijn schrik blijkt die mededeling bindend en is ze nu zijn koningin!

Bekijken
1.00
Meer informatie