Biografie

Author Picture

Sharon Kendrick

De Australische Sharon Kendrick verzint verhalen zo lang als ze zich kan herinneren. Al op haar elfde maakte ze haar eerste boek af. Toch duurde het een poos voordat ze zich volledig op het schrijven durfde toeleggen. Pas nadat ze verscheidene andere banen had uitgeprobeerd - van danseres, serveerster en fotografe tot verpleegster en ambulancechauffeuse - besloot ze de gok te wagen. In aanmerking genomen dat ze inmiddels een druk gezinsleven had - met een knappe dokter, een energieke dreumes en een baby van een halfjaar - is het een wonder dat ze haar eerste roman afkreeg!

Tegenwoordig is ze een gevierd schrijfster. Ze heeft haar droom waargemaakt en is vast van plan voor altijd door te gaan met schrijven. Want wat is er nu fijner dan van lezeressen horen dat je verhalen hen raken?

Boeken van Sharon Kendrick

Sharon Kendrick Verliefd op de Siciliaan Bouquet 3969
€ 1.50
nr. 3969

Verliefd op de Siciliaan

Hij doet haar een verbluffend voorstel…

Hoeveel Nicole Watson ook van Rocco Barberi houdt, het was een vergissing om met hem te trouwen. Een gewone schoonmaakster en een knappe miljardair? Zoiets gaat alleen in sprookjes goed. Om haar hart te beschermen moést ze hem uiteindelijk wel verlaten. En nu zal ze ook de volgende stap zetten: officieel met hem breken. Wanneer zijn weggelopen echtgenote om een echtscheiding vraagt, grijpt Rocco zijn kans. Hij weet namelijk een perfecte manier om de mooie Nicole voorgoed achter zich te laten.

Dus doet hij haar een voorstel: als zij zonder hem verder wil, moet ze nog één laatste keer van hem zijn…

Bekijken
In winkeltasje
Oosterse verleiding - Sharon Kendrick, Jane Porter, Carol Marinelli - Topcollectie 80 2
€ 3.00
nr. 80
Verkocht

Oosterse verleiding

Topcollectie nr. 80

Lang, knap, donker, maar ook trots, arrogant en streng. Nee, met een sjeik valt niet te spotten…

Sharon Kendrick – Onweerstaanbare sjeik
Zodra sjeik Hashim gewaagde foto’s van zijn geliefde Sienna onder ogen krijgt, zet hij een punt achter hun relatie. Sienna is diep gekwetst, ook omdat ze niet de kans krijgt om het uit te leggen. Wanneer Hashim haar jaren later opnieuw probeert te verleiden, geeft ze zich dan ook niet zomaar gewonnen…

Carol Marinelli – Verleid in de woestijn
De knappe Karim is behalve chirurg in Engeland ook nog eens sjeik in zijn geboorteland; voor veel vrouwen de ideale man. Maar niet voor Felicity, want als zij na een zinderende nacht zwanger van hem blijkt en volgens de wetten van zijn land met hem moet trouwen, reageert ze allesbehalve enthousiast!

Jane Porter – Arabisch geluk
Jesslyn had nooit verwacht dat ze de exotische Sharif terug zou zien. Nu het zover is, laait hun liefdesvuur weer in alle hevigheid op, en ze is dolblij dat het lot haar met hem heeft herenigd. Dan merkt ze dat iemand er alles aan doet om hen opnieuw uiteen te drijven. En of haar hart dat nog eens zal kunnen verdragen.

 

Bekijken
Verder lezen