Biografie

Author Picture

Margaret Rome

Margaret Rome is een Engelse auteur. Nadat ze was getrouwd en haar zoon had grootgebracht, begon ze met schrijven. De meeste van haar boeken spelen zich af in Engeland, maar sommige ook op meer exotische plaatsen.

Boeken van Margaret Rome

Margaret Rome De onweerstaanbare piraat Bouquet Reeks 160 4
€ 1.00
nr. 160

De onweerstaanbare piraat

Lynette Southern zou eigenlijk dolgelukkig moeten zijn – ze is knap en rijk en brengt een fantastische tijd door op het romantische eiland Tahiti.

Ze is er zich echter terdege van bewust dat men in het kringetje, waarin zij en de haar niet bepaald sympathieke metgezellin Merle terecht zijn gekomen, nogal laatdunkend op haar neerkijkt en haar alleen vanwege haar rijkdom duldt. Om zich te doen gelden beweert ze in een overmoedige buien in het openbaar dat zij voorstandster is van een proefhuwelijk. Een van de getuigen van deze roekeloze bewering is Luis Estevez, Markies van Paradis, bijgenaamd ‘De Piraat’.

Verbijsterd moet Lynette bekennen dat zij het uitsluitend aan zichzelf te danken heeft dat deze piraat haar aan haar woord houdt en haar in een wel zeer compromitterende val laat lopen!

Bekijken
1.00
In winkelmand
Margaret Rome Een wraak zo zoet Bouquet Reeks 277
€ 1.00
nr. 277
Verkocht

Een wraak zo zoet

Helen vindt de manier waarop Damon, de Markies van Sanquhar, haar halfbroertje heeft behandeld schandalig en zint daarom op wraak.

Die kans wordt haar geboden als ze hoort dat de markies een secretaresse zoekt voor zijn Schotse landgoed. Ze wordt aangenomen – weliswaar bij gebrek aan beter, deelt hij haar mede, maar het is haar gelukt.

Haar wraakplannen worden door Damon echter danig gedwarsboomd! Het blijkt dat Helen hem zwaar heeft onderschat en te laat merkt zij dat zij verliefd op hem is.

Want wat moet er van haar plannen terechtkomen wanneer het erop lijkt dat Damon de gevoelens van zijn schoonzuster jegens hem beantwoordt?

Bekijken
1.00
Meer informatie
Margaret Rome De duif en de adelaar Bouquet Reeks 135
€ 1.00
nr. 135
Verkocht

De duif en de adelaar

Serena is de wanhoop nabij en daarom reageert ze op een advertentie die ‘levenslang onderdak en goede verzorging’ biedt aan de succesvolle kandidate.

Een daad, die haar naar het verre Chili brengt, naar Don Juan de Valdivia, de echtgenoot die ze nog nooit heeft gezien en die allerminst ingenomen lijkt met de komst van zijn toekomstige vrouw.

‘Je zult het nog gemakkelijker vinden om een adelaar te temmen dan om mij om je vingers te winden!’ barst hij los bij hun eerste ontmoeting – een ontmoeting die maar weinig goeds belooft voor de toekomst…

Bekijken
1.00
Meer informatie