Biografie

Author Picture

Rachael Thomas

Rachael Thomas had als kind maar één droom: schrijfster worden. In haar tienerjaren ontdekte ze romantische verhalen, die ze verslond. Toen ze haar eigen knappe held ontmoette, trouwde ze meteen met hem. Het was wel even wennen aan haar nieuwe leven - haar man was boer! Het duurde tot haar kinderen op school zaten voor ze tijd had om zelf te schrijven. Toen ze een schrijfwedstrijd won, was haar droom werkelijkheid geworden! Als Rachael niet aan het schrijven is, of aan het werk op de boerderij, dan maakt ze lange wandelingen. Met haar fototoestel in de aanslag, want ze maakt graag foto’s van oude kastelen en prachtige landhuizen.

Boeken van Rachael Thomas

Rachel Thomas Veroverd in de tropen Bouquet 4051
€ 2.50
nr. 4051
Verkocht

Veroverd in de tropen

Wil hij alleen een opvolger… of wil hij háár?

Tycoon Marco Silviano blijft maar denken aan de mysterieuze jonge vrouw met wie hij een onbeschrijflijke week op een bountyeiland heeft doorgebracht, al verwacht hij niet haar ooit nog te zien. Wanneer hij in Engeland opeens oog in oog met haar staat, is hij dan ook stomverbaasd – helemaal als ze zwanger blijkt. Omdat hij een zoon nodig heeft om de familienaam voort te zetten, stelt hij direct een huwelijk voor.

Hoezeer Imogen zich ook tot Marco aangetrokken voelt, ze wil alleen uit liefde trouwen. Hij is echter zo vasthoudend, dat ze bijna gaat geloven dat hij werkelijk iets voor haar voelt.

Maar de echte test van zijn liefde komt wanneer de echo onthult dat ze een meisje verwacht…

Bekijken
Verder lezen
Rachael Thomas Veroverd in Parijs Bouquet 4025
€ 2.00
nr. 4025
Verkocht

Veroverd in Parijs

Hun huwelijk zal maar tijdelijk zijn…

Sjeik Jafar Al-Shehri staat op het punt heerser te worden over de woestijnstaat Shamsumara. Er is alleen nog één ding: hij moet trouwen, en wel snel! De mooie Tiffany Chapelle lijkt hem de perfecte tijdelijke bruid. Vooral omdat ze, net als hij, hun huwelijk als een puur zakelijke deal ziet.
Voor Tiffany is dit de kans om haar zusje te helpen. Jafar zal al haar schulden aflossen als Tiffany met hem meegaat naar Shamsumara en drie maanden als zijn vrouw aan zijn zijde blijft. Drie maanden met een knappe sjeik in een paleis wonen, dat mag geen probleem zijn!

Maar als Jafar haar ter voorbereiding meeneemt naar het romantische Parijs en haar dan ook nog kust, beseft ze dat ze wél een probleem heeft…

Bekijken
Verder lezen
Rachael Thomas Verscholen hartstocht Bouquet 3998
€ 2.00
nr. 3998
Verkocht

Verscholen hartstocht

Deel 1 serie logo 2 kerstbruiden

Zullen deze geharde magnaten zwichten voor de zoete verleiding?

Lydia Carter-Wilson is woedend. Haar vader heeft háár gebruikt als onderpand bij het afsluiten van een grote lening. Nu moet ze om de schuld af te lossen trouwen met de Spaanse magnaat Raul Valdez! Er is een uitweg: als ze hem helpt zijn halfbroer te vinden, scheldt hij de schuld kwijt. Lukt dat niet, dan zullen ze op kerstavond trouwen…

Wanneer Lydia de halfbroer weet op te sporen, is ze aanvankelijk enorm opgelucht. Ze hoeft nu niet te trouwen met de kille miljardair. Maar al snel begint het gevoel te overheersen dat ze niet iets heeft gewonnen maar op het punt staat iets te verliezen. Want ze beseft opeens dat ze Raul behalve arrogant, ergerlijk en bemoeizuchtig ook héél knap, sexy en onweerstaanbaar vindt!

 

Bekijken
Verder lezen
Rachael Thomas Verscholen passie Bouquet 3928
€ 1.50
nr. 3928
Verkocht

Verscholen passie

Deel 1 serie logo Miljardairs incognito

Zonder rijkdom, vol van hartstocht

De Italiaanse magnaat Antonio di Marcello gaat in het kader van een weddenschap als monteur werken in een garage. Daar loopt hij Sadie Parker weer tegen het lijf. Vier jaar geleden hadden ze een hartstochtelijke affaire, waarna ze uit zijn leven verdween. Hij heeft haar nooit kunnen vergeten, en ze is nog net zo mooi als toen. Dan blijkt dat ze al die tijd iets voor hem verborgen heeft gehouden…

Nu is dan toch het moment aangebroken waar Sadie zo bang voor is geweest, maar waar ze tegelijkertijd ook verlangend naar heeft uitgekeken: het weerzien met Antonio. De kans is groot dat hij haar zoon zal opeisen. Hoe kan ze haar zoontje én haar hart beschermen?

Bekijken
Verder lezen
Rachael Thomas Een verrassing met Kerstmis Bouquet 4006
€ 1.50
nr. 4006
Verkocht

Een verrassing met Kerstmis

Deel 2 serie logo 2 kerstbruiden

Zullen deze geharde magnaten zwichten voor de zoete verleiding?

Hoewel het haar hart brak, zag Lisa Martinez geen andere optie dan haar echtgenoot, tycoon Maximiliano, te verlaten. Maar pal voor kerst moet ze hem wel opzoeken om hem een heel bijzondere kerstverrassing te bezorgen: ze is zwanger van zijn kind! Omdat ze weet dat Maximiliano niet tot liefde in staat is en hij absoluut geen vader wil worden, zal ze hem zeggen dat ze het kind alleen zal opvoeden.

Zijn kind niet erkennen? Maximiliano peinst er niet over! Lisa zal weer zijn vrouw worden en onmiddellijk weer bij hem intrekken. En dan zal hij haar laten zien dat hij haar dan wel niet haar hart kan schenken, maar wel heel veel andere opwindende dingen…

 

Bekijken
Verder lezen