Biografie

Author Picture

Meredith Webber

1950

Meredith Webber heeft op heel verschillende manieren in haar levensonderhoud voorzien; ze heeft bijvoorbeeld lesgegeven en biggen gefokt. De aanschaf van een computer gaf haar leven een andere wending, omdat ze zich zette aan hetgeen ze altijd in stilte had gewenst: het schrijven van romantische verhalen.

Boeken van Meredith Webber

Meredith Webber Liefde voor Lauren, Een baby voor Grace Doktersroman Extra 22
€ 2.00
nr. 22

Liefde voor Lauren, Een baby voor Grace

Deel 4 en 5 serie St. James’ Kinderkliniek

Alle hectiek ten spijt, krijgt ook in St. James’ kinderkliniek de liefde een kans…

Meredith Webber – Liefde voor Lauren
Wanneer hartchirurg Jean-Luc Fournier uit het ziekenhuis komt waar hij tijdelijk werkt, ziet hij een jongetje dat onder de voet wordt gelopen. Hij troost het kind, tot de moeder erbij komt en hij de schok van zijn leven krijgt: het is Lauren, zijn vroegere geliefde, die hij al die jaren dood heeft gewaand. Tot zijn verbijstering lijkt zij zich hém niet te herinneren…

Meredith Webber – Een baby voor Grace
Chirurg Grace Sutherland wil nooit meer een man nadat ze voor het altaar in de steek is gelaten, maar een baby wil ze wel. Dus is ze op zoek naar een donor, en dokter Theo Corones lijkt de ideale kandidaat. Hij heeft alles mee: hij is slim, knap én wil geen verbintenis meer aangaan. Met één ding heeft ze echter geen rekening gehouden…

Bekijken
In winkelmand
Meredith Webber Eerste hulp in de jungle Doktersroman 283
€ 1.00
nr. 283
Verkocht

Eerste hulp in de jungle

Deel 4 serie Medisch centrum Crocodile CreekMedisch centrum Crocodile Creek

In Medisch Centrum Crocodile Creek is het vierentwintig uur per dag spitsuur. Doorlopend worden de zeer bekwame leden van het medische team geconfronteerd met nieuwe uitdagingen, waarbij ze ook nog eens de uitputtende hitte van de Australische outback moeten trotseren en de strijd aan moeten gaan met hun eigen emoties.

Nadat verpleegkundige Kate een zware teleurstelling in de liefde te verwerken heeft gekregen, besluit ze Melbourne de rug toe te keren en te gaan werken in Crocodile Creek – de plaats waar haar biologische vader vandaan komt. Ze hoopt iets meer over hem aan de weet te komen terwijl ze zichzelf nuttig maakt in het streekziekenhuis. Meteen na aankomst blijkt dat ze zich zeker nuttig kan maken, want voor ze het weet, is ze samen met de woest aantrekkelijke dokter Hamish ergens in de wildernis een patiënt aan het redden. Maar kan ze het nuttige ook met het aangename verenigen en op Hamish’ avances ingaan, terwijl ze het fiasco van haar laatste liefde nog niet eens te boven is?

Bekijken
Verder lezen