Biografie

Boeken van Susanna Carr

Susanna Carr Minnares van de sjeik Bouquet 3636
€ 1.00
nr. 3636
Verkocht

Minnares van de sjeik

Oosterse Nachten logo

Deeltje thema Oosterse Nachten

Gesluierde passie in een donkere woestijnnacht…

Hij trouwt met een ander? Lacey begrijpt er niets van. Al die tijd dat ze het bed met de adembenemend knappe prins Hafiz deelde, hoopte ze dat hij ook iets voor haar zou gaan voelen. Nu is duidelijk dat ze voor hem niets meer was dan zijn maîtresse.

Voor de toekomst van zijn land Rudaynah moet Hafiz een gearrangeerd huwelijk sluiten met een vrouw voor wie hij geen liefde voelt. Nooit meer zal hij mogen toegeven aan het heftige verlangen dat in hem opwelt als hij Lacey ziet. Onmogelijk! Hoe kan hij ooit kiezen tussen plicht en passie?

Bekijken
1.00
Meer informatie
Susanna Carr Verrukkelijke wraak Bouquet 3709
€ 1.00
nr. 3709
Verkocht

Verrukkelijke wraak

Deel 15 Grand Hotel Chatsfield

De Chatsfields en de Harringtons strijden om de macht. Een strijd die jaloezie en wraak oproept, maar ook passie en verlangen…

De vader van hotelmagnaat Cooper Brock heeft Serena’s leven geruïneerd. Om wraak te nemen heeft ze een plan bedacht waarmee ze niet alleen Coopers laatste zakendeal verpest, maar ook zijn aandelen in het wereldwijd succesvolle Harrington Hotel verwerft. Als ze de miljardair ontmoet, raakt ze echter in de war. Want zodra ze hem ziet, voelt ze in plaats van afkeer en wraak iets heel anders…

Cooper kan niet geloven dat Serena hem de deal van zijn leven ontfutselt. Het lijkt er sterk op dat de Braziliaanse schone erop uit is zijn imperium te gronde te richten! Hij móét iets verzinnen om haar op andere gedachten te brengen. Wat zal er gebeuren als hij haar kust?

 

 

 

 

Bekijken
1.00
Meer informatie