Biografie

Author Picture

Maisey Yates

Maisey Yates wist al dat ze schrijfster wilde worden voordat ze wist wát ze dan precies wilde schrijven. Pas toen ze haar eerste Harlequin-roman uit had, besloot ze dat romantische fictie haar genre was.
Op haar drieëntwintigste verkocht ze haar eerste manuscript aan Harlequin. Haar eigen lange, donkere, knappe man ontmoette ze tijdens haar eerste baan. Hij was haar baas, en ze trouwde meteen met hem. Samen met hem en hun drie kinderen woont ze in de bossen van het Amerikaanse Oregon.

Boeken van Maisey Yates

Maisey Yates Gevangen door de prins Bouquet 3921
€ 1.50
nr. 3921

Gevangen door de prins

Deel 1 serie Liefde als losgeldlogo liefde als losgeld

Veroverd door een machtige miljardair…

Belle is ten einde raad. Haar vader zit, volgens haar ten onrechte, gevangen in het kasteel van prins Adam Katsaros. Ze is tot alles bereid om hem vrij te krijgen en stelt de prins voor dat zij de plaats van haar vader inneemt. Adam gaat akkoord, maar heeft wel een schokkende voorwaarde…

Al is het verschrikkelijk wat haar vader hem heeft aangedaan, Adam is bereid Belles voorstel aan te nemen. Zij kan hem namelijk uitstekend van dienst zijn. Omdat het hoog tijd is dat hij zijn kluizenaarsbestaan opgeeft en weer in het openbaar verschijnt, kan het geen kwaad om een beeldschone vrouw als Belle aan zijn zijde te hebben. Dus ja, hij zal haar vader vrijlaten… als zij zijn minnares wordt!

Bekijken
In winkeltasje
Maisey Yates Cowboy om te zoenen Feelgood 06
€ 3.00
nr. 06

Cowboy om te zoenen

Deel 7 serie Copper Ridge

Welkom in Copper Ridge… dé plek om een sexy cowboy tegen het lijf te lopen!

Het zit Finn Donnelly niet mee.

Zijn plannetje om zijn drie broers uit te kopen is jammerlijk mislukt, zodat ze nu zelfs bij hem zijn ingetrokken op de ranch. En dan is er nog Lane, zijn beste maatje, op wie hij al jaren stiekem verliefd is. Iets wat zij niet hoeft te weten, want stel dat ze dan opeens niets meer met hem te maken wil hebben? Maar nu stelt die onverwachte, lange en opwindende kus hem voor grote problemen. Een cowboy is ook maar een man!

Hoelang kan hij zijn gevoelens voor haar nog de baas blijven?

Bekijken
In winkeltasje