Biografie

Author Picture

Michelle Smart

Michelle Smart was al gek op boeken toen ze nog een baby was. Wanneer ze in haar wieg lag, wilde ze niet haar pop om mee te knuffelen, maar een boek! Als kind begon ze alles te lezen wat ze maar te pakken kon krijgen. Op haar twaalfde raakte ze verslaafd aan romantische fictie. Tijdens het lezen van dit genre begon haar hart sneller te kloppen, alsof ze zelf verliefd was. Nu ze zelf schrijfster is, hoopt ze met haar verhalen de harten van haar lezers te raken. Michelle woont in Northamp-tonshire, met haar eigen held en haar twee zonen.

Boeken van Michelle Smart

Michelle Smart Beschermen of verleiden Bouquet 3991
€ 2.00
nr. 3991
Verkocht

Beschermen of verleiden?

Deel 1 Cupido’s pijlen

Cupido’s pijlen treffen altijd doel…

Felipe Lorenzi heeft echt geen zin om met Francesca Pellegrini af te reizen naar een eiland in de Caraïben omdat ze daar zo nodig een ziekenhuis wil laten bouwen.

Maar goed, ze is het zusje van zijn overleden vriend en dus kan hij het verzoek niet weigeren. Gelukkig is hij als gehard ex-militair gewapend tegen de enorme aantrekkingskracht die er vanaf de eerste minuut tussen hen is…

Francesca kan Felipe niet uitstaan. De arrogante miljardair denkt zeker dat hij haar alleen kan beschermen door haar voortdurend bevelen toe te blaffen!

Maar het ergerlijkst is wel dat ze hem onweerstaanbaar aantrekkelijk vindt en vreest dat ze de verleiding hem te kussen niet zal kunnen weerstaan…

Bekijken
Verder lezen