Biografie

Author Picture

Miranda Lee

Miranda Lee is geboren en getogen Australische. Na haar middelbare school studeerde ze korte tijd cello, voordat ze naar Sydney verhuisde om in de groeiende computerindustrie te gaan werken.

Er kwam een eind aan haar programmeursbaan toen ze trouwde, waarna ze drie dochters kreeg en een stukje grond in een landelijk gebied kocht. Vervolgens was ze een poosje greyhoundtrainster en paarden- en geitenfokster, maar geen van die carrières gaf haar echt voldoening.

Toen haar zus opperde dat ze romantische verhalen zou kunnen schrijven, was Miranda meteen enthousiast. Het duurde nog een aantal jaren voordat haar eerste romantische verhaal verscheen, maar daarna volgden talloze succesvolle uitgaven - allemaal in Miranda's kenmerkende stijl: sexy, met veel vaart, hartstochtelijke, levensechte personages en goede, gedenkwaardige verhaallijnen.

Ze heeft bij het schrijven één motto: zorg ervoor dat je je lezers nooit verveelt! Miljoenen fans over de hele wereld zijn het erover eens dat ze dat inderdaad nooit doet.

Boeken van Miranda Lee

Miranda Lee Hartstocht op Capri Bouquet 4037
€ 2.50
nr. 4037
Verkocht

Hartstocht op Capri

Ooit wist ze hem te weerstaan…

Ja, hij is héél knap, maar ook een beruchte playboy – dat blijft Veronica in zichzelf herhalen. Ze is naar Capri gekomen om dingen over haar vader te weten te komen, níét om voor miljardair Leonardo Fabrizzi te vallen. Maar al bij hun eerste ontmoeting ziet ze dat hij nog aantrekkelijker is dan in haar herinnering…

Een luxueuze villa op Capri moet Leonardo’s nieuwste aanwinst worden. Maar dan ontdekt hij dat ene Veronica Hanson het huis heeft geërfd. Meteen nodigt hij haar uit in Italië… om te ontdekken dat zij die ene vrouw is die ooit weerstand wist te bieden aan zijn charme.

En dus een uitdaging die hij niet kan negeren…

Bekijken
Verder lezen
Miranda Lee Onverwachte overgave Bouquet 3499
€ 1.00
nr. 3499
Verkocht

Onverwachte overgave

Durft ze zijn voorstel te accepteren?

Mannen!

Scarlet heeft er helemaal genoeg van. Na het bedrog van haar verloofde is de maat echt vol: ze besluit mannen uit haar leven te weren en een andere manier te zoeken om haar droom – een baby – in vervulling te laten gaan. Helaas blijkt dat een stuk lastiger dan ze dacht. Ten einde raad stort ze haar hart uit bij haar jeugdvriend, John Mitchell.Eindelijk krijgt hij een kans om een rol in Scarlets leven te spelen! John is al sinds hun tienertijd heimelijk verliefd op haar en wil niets liever dan haar helpen met het vervullen van haar grootste wens. Maar dan natuurlijk niet via een kliniek.

Wat hem betreft is er maar één optie…

Bekijken
Verder lezen
Miranda Lee Een bed vol rozen Bouquet 2700
€ 1.00
nr. 2700
Verkocht

Een bed vol rozen

Deel 1 Bruid op bestellingBruid op bestelling logo

Drie succesvolle zakenmannen,die alles kopen wat hun hart begeert. En ditmaal willen ze een vrouw. Om hun leven mee te delen en… hun bed!

Het vinden van een geschikte echtgenote – dat is Richards nieuwste project. En niet zomaar een vrouw, nee, een mooie hartstochtelijke dame die zijn bloed sneller doet stromen én bereid is hem kinderen te schenken. Liefde en romantiek hoeven er wat hem betreft niet aan te pas te komen. Bloemiste Holly lijkt de perfecte kandidate, maar die wil juist alleen trouwen uit liefde…

Bekijken
Verder lezen
Miranda Lee Op een kussen Bouquet 2716
€ 1.00
nr. 2716
Verkocht

Op een kussen

Deel 3 Bruid op bestellingBruid op bestelling logo

Drie succesvolle zakenmannen,die alles kopen wat hun hart begeert. En ditmaal willen ze een vrouw. Om hun leven mee te delen en… hun bed!

Natalie Fairlane, eigenares van Bruid op Bestelling, laat zich door arrogante rijkelui niet uit het veld slaan.
Als multimiljonair Mike Stone bij haar een bruid bestelt – puur voor de show – die hij binnen een maand wil dumpen, vertelt ze hem dus koeltjes dat ze er niet over peinst een van haar cliëntes aan hem te koppelen.
Maar dan hoort ze zichzelf tot haar verbijstering zeggen dat zijn wel wil!

Bekijken
Verder lezen
Miranda Lee Tussen zijde lakens Bouquet 2708
€ 1.00
nr. 2708
Verkocht

Tussen zijde lakens

Deel 2 Bruid op bestellingBruid op bestelling logo

Drie succesvolle zakenmannen,die alles kopen wat hun hart begeert. En ditmaal willen ze een vrouw. Om hun leven mee te delen en… hun bed!

Hij zocht een mooie vrouw om zijn ex-vriendin de ogen mee uit te steken; zij een rijke man om kinderen mee te krijgen. Bruid op Bestelling bracht hen samen,
en inmiddels zijn Reece en Alanna al enige tijd tevreden getrouwd. Maar wanneer Alanna door een ongeluk haar geheugen kwijtraakt, lijkt hun zo zorgvuldig opgebouwde
verstandshuwelijk voorgoed verleden tijd…

Bekijken
Verder lezen
Machtige verleider Bouquet 4000 Lynne Graham Sharon Kendrick Miranda Lee
€ 3.00
nr. 4000
Verkocht

Machtige verleider

4000 onweerstaanbaar verleidelijke verhalen…

Lynne Graham – Machtig en ongenaakbaar

De Braziliaanse miljardair Zac da Rocha wil met serveerster Freddie Lassiter trouwen! Bovendien belooft hij ervoor te zorgen dat het de kinderen die zij onder haar hoede heeft nooit aan iets zal ontbreken. Er is wel een voorwaarde: ze moet hem een erfgenaam schenken. Durft ze aan de knappe maar afstandelijke Zac haar jawoord te geven?

Sharon Kendrick – Grieks en verleidelijk

Tamsyn Wilson had niet gedacht dat ze Xan Constantinides ooit nog zou zien na de opwindende nacht waarin ze haar onschuld verloor. Maar nu heeft hij op stel en sprong een bruid nodig en stelt hij voor dat ze trouwen! Als ruil zal hij haar zusje uit de nood helpen. Tamsyn stemt in, maar hoe kan ze voorkomen dat ze haar hart aan de Griekse tycoon verliest?

Miranda Lee – Sexy en arrogant

Actrice Kate Holiday heeft beloofd bruidsmeisje te zijn voor haar zus, die trouwt met de man op wie zíj al vier jaar verliefd is. Maar dat vergeet ze op slag wanneer ze een van de gasten ontmoet, de sexy en schatrijke producent Blake Randall. Hij lijkt zeer van haar gecharmeerd en biedt haar zelfs een filmrol aan! Het geluk lijkt haar eindelijk toe te lachen, maar kan ze Blake wel vertrouwen?

Bekijken
Verder lezen