Biografie

Author Picture

Michelle Conder

Al sinds haar jeugd droomde Michelle Conder ervan schrijfster te worden. Direct na de middelbare school schreef ze daadwerkelijk het eerste hoofdstuk van wat ooit haar debuut zou moeten worden. Vervolgens nam haar studie aan de universiteit van Melbourne al haar tijd in beslag, en na haar afstuderen besloot ze de wereld rond te gaan reizen. Toen ze terug was in Australië, vond ze het hoog tijd om eindelijk haar droom waar te maken: ze werd schrijfster. Michelle woont met haar man en drie kinderen in Melbourne. Ze is nog steeds gek op reizen en vindt ontspanning in paardrijden en yoga.

Boeken van Michelle Conder

€ 2.00
Verkocht

Veroverd in Venetië

Zal hij haar in Venetië verleiden?

Sebastiano Castiglione heeft een probleem. Door zijn nogal losbandige leefwijze wil zijn grootvader het beheer van het vermogen van de Castiglione-dynastie niet aan hem overdragen. Hij moet eerst bewijzen dat hij veranderd is, anders houdt zijn grootvader de leiding. Net als hij ten einde raad is, brengt de aanblik van zijn mooie PA hem op een idee…

Poppy peinst er niet over! Haar baas wil dat ze met hem meegaat naar Italië, zijn familie ontmoet en net doet alsof ze zijn vriendin is. Ze wil natuurlijk best zijn vriendin zijn, maar dan echt! En dat maakt doen-alsof dus extra moeilijk. Maar ja, het aanbod is wel érg aanlokkelijk: per privéjet naar Amalfi en Venetië en de kans haar familie uit de nood te helpen. Zal ze het dan toch maar doen?

Bekijken
Verder lezen