Biografie

Author Picture

Rebecca Winters

De Amerikaanse Rebecca Winters is al dol op talen sinds ze als tiener een kostschool in het Zwitserse Lausanne bezocht. Ze studeerde Frans en Spaans en leerde vervolgens ook nog Arabisch. Na haar studie werkte ze als docente geschiedenis en Frans op een middelbare school.

Hoewel haar liefde voor schrijven pas veel later is ontstaan, heeft haar succes ervoor gezorgd dat er inmiddels zo'n vijftig titels op haar naam staan. En dat het liefdesverhalen zouden worden, is niet zo vreemd, gezien het feit dat ze Valentijnsdag geboren is.

Boeken van Rebecca Winters

Rebecca Winters Dansen onder de sterren Bouquet 2141
€ 1.00
nr. 2141
Verkocht

Dansen onder de sterren

Tien jaar geleden was Janet volslagen verbijsterd toen Wade Holt hun verloving verbrak.

Ondanks al haar smeekbeden wilde hij haar nooit meer zien, en een verklaring gaf hij haar niet. Voor Janet is hij altijd de enige gebleven, en nu duikt hij plotseling weer op in haar succesvolle doch eenzame bestaan. Nu lijkt Wade vastbesloten haar de verklaring te geven die hij haar tien jaar geleden heeft onthouden. De stukjes van de puzzel vallen op hun plaats, en ze trouwen alsnog. Toch houdt Janet het gevoel dat Wade haar niet voor honderd procent vertrouwt, hoewel hij op hun huwelijksreis heeft ontdekt dat ze zichzelf nooit aan een ander heeft gegeven.

Hoe moet ze hem ervan overtuigen dat ze wel degelijk te vertrouwen is?

Bekijken
Verder lezen
Rebecca Winters Liefdevolle toekomst Bouquet 1982
€ 1.00
nr. 1982
Verkocht

Liefdevolle toekomst

Annabelle Forester heeft in haar leven slechts van één man gehouden – Rand Dunbarton.

Helaas eiste hij destijds van haar dat ze haar baan bij de politie opgaf. Aangezien dat voor haar onmogelijk was -ze hield zielsveel van haar werk – besloot ze hun verloving te verbreken. Nog steeds voelt ze zich verbitterd over het feit dat hij haar toen heeft gedwongen te kiezen. Ze is dan ook onaangenaam verrast wanneer haar baas – inmiddels werkt ze als privé-detective bij een detectivebureau – haar op een goede dag in zijn kantoor ontbiedt en ze daar niemand minder dan Rand aantreft.

Zijn bedrijf wordt al een tijdje geterroriseerd door iemand die in het computersysteem inbreekt, en zij lijkt de aangewezen persoon om dat probleem op te lossen…

Bekijken
Verder lezen
Rebecca Winters Stapel op de baas Bouquet 3361
€ 1.00
nr. 3361
Verkocht

Stapel op de baas

Het vakantiebaantje als nanny bij de welgestelde familie Wainwright lijkt voor Reese een lot uit de loterij.

Daarmee kan ze het geld verdienen dat ze nodig heeft om haar studie voort te zetten. Maar dan blijkt dat de familie Wainwright wel héél klein is en enkel bestaat uit een schattige baby en… de waanzinnig aantrekkelijke Nick. Alhoewel ze weet dat het onverstandig is om Nick niet alleen als haar baas te zien, wordt ze stapelverliefd op hem.

En dat was een grote vergissing, beseft ze wanneer ze ontdekt dat haar vervangster al is aangenomen en staat te trappelen om de zorg voor de baby van haar over te nemen…

Bekijken
Verder lezen
Rebecca Winters Gouden liefde Bouquet 3348
€ 1.00
nr. 3348
Verkocht

Gouden liefde

Oosterse Nachten logo

Deeltje thema Oosterse Nachten

Nieuwsgierig geworden door alle verhalen van haar grootmoeder over de tijd die ze doorbracht met een heuse sjeik, reist Lynn af naar de woestijnstaat Al-Shafeeq.

Wanneer ze daar terechtkomt in een zandstorm, is het aan Rashad Rayhan te danken dat ze het overleeft. Ze komt bij in een paleis, waar ze een tijdje mag blijven om op krachten te komen. Rashad zorgt goed voor haar, maar het blijft haar onduidelijk wie hij precies is en wat zijn rol in het paleis is. Wel weet ze dat ze als een blok voor hem valt.

Pal nadat hij bekent dat hij ook gevoelens voor haar heeft, doet ze een ontdekking waaruit blijkt dat ze nooit samen kunnen zijn…

Bekijken
Verder lezen
Rebecca Winters Onder de Griekse maan, Liefdes evenbeeld, Portugees paradijs Bouquet Favorieten 318
€ 3.00
nr. 318
Verkocht

Onder de Griekse maan, Liefdes evenbeeld, Portugees paradijs

Rebecca Winters – Onder de Griekse maan
Een jaar geleden is Dominique haar echtgenoot Antonis ontvlucht omdat ze geen andere uitweg zag. Maar nu is ze terug in Griekenland om haar huwelijk te redden. Wanneer ze op Antonis’ jacht arriveert, ziet ze daar tot haar schrik de mooie Olympia. Met een baby! Is ze te laat?

Rebecca Winters – Liefdes evenbeeld
Bij toeval ontdekt miljardair Payne Sterling dat hij op de omslag van een serie liefdesromans prijkt. De illustratrice blijkt gelukkig niet een of andere stalker, iets waar hij slechte ervaringen mee heeft, maar een beeldschone vrouw. Hoe kan hij haar haar brutale zet laten goedmaken – zonder zijn hart te verliezen?

Rebecca Winters – Portugees paradijs
In het palácio van haar vriendin Lianor vergaapt Mallory zich aan de weelde, en aan Lianors broer. Hoewel het niet echt botert tussen haar en de overheersende Rafael, krijgt ze wel een band met zijn dochter, Apolonia – en doet hij haar een krankzinnig aanbod!

Bekijken
Verder lezen
Rebecca Winters Geschenk uit de hemel, Kleine wondertjes Bouquet Extra 334
€ 2.00
nr. 334
Verkocht

Geschenk uit de hemel, Kleine wondertjes

Deel 1 en 2 van tweeluikje in 1 bundel Baby van de Griek logo

Rebecca Winters – Geschenk uit de hemel
Het begon allemaal met een schattige baby…
Als Fran in Athene haar vriendin Kellie opzoekt, die met een Griekse miljonair is getrouwd, steekt er onverwacht een tornado op. Wanneer die wegtrekt blijkt er een baby voor haar voeten te liggen! Direct sluit ze het kindje, dat wees is geworden, in haar armen – en in haar hart. Reden voor de voogd van het meisje, miljonair Nik Angelis, om Fran te vragen samen met hem voor de baby te zorgen. Moet ze dat wel doen?
Hij is een beruchte playboy, hoort ze van haar vriendin…

Rebecca Winters – Kleine wondertjes
Ze heeft hem iets heel bijzonders te vertellen…
Eindelijk zwanger! En dan krijgt ze ook nog een tweeling! Kellie kan haar geluk niet op. Helaas komt het goede nieuws te laat voor haar huwelijk met de Griekse miljonair Leandros Petralia, want de echtscheidingspapieren liggen al klaar. Toch zal ze nog één keer terug moeten naar Griekenland, om hem te vertellen dat hij vader wordt en om de voogdij te regelen.
Eenmaal in Athene, ontdekt ze dat hij nog steeds iets voor haar voelt…

Bekijken
Verder lezen