Biografie

Boeken van Natalie Anderson

Natalie Anderson Verrassend aanbod Bouquet 3725
€ 1.00
nr. 3725
Verkocht

Verrassend aanbod

Hij kan de verleiding niet weerstaan…

Tycoon Jack Wolfe draait zijn hand niet om voor een deal van een paar miljoen. Maar wanneer hij Steffi Johnson ontmoet – hij heeft zijn zinnen gezet op haar populaire blog – zijn zaken echt tiet laatste waar hij aan denkt. Hij is zo onder de indruk van haar betoverende verschijning dat hij haar een compleet ander voorstel doet…

Steffi is in de war. Ze heeft het geld dat ze kan verdienen met deze deal hard nodig, maar de hartstocht die Jack in haar wakker maakt is overweldigend en zijn aanrakingen zijn verslavend.

En iedereen weet toch dat zaken en liefde niet samengaan?

Bekijken
1.00
Meer informatie
Natalie Anderson Gemaskerde verleiding Bouquet 4027
€ 2.00
nr. 4027
Verkocht

Gemaskerde verleiding

Deel 1 Het huis Nicolaideshet huis Nicolaides logo

Een paleis vol passie en schandalen…

Prinses Eleni Nicolaides wil nog één keer uit de band springen voordat ze haar gearrangeerde huwelijk in gaat. En waar kan dat beter dan op een gemaskerd bal, waar niemand haar herkent?
Als bekende miljardair is Damon Gale uitgenodigd op het koninklijke bal, en hij kan de uitdaging niet weerstaan om een intrigerende gast te verleiden. Het wordt zijn meest schaamteloos sensuele rendez-vous ooit! Niet veel later ontdekt hij echter dat zijn gemaskerde schoonheid in werkelijkheid prinses Eleni is, dat ze zwanger is van zijn kind – en dat ze verloofd is met een prins!

Bekijken
2.00
Meer informatie
Natalie Anderson Smeltende harten Bouquet 3906
€ 1.00
nr. 3906
Verkocht

Smeltende harten

Ingesneeuwd met een knappe tycoon…

Een jaar geleden sloot Zara een schijnhuwelijk met Tomas Gallo, met de afspraak dat ze ieder huns weegs zouden gaan en dat hij het huwelijk zo snel mogelijk zou laten ontbinden. Nu krijgt ze het bericht dat hij een auto-ongeluk heeft gehad en hulp nodig heeft. Ze reist meteen af naar zijn landhuis om hem te verzorgen…

Als ze Tomas weerziet, schrikt ze. De succesvolle zakenman van destijds is veranderd in een sombere kluizenaar. Toch vindt ze hem nog steeds heel aantrekkelijk, en het is dan ook onverdraaglijk dat hij zich haar helemaal niet herinnert. Als ze na een paar dagen besluit dat het beter is als ze vertrekt, blijkt dat ze zijn ingesneeuwd. En dan ontdekt ze dat Tomas hun huwelijk nooit heeft laten ontbinden!

Bekijken
1.00
Meer informatie
Natalie Anderson Schandalige hartstocht Bouquet 4035
€ 2.50
nr. 4035
Verkocht

Schandalige hartstocht

Deel 2 Het huis Nicolaideshet huis Nicolaides logo

Een paleis vol passie en schandalen…

Door de vele schandalen in haar familie is Kassie veroordeeld tot een leven in de schaduw, waarin maar weinig spannends gebeurt. Tot ze wordt ontvoerd door de machtige koning Giorgos Nicolaides, die denkt dat ze informatie heeft over zijn vermiste zus.

Kassie weet van niets, maar wat ze wel weet, is dat ze zich onweerstaanbaar tot Giorgos aangetrokken voelt. Hij maakt een ongekend verlangen in haar wakker, een gevoel dat ze nooit eerder heeft ervaren. Geen wonder dat ze de koninklijke verleidingskunsten niet kan weerstaan. Even is ze dolgelukkig, tot hij haar duidelijk maakt dat hun affaire nooit bekend mag worden…

Bekijken
2.50
Meer informatie
Natalie Anderson Onweerstaanbare omhelzing Bouquet 3152
€ 1.00
nr. 3152
Verkocht

Onweerstaanbare omhelzing

Deel 7 De Karedes dynastieDe Karedes Dynastie 2

Een koninklijke familie, verscheurd door trots en honger naar macht. Zal iets hen ooit nog tot elkaar kunnen brengen?

Liss Karedes staat bekend als een losbandige feestprinses. Om een eind te maken aan het geroddel sturen haar broers haar naar Australië. Daar zal ze moeten werken voor de kost, in dienst van zakenman James Black. Zodra ze hem ontmoet, voelt Liss de vonk tussen hen overslaan. Maar hij zal vast ook denken dat ze een oppervlakkige flirt is, en niet zien hoezeer ze smacht naar echte liefde…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Natalie Anderson Date met gevolgen Bouquet 3922
€ 1.50
nr. 3922
Verkocht

Date met gevolgen

Kan ze ook inbreken in zijn hart?

Kitty Wilson heeft er alles voor over om een verloren familie-erfstuk terug te krijgen, zelfs inbreken in het landhuis waar ze opgroeide. Helaas wordt ze op heterdaad betrapt door de huidige eigenaar, Alejandro Martinez. Ze staat onmiddellijk te duizelen – van schrik, maar vooral van het adembenemend knappe uiterlijk van de Argentijnse tycoon… Zodra hij Kitty ziet, staat Alejandro in vuur en vlam. Spontaan doet hij haar een voorstel: geen politie als zij toezegt voor die avond zijn date te zijn. Na die avond denkt de high society dat ze zijn verloofde is, en dat vindt hij prima. Het is toch maar voor even!

Maar dan blijken hun nachten vol passie niet zonder gevolgen en wordt zijn doen-alsof-plannetje opeens héél serieus!

Bekijken
1.50
Meer informatie
Natalie Anderson Spanning en champagne Intiem 2028
€ 1.00
nr. 2028
Verkocht

Spanning en champagne

Als het aan Roxie ligt, is het hoog tijd om een beetje plezier te gaan maken in haar leven.

Daarom heeft ze een ‘nog te ervaren’-lijstje opgesteld, met de zes doelen die ze het liefst wil bereiken. Met de eerste aanbetaling die ze net heeft geïnd van haar nieuwe huurder, koopt ze zes dure flessen champagne – om er steeds eentje open te kunnen trekken na het behalen van een doel. En bij een van die doelen zou de huurder, de aantrekkelijke Gabe, haar nog weleens prima van dienst kunnen zijn!

Zolang hij er maar niet achter komt waar de letter ‘O’ op de champagnefles precies voor staat…

Bekijken
1.00
Meer informatie