Biografie

Author Picture

Sara Craven

Sara Craven groeide op in een huis dat vol stond met boeken. Ze begon haar carrière als journalist voor een plaatselijke krant, waarin ze over van alles verslag deed - van het bloemencorso tot moordzaken. Uitein­delijk begon ze, met veel succes, romantische verhalen te schrijven. Behalve op schrijven is ze dol op films, mu­ziek, toneel, koken en uit eten gaan.

Boeken van Sara Craven

Sara Craven Schokkend bericht Bouquet 1987
€ 1.00
nr. 1987
Verkocht

Schokkend bericht

Deeltje Thema In blijde verwachting Logo In blijde verwachting

Kate denkt dat ze het allemaal heeft – een mooi huis, een glansrijke carrière en een man van wie ze zielsveel houdt.

Tot ze op een dag een briefje krijgt waarop staat: ‘Je man houdt van een andere vrouw.’ Hoewel ze er aanvankelijk geen woord van gelooft, heeft het briefje toch twijfel gezaaid. Hoe lang is het eigenlijk geleden dat ze voor het laatst hebben gevrijd? En Ryan gedraagt zich de laatste tijd wel erg vreemd. Tot haar wanhoop vindt ze steeds meer aanwijzingen die erop wijzen dat Ryan een affaire heeft, en wel met… haar beste vriendin. En alsof dat allemaal nog niet erg genoeg is, doet ze een ontdekking die haar leven helemaal op zijn kop zet.

Ze is zwanger …

Bekijken
1.00
Meer informatie
Sara Craven Verboden aantrekkingskracht Bouquet 3399
€ 1.00
nr. 3399
Verkocht

Verboden aantrekkingskracht

Wanneer Chloe na een periode in het buitenland terugkeert naar haar geboortedorp, blijkt er veel veranderd te zijn.

Zo staat het huis waarin ze is opgegroeid te koop en gedraagt de man met wie ze denkt te zullen trouwen zich opeens vreemd afstandelijk. Eén ding is nog net als vroeger: alle roddels in het dorp gaan over de bewoners van het grote landhuis – en dan vooral over de jongste zoon, rokkenjager Darius Maynard. Aangezien hij de reden is dat ze destijds wegging, neemt ze zich voor nu zo ver mogelijk bij hem uit de buurt te blijven. Dat blijkt echter minder eenvoudig dan ze dacht, want hij lijkt haar telkens op te zoeken.

Dan doet ze een onthutsende ontdekking…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Sara Craven Nooit meer alleen Bouquet Reeks 336 2
€ 1.00
nr. 336
Verkocht

Nooit meer alleen

Na het lezen van de brief van oom Jim is Marty in de zevende hemel.

Eindelijk is het zo ver, ten langen leste heeft Jim Langton zijn draai gevonden en nodigt hij zijn geliefde nichtje uit bij hem te komen wonen, iets wat hij haar al jaren geleden – na de dood van haar ouders – heeft beloofd. Tot nu toe had hij echter niet de rust zich ergens blijvend te vestigen en Marty had de hoop dan ook al bijna opgegeven. Ze vertrekt onmiddellijk naar Les Sables de Pins, waar haar ooms villa zich moet bevinden. Bij haar aankomst blijkt oom Jim al maanden geleden te zijn overleden. De huidige bewoner is de beroemde cineast Luc Dumarais, die haar zeer argwanend tegemoet treedt.

Hij biedt haar een baan aan als secretaresse, maar dan beginnen de problemen pas goed…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Sara Craven De stem van het bloed Bouquet Reeks 366
€ 1.00
nr. 366
Verkocht

De stem van het bloed

Omdat Rachel Crichton haar grootvader wil laten zien dat ze best tot iets in staat is, ook al is ze een vrouw, vertrekt ze naar Bogota in Colombia om haar broer Mark op te sporen.

Mark blijkt echter niet meer in Bogota te zijn en het vermoeden rijst, dat hij op zoek is gegaan naar de vindplaats van kostbare smaragden. Iemand zal haar daarheen moeten brengen en de enige die dit kan, is Vitas de Mendoza. Hij is arrogant en brutaal, hij boezemt haar angst in en ze heeft geen vertrouwen in hem, maar ze heeft geen keus. Hoewel hij aanvankelijk weigert haar naar de legendarische smaragdmijn te brengen, stemt hij later toch toe.

Wel stelt hij bepaalde voorwaarden en hoe vérstrekkend die zijn, merkt Rachel pas als het te laat is!

Bekijken
1.00
Meer informatie
Sara Craven Een nieuw begin Bouquet Reeks 273
€ 1.00
nr. 273
Verkocht

Een nieuw begin

Een paar uur na haar huwelijk begint Davina zich al af te vragen of de gevierde schrijver Gethyn Lloyd haar wel uit liefde heeft getrouwd.

En dat is het begin van alle ellende! Hij vertrekt naar Amerika en Davina verneemt niets meer van hem. Twee jaar later besluit ze van hem te scheiden, maar alle pogingen die Davina’s advocaat in het werk stelt om met Gethyn, die inmiddels in Wales woont, in contact te komen blijken vruchteloos.

Met lood in de schoenen vertrekt Davina naar Wales en komt tot de ontdekking dat ze nog steeds een zwak voor hem heeft. Het misverstand dat door toedoen van haar moeder tussen hen gegroeid is, blijkt echter niet zo gemakkelijk uit de weg te ruimen!

Bekijken
1.00
Meer informatie
Sara Craven Gered door de regen Bouquet 2318
€ 1.00
nr. 2318
Verkocht

Gered door de regen

Nadat erfgename Cory Grant op een liefdadigheidsbal de blik van een ongelooflijk aantrekkelijke, donkere man heeft opgevangen, beleeft ze een onrustige nacht.

Onzinnig, vindt ze zelf, want ze weet niets van hem, behalve zijn naam: Rome D’Angelo. Een paar dagen later duikt de knappe vreemdeling onverwachts voor haar op. Hij wil haar niet meer laten gaan voordat ze een afspraak met hem heeft gemaakt. Cory kan bijna niet geloven dat een man echt in haar geïnteresseerd is en niet alleen in haar geld, zoals ze vaak genoeg heeft meegemaakt. Stukje bij beetje overwint ze haar wantrouwen en staat ze zichzelf toe haar hart voor hem open te stellen.

Wat ze niet weet, is dat deze man ervoor betaald wordt om haar te verleiden….

Bekijken
1.00
Meer informatie
Sara Craven Rozen en seringen Bouquet 2193 3
€ 1.00
nr. 2193
Verkocht

Rozen en seringen

Voor het eerst doet Ros iets onbezonnens.

Ze hult zich in een sexy jurkje, geeft zich uit voor haar stiefzusje en gaat in haar plaats naar een blind date. Sam blijkt fantastisch – tot haar spijt, want een tweede afspraakje zit er niet in.

Ze heeft namelijk gejokt én iets verzwegen: dat ze verloofd is!

Bekijken
1.00
Meer informatie
Sara Craven Als herinneringen herleven Bouquet Reeks 378
€ 1.00
nr. 378
Verkocht

Als herinneringen herleven

Als Briony hoort dat haar doodgewaande echtgenoot Logan nog in leven is, vraagt ze zich af of hun huwelijk ooit succesvol had kunnen worden.

Toen ze net van school kwam, en het idee had dat de wereld aan haar voeten lag, ontmoette ze Logan Adair en werd verliefd op hem. Logan was een bekend journalist en had veel van de wereld gezien. Dat was een reden voor hem om te twijfelen of een huwelijk met haar een kans van slagen had. Briony’s vader, Sir Charles Trevor, een beroemd krantenmagnaat, was sterk tegen deze verbintenis gekant. Maar Briony twijfelde niet en de toekomst leek er rooskleurig uit te zien. Toch was er iets misgegaan en ze vraagt zich af of ze beiden veranderd zijn in het jaar dat Logan vermist werd.

Zou haar vader misschien iets te maken hebben met de misverstanden die in het verleden tussen Logan en haar waren gerezen?

Bekijken
1.00
Meer informatie
Sara Craven Verleiding of vendetta Bouquet 2388
€ 1.00
nr. 2388
Verkocht

Verleiding of vendetta

Aan de vooravond van Flora’s huwelijk slaat de twijfel over haar gevoelens voor haar verloofde toe en laat ze zich verleiden door de romantische, onweerstaanbare Italiaan Marco Valante.

Voor het eerst in haar leven ervaart ze ware hartstocht, en ze laat zich maar wat graag meevoeren naar Marco’s castello, waar ze de gelukkigste periode van haar leven beleeft. Totdat ze ontdekt dat hun ontmoeting helemaal niet toevallig was en ze het slachtoffer is geworden van een vendetta. Diep gekwetst keert ze terug naar Londen. Ze wil niets meer met Marco te maken hebben.

Tot haar ontzetting blijkt ze echter een kind van hem te verwachten…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Sara Craven Schokkend verlangen Bouquet 4015
€ 1.50
nr. 4015
Verkocht

Schokkend verlangen

Hij is terug om haar op te eisen!

In één onvergetelijke nacht doet Zandor Varga een ongekend verlangen in Alanna Beckett ontwaken. Geschrokken van haar reactie op zijn liefkozingen, sluipt ze de volgende ochtend zijn slaapkamer uit. Ze verwacht – en hoopt met heel haar hart – dat ze hem nooit meer onder ogen hoeft te komen…

Tot haar schrik ontmoet ze hem een jaar later toch opnieuw, uitgerekend op het familielandgoed van haar verloofde. Haar schrik slaat om in regelrechte ontzetting als hij de neef én baas van haar nietsvermoedende aanstaande blijkt te zijn. En hij haar onomwonden laat weten dat hij haar terug wil in zijn bed…

Bekijken
1.50
Meer informatie
Sara Craven Rozen en seringen, Gered door de regen, Een ongewoon voorstel Bouquet Favorieten 310
€ 3.00
nr. 310
Verkocht

Rozen en seringen, Gered door de regen, Een ongewoon voorstel

Sara Craven – Rozen en seringen
Voor het eerst doet Ros iets onbezonnens. Ze hult zich in een sexy jurkje, geeft zich uit voor haar stiefzusje en gaat in haar plaats naar een blind date. Sam blijkt fantastisch – tot haar spijt, want een tweede afspraakje zit er niet in. Ze heeft namelijk gejokt én iets verzwegen: dat ze verloofd is!

Sara Craven – Gered door de regen
Cory kan bijna niet geloven dat de warmbloedige Rome D’Angelo in háár geïnteresseerd is en niet in haar geld. Hoewel ze niets van hem weet, overwint ze haar wantrouwen en staat ze zichzelf toe haar hart voor hem open te stellen. Dan komt haar een familiegeheim ter ore…

Sara Craven – Een ongewoon voorstel
Ver weg van huis, zonder geld en paspoort, ziet Chellie zich gedwongen in een nachtclub te werken om te overleven. Op een goede avond wandelt de opwindende Ash binnen, en Chellie is stomverbaasd als hij aanbiedt haar te helpen. Ze begrijpt niet waarom – tot hij haar een voorstel doet…

Bekijken
3.00
Meer informatie
€ 1.00
nr. 555
Verkocht

Wens voor de toekomst

Het is voor Morgana en haar moeder een moeilijk te verwerken zaak dat hun huis, door een verouderde bepaling in de wet, door een verre neef wordt geërfd.

Wanneer Lyall Pentreath arriveert, koestert Morgana dan ook uitsluitend negatieve gevoelens voor hem. Grootscheepse plannen heeft hij, zowel met betrekking tot het huis, als tot haar! Ze probeert zijn aantrekkingskracht te negeren, zeker wanneer hij een relatie lijkt aan te gaan met de mooie en rijke Elaine Donleven. Het is echter onvermijdelijk dat ze veel met hem optrekt, en het duurt niet lang of ze weet dat ze van hem houdt. Voortdurend doet ze haar best hem te laten geloven dat ze niets om hem geeft.

Wanneer ze hem meedeelt dat ze zal vertrekken, lijkt hem dat onverschillig te laten…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Veroverd door de miljonair Topcollectie 69 Julia James Sara Craven Cathy Williams
€ 3.00
nr. 69
Verkocht

Veroverd door de miljonair

Topcollectie nr. 69

In de armen van een miljonair wordt de werkelijkheid een sprookje!

Julie James – Verboden affaire

Alexa heeft niemand nodig. Althans, dat denkt ze. Want wat begon als een zakelijke relatie met de adembenemende Guy de Rochemont slaat algauw om in een zinderende affaire. Tot hij ineens met een ander gaat trouwen. Net als ze die klap bijna te boven is, wandelt hij opnieuw haar leven binnen… met een gewaagd voorstel!

Sara Craven – Roekeloze nacht

Marin stapt het ene moment nog uit de douche van haar zus en ze wordt het volgende door de báás van haar zus, de onweerstaanbare Jake Radley-Smith, meegesleept naar een chic feest – als zijn vriendin! Die rol gaat haar goed af, al blijkt het tot haar verrassing steeds moeilijker om schijn en werkelijkheid van elkaar te scheiden…

Cathy Williams – Verwarring en verleiding

Amy valt op een groot feest bij haar steenrijke baas als een blok voor diens knappe tuinman, Rafael, die haar helpt als ze verdwaalt op het landgoed. Al na één vurige kus weet ze dat ze liever in een tuinhuisje wil wonen dan in een landhuis vol glamour en glitter. Maar dan ontdekt ze wie `tuinman Rafael’ echt is…

Bekijken
3.00
Meer informatie
Een nacht met de tycoon Topcollectie 73 Susan Napier Carol Marinelli Sara Craven
nr. 73
Verkocht

Een nacht met de tycoon

Topcollectie nr. 73

Een tycoon gaat nooit over één nacht ijs, tenzij het een nacht vol passie is…

Susan Napier – Een vurige nacht

Miljonair Joshua Wade staat perplex wanneer Regan zijn huwelijk blijkt te gaan organiseren. Na een vurige nacht met haar, twee maanden eerder, gaat hij nu met een andere vrouw trouwen. Is ze misschien uit op wraak? Wat hij niet weet is, dat Regan een goede reden heeft om bij hem en zijn familie in de buurt te willen zijn…

Carol Marinelli – Verleid tot een huwelijk

De schatrijke Hunter Myles zoekt een echtgenote. Een die hem een betrouwbaar aanzien kan geven. De nuchtere Lily staat perplex als hij haar een aanzoek doet voor een huwelijk van een jaar. Goed, ze voelt zich sterk tot de knappe playboy aangetrokken, maar… is dat wel wederzijds?

Sara Craven – Held voor één nacht

Voor haar schrijversdebuut verhuist Tallie naar Londen, naar de flat van een kennis. Tot haar verbijstering wil Mark Benedict, de ongenaakbare eigenaar van het appartement, haar op straat zetten! Uit wraak voert ze hem op als de slechterik in haar verhaal. Maar naarmate ze hem beter leert kennen, verandert hij in een opwindende held…

Bekijken
3.00
Meer informatie