Biografie

Author Picture

Sarah Mayberry

Sarah Mayberry woont samen met haar man in Melbourne, in een huis met een grote tuin aan zee. Schrijven is altijd al een passie van haar geweest, maar ze is haar carrière begonnen in de journalistiek. Zodra de kans opdook om fictie te gaan schrijven, greep ze die. Zo heeft ze jarenlang meegewerkt aan de series Neighbours en Shortland Street en diverse scripts geleverd. Uiteindelijk heeft ze zich toegelegd op romantische fictie.

Boeken van Sarah Mayberry

Sarah Mayberry Brandend van verlangen Sexy 155
€ 1.00
nr. 155
Verkocht

Brandend van verlangen

Achter de schermen gebeurt het…

Werken voor een sexy soap is al opwindend, maar de werkelijkheid blijkt nog veel spannender. En heter!

In de televiesiewereld wil iedereen aan de top komen, en daar blijven. Dat geldt ook voor de temperamentvolle producer Claudia Dostis, die sowieso het liefst bovenop zit. Geen uitdaging gaat ze uit de weg, geen strijd geeft ze op. Dat haar seksleven daaronder lijdt, neemt ze voor lief. Maar dat verandert als ze de onuitstaanbaar begeerlijke Leandro Mandalor tegenover zich krijgt.

Leandro vindt het vuur waarmee Claudia hem te lijf gaat, wel vermakelijk. Als ze met datzelfde vuur zijn lijf bemint, vergaat het lachen hem echter snel. Zijn lakens vliegen bijna in brand van de passie die ze samen doen ontvlammen! Al snel beseft hij dat hij haar niet meer wil laten gaan.

Er is alleen één probleem: ze wil zich maar niet gewonnen geven…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Sarah Mayberry Onder de gordel Sexy 181
€ 1.00
nr. 181
Verkocht

Onder de gordel

Iedere man heeft een gevoelige plek…

Jamie Sawyer weet het zeker: Cooper Fitzgerald, die moet ze hebben. Hij is groot, breed, sterk en heeft een perfecte techniek. Ja, híj moet haar trainer worden bij het boksen. Dat hij bovendien ontzettend sexy is, vindt ze geen enkel probleem. Dat kan hun trainingen immers alleen maar, eh… interessanter maken?

Vertwijfeld vraag Cooper zich af wat hem heeft bezield om Jamies coach te worden. Oké, ze is goed en ambitieus, maar ze is óók bloedmooi en verleidelijk. Een partijtje sparren met haar zou wel eens op iets heel anders kunnen uitlopen, en dat mag – gezien hun werkrelatie – niet gebeuren.

Maar dan moet ze natuurlijk niet steeds in van die strakke hemdjes en broekjes op de training verschijnen…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Verboden te flirten, Met je ogen dicht White Silk 23 Sarah Mayberry, Isabel Sharpe
€ 2.00
nr. 23
Verkocht

Verboden te flirten, Met je ogen dicht

Sarah Mayberry – Verboden te flirten

Als Poppy na een blessure haar succesvolle zwemcarrière moet opgeven, gaat ze aan de slag als journaliste.

Al op haar eerste dag wordt ze uitgefoeterd door Jake Stevens – bekend sportschrijver en arrogante kwal. Maar dan wel een aantrekkelijke kwal. Tijdens een tripje voor de krant moeten ze samen een motelkamer delen, en dan blijkt dat Jake heel wat meer in huis heeft dan spottende kritiek. Heel verleidelijk, al is het natuurlijk beter om hem op een afstand te houden.

Of kan één enkel keertje geen kwaad?

Isabel Sharpe – Met je ogen dicht

Nog nooit heeft Alana Hawthorne zo’n heerlijke droom gehad.

Maar als ze wakker wordt en ontdekt dat er iemand naast haar ligt, beseft ze tot haar schrik dat het misschien geen droom was! En, nog erger, dat haar bedgenoot de loser moet zijn op wie haar zus Melanie haar zinnen heeft gezet. Hoe is ze in vredesnaam bij hem in bed beland, en wat is er precies gebeurd? Hoe gaat ze dit in vredesnaam uitleggen aan Melanie? Dan opent hij zijn ogen.

Mmm, slaapkamerogen!

Bekijken
2.00
Meer informatie
Sarah Mayberry Tot grote hoogten 120
€ 1.00
nr. 120
Verkocht

Tot grote hoogten

Playboys zijn om mee te spelen…

Op de hele uitgeverij is er niemand aan wie Claire zo’n hekel heeft als aan Jack Brook. Fantastisch lichaam, prachtige blauwe ogen, en elke week een ander in zijn bed. Hij is niets meer dan een arrogante vrouwenverslinder en heeft al zo’n beetje het halve kantoor afgewerkt. Gelukkig is de afkeer volledig wederzijds. Dus wie heeft het onzalige plan bedacht om hen te laten samenwerken?

Als ze dan tot overmaat van ramp samen vast komen te zitten in de lift, loopt de spanning helemaal hoog op. Al snel dreigt er zuurstoftekort. De hitte is niet uit te houden. Misschien moeten er dan maar wat kleren uit. Misschien heeft ze mond-op mondbeademing nodig.

Maar ze haat Jack Brook, nee echt, ze haat hem…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Sarah Mayberry Verrassing in bed Sexy 140
€ 1.00
nr. 140
Verkocht

Verrassing in bed

Ze was zijn beste maatje, dan kon ze toch zijn minnares niet zijn?

Wanneer Sam Kirks zakenpartner Delaney Michaels terugkeert van haar vakantie, gelooft hij zijn ogen niet. Weg is het jongensachtige type dat hij kende. Voor hem staat een uitdagende, sexy vrouw, met eindeloze benen en rondingen op alle goede plekken! Het liefst zou hij haar direct zijn bed in sleuren.. Maar ja, ze zijn collega’s…

Wat hij niet weet, is dat die collega elke nacht de opwindendste dromen over hem heeft. Dan belanden ze plotseling, door lust overmand, tussen de lakens.

Daarna weet Delaney maar één oplossing: zo veel seks met Sam dat ze hem daarna voor goed uit haar hoofd kan zetten…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Zeg nooit nooit, Verborgen talent White Silk 10 Sarah Mayberry, Debbi Rawlins
€ 2.00
nr. 10
Verkocht

Zeg nooit nooit, Verborgen talent

Sarah Mayberry – Zeg nooit nooit

Wanneer Liam op zoek gaat naar een uit het oog verloren jeugdliefde, weet hij niet wat hij ziet.

Zijn ooit zo lieve kleine Zoe werkt in een tattooshop, en ‘s avonds zingt ze in een ruige trashband. En als het nou bij zingen bleef. Nee, met haar strakke zwartleren pakje en uitdagende bewegingen maakt ze alle mannen gek. Maar het ergste is dat ze hem in zijn gezicht uitlacht als hij vertelt dat hij haar komt redden.

Al zegt ze tegen een korte fling geen bezwaar te hebben…

Debbi Rawlins – Verborgen talent

Personal trainer Dana McGuire gelooft haar ogen niet als haar nieuwste klant uit de lift stapt.

Moet ze met dat stuk ontspannen rondjes gaan rennen door het Central Park? Zo professioneel mogelijk werkt ze het trainingsschema af, maar de wederzijdse aantrekkingskracht is onmiskenbaar. En sterker dan al haar eigen regels. Een paar opwindende nachten later ontdekt ze echter iets wat alles abrupt verandert.

Deze man is niet wie hij beweert te zijn!

Bekijken
2.00
Meer informatie