Biografie

Author Picture

Tara Pammi

Tara Pammi kan zich geen moment herinneren dat ze niet verdwaald was in een boek, vooral een roman die, voor een tiener, veel spannender was dan het wiskundeboek.

Waar ze ook ging ze had wel ergens in haar schooltas een romannetje zitten die ze stiekem las verstopt in een schoolboek.

Door talloze ware liefdes :-) en duizenden kilometers reizen van familie en vrienden, bleef haar gehechtheid aan boeken en vooral romannetjes.

Tara woont in Texas met haar echte held en haar twee kleine meisjes. Als ze niet schrijft of leest, kan Tara worden gevonden in de keuken.

Boeken van Tara Pammi

Tara Pammi Een gestolen kus Bouquet 3915
€ 1.50
nr. 3915

Een gestolen kus

Deel 2 Logo Het huis Drakos

Het lijkt alsof prinsen Andreas en Nikandros en prinses Eleni Drakos alles hebben wat hun hart begeert. De wereld ligt aan hun voeten; iedereen verafgoodt de koninklijke familie, en tientallen lakeien, kamermeisjes en butlers staan klaar om hen op hun wenken te bedienen. Maar achter al die schone schijn worden schandalige familiegeheimen verborgen gehouden. En die dreigen aan het licht te komen als de Drakos-telgen in de greep raken van hartstocht en onweerstaanbare verleiding…

Als onecht kind dat altijd aan de zijlijn stond, verlangt Eleni, prinses van Drakos, naar een eigen gezin.

Dat lijkt na een gestolen kus van een vreemdeling op een gemaskerd bal opeens dichterbij te komen. Die vreemdeling blijkt namelijk Gabriel Marquez te zijn, een schatrijke – en knappe! – investeerder, die haar vertelt dat hij iemand zoekt om voor zijn kind te zorgen.

Zou dit haar kans zijn om te krijgen waar ze zo naar smacht?

Bekijken
In winkeltasje
Tara Pammi Trouwen met de tycoon Bouquet 3972
€ 1.50
nr. 3972
Verkocht

Trouwen met de tycoon

Macht en geld of… liefde en hartstocht?

Pia Vito is stomverbaasd door de ontdekking dat ze een grootvader in Italië heeft en boekt meteen een vlucht naar Milaan. Giovanni ontvangt haar met open armen – in tegenstelling tot zijn knappe peetzoon, Raphael Mastrantino, die haar duidelijk wantrouwt. Pas als hij van haar goede bedoelingen overtuigd lijkt, slaat hij als een blad om en wordt zelfs onweerstaanbaar charmant…

Wanneer Raphael hoort dat Giovanni zijn aandelen in Raphaels bedrijf wil overdragen aan zijn nieuwe kleindochter, besluit hij haar tot een huwelijk te verleiden. Zo krijgt hij de aandelen in handen én de mooie Pia in zijn bed. Het lijkt de ideale oplossing, maar dan komt ze achter de ware reden van zijn aanzoek…

Bekijken
Verder lezen