Showing all 3 results

Lorraine Heath - Alles voor een titel Candlelight Historische roman 778
€ 1.00
nr. 778

Alles voor een titel

Deel 2 serie The Lost Lords

Archibald Warner is niet bepaald blij dat hij de titel ‘graaf van Sachse’ erft van een ver familielid.

Nu moet hij zijn leraarsbetrekking opgeven en – erger nog – snel een vrouw zoeken om zich te verzekeren van een erfgenaam. Gelukkig lijkt de weduwe van de vorige graaf, Camilla Warner, hem een aantrekkelijke kandidate.
Maar de gravin geeft aan onvruchtbaar te zijn, en wil bovendien het liefst een hertog met kinderen aan de haak slaan. Wel is ze bereid Archibald te helpen om een geschikte vrouw in de Londense elite te vinden. Maar terwijl ze zo beiden hun doelen nastreven, groeien ze steeds meer naar elkaar toe.

Als vervolgens begeerte en lust de kop opsteken, wordt het voor Archie en Camilla steeds moeilijker om hun oorspronkelijke dromen waar te maken…

Bekijken
1.00
In winkelmand
€ 1.00
nr. 802
Verkocht

Eeuwige belofte

Deel 3 serie The Lost Lords

Aan de ontluikende romance tussen Lauren Fairfield en weesjongen Tom Warner komt abrupt een eind, als Laurens moeder hertrouwt met een Engelse graaf en het gezin vanuit Texas de oceaan oversteekt.

Tom belooft om haar vaak te schrijven en achterna te reizen, zodra hij het zich kan veroorloven. Maar als hij vervolgens haar brieven niet beantwoordt, verdwijnt bij Lauren geleidelijk aan de hoop om ooit herenigd te worden met haar jeugdliefde.
Maar dan, vele jaren later, staat Tom opeens voor haar deur. Niet als arme weesjongen, maar als de kersverse graaf van Sachse. Het lijkt voor de hand te liggen dat Lauren alsnog kiest voor deze volwassen en viriele man, maar zo eenvoudig is dat niet.

Weliswaar worden ze niet meer gescheiden door een oceaan, maar wel door een wereld van verschil…

Bekijken
1.00
Meer informatie
Lorraine Heath - De onwetende bruid Candlelight Historische roman 794
€ 1.00
nr. 794
Verkocht

De onwetende bruid

Deel 1 serie The Lost Lords

Als Robert Hawthorne na acht jaren ontsnapt aan zijn bewakers, is dat slecht nieuws voor zijn eeneiige tweelingbroer John.

Die heeft immers indertijd Robert gevangengezet om zelf hertog van Killingsworth te kunnen worden. Eenmaal vrij weet Robert de rollen snel weer om te draaien, en laat hij op zijn beurt John heimelijk afvoeren.
De eerste verrassing in Roberts nieuwe bestaan als hertog dient zich meteen aan, als hij beseft dat hij de volgende dag in het huwelijk zal moeten treden met ene Victoria Lambert. Om niet door de mand te vallen brengt Robert de huwelijksdag voornamelijk zwijgend door. Uit schuldgevoel tegenover zijn nietsvermoedende bruid laat hij de geneugten van de huwelijkse staat aan zich voorbijgaan.

Deze nobele opstelling lijkt echter geen lang leven beschoren…

Bekijken
1.00
Meer informatie