Heerlijke liefdesverhalen waar de uitgeverij Harlequin beroemd mee is geworden. Ook wel sprookjes voor volwassenen, je zet er heel eenvoudig aan het begin van ieder verhaal de beroemde zin er voor: “Er was eens…” En de verhalen eindigen altijd: “En ze leefde nog lang en gelukkig”

Laat je meeslepen in een wereld vol glamour, romantiek, hartstocht en verleiding….


Alle 9 resultaten

Roberta Leigh Fataal advies Bouquet reeks 47
€ 1.00
nr. 47
Verkocht

Fataal advies

Philippa heeft het erg naar haar zin als medewerkster van een groot krantenbedrijf.
Ze maakt echter de kardinale fout zich persoonlijk met de problemen van een cliënte te bemoeien en deze van drastisch advies te dienen. Ze kan ook niet weten dat het meisje, dat ze aanmoedigt er met haar vriend vandoor te gaan, het nichtje is van haar werkgever, de krantenmagnaat Marius Lyon!
Ondanks het feit dat Philippa de man tot op dat ogenblik nog nooit heeft ontmoet, verbaast het haar geenszins dat hij haar op staande voet de laan uit stuurt.
Maar dit betekent niet dat ze Marius Lyon nu nooit meer te zien krijgt. Integendeel, ze blijven elkaar ontmoeten en het onvermijdelijke eind van het liedje is dat Philippa verliefd op hem wordt, hoewel ze zich ten volle realiseert dat haar liefde uitzichtloos is.
Zelfs als Marius iets in haar zou zien, zorgde de knappe Celia er wel voor dat er van een huwelijk geen sprake kan zijn.
Bekijken
Verder lezen
Mary Wibberley De dwang der gevoelens Bouquet Reeks 360
€ 1.00
nr. 390
Verkocht

De dwang der gevoelens

Kim Savage reist naar Westmoreland om haar nicht Emma te helpen bij het beheren van het Rykin Hotel.

Groot is haar verwarring als blijkt dat Kims ex-man, Luke Savage, ook in het hotel verblijft. Als Emma wordt weggeroepen naar het ziekenhuis, waar haar man Bill wordt verpleegd, staat Kim er ineens alleen voor! Luke biedt haar de helpende hand en ze is wel gedwongen zijn aanbod te accepteren, al weet hij haar nog steeds van haar stuk te brengen.

De verwarring stijgt echter ten top als de beroemde filmmagnaat Ivan Zolto – een oude bekende van Luke – en zijn gevolg arriveren, met het voornemen om een tijdje van ‘het eenvoudige leven’ te genieten…

Bekijken
Verder lezen
Rachel Lindsay Een wapen in de strijd Bouquet reeks 394
€ 1.00
nr. 394
Verkocht

Een wapen in de strijd

Als Abby West duizend pond in de loterij wint, is ze beslist niet van plan het geld aan nuttige dingen uit te geven.

Nee, ze zal haar langverwachte droom in vervulling laten gaan: een reis naar India! Vol verwachting vertrekt ze naar Bombay. Onderweg ontmoet ze Miss Bateman, een oude doch zeer vitale dame. Zij vraagt Abby haar gezelschapsdame te worden en Abby accepteert het aanbod enthousiast. Dat enthousiasme verdwijnt echter als ze Giles Farrow leert kennen, een neef van de oude dame. Hij is koud en arrogant en kan maar niet geloven dat Abby werkelijk degene is waarvoor ze zich uitgeeft.

Zal ze hem uiteindelijk tóch kunnen overtuigen?

Bekijken
Verder lezen
Charlotte Lamb In het hart van de storm Bouquet Reeks 391
€ 1.00
nr. 391

In het hart van de storm

Vijf jaar geleden heeft een verbitterde Lauren echtscheiding aangevraagd, na het overduidelijke bewijs van de ontrouw van haar echtgenoot Andreas.

Ze heeft met die scheiding leren leven, totdat Andreas onder wel bijzonder dramatische omstandigheden in haar leven terugkeert. Hij heeft ten gevolge van een zwaar auto-ongeluk zijn geheugen verloren en vraagt nu naar haar; hij verkeert immers in de veronderstelling dat zij nog steeds zijn wettige vrouw is! Omwille van Andreas’ moeder gaat Lauren naar hem toe en speelt het spelletje mee, maar hoe lang zal ze dit bedrog kunnen volhouden?

In haar haat jegens hem is geen verandering gekomen, en evenmin in de aantrekkingskracht die hij op haar uitoefent…

Bekijken
In winkeltasje
Flora Kidd Dans naar de zon Bouquetreeks 400
€ 1.00
nr. 400
Verkocht

Dans naar de zon

Van de vijf jaar huwelijk hebben Roselle en Leon er nog niet een samen doorgebracht.

Terwijl Roselle in Parijs aan haar balletcarriere werkt, is Leon in het zuiden van Frankrijk bezig met zijn wijnoogst. Roselle vindt dat er nu maar eens een einde moet komen aan die onzinnige situatie en vertrekt naar Montenay, het landgoed van Leon.

Ze is ervan overtuigd dat ze Leon over kan halen tot een echtscheiding, maar het loopt allemaal anders dan ze had gehoopt…

Bekijken
Verder lezen
Sally Wentworth Een huid zo zacht als zijde Bouquetreeks 423
€ 1.00
nr. 423
Verkocht

Een huid zo zacht als zijde

Het kost Gael niet veel moeite om geïm­poneerd te raken door het knappe uiterlijk en de sterke persoonlijkheid van Leo Kane.

Als hij haar al snel een huwelijksaan­zoek doet, aarzelt ze geen moment. Ze is in ieder geval zeker van haar eigen gevoe­lens. Opgewonden vertrekt ze met hem naar Indonesië. Haar gelukzalige droom wordt echter spoedig vernietigd als ze er­achter komt dat Leo haar niet uit liefde heeft getrouwd, maar uit wraak!

Gael probeert alles in het werk te stellen om haar echtgenoot, die ze nu haat in plaats van liefheeft, te verlaten…

Bekijken
Verder lezen
€ 1.00
nr. 555
Verkocht

Wens voor de toekomst

Het is voor Morgana en haar moeder een moeilijk te verwerken zaak dat hun huis, door een verouderde bepaling in de wet, door een verre neef wordt geërfd.

Wanneer Lyall Pentreath arriveert, koestert Morgana dan ook uitsluitend negatieve gevoelens voor hem. Grootscheepse plannen heeft hij, zowel met betrekking tot het huis, als tot haar! Ze probeert zijn aantrekkingskracht te negeren, zeker wanneer hij een relatie lijkt aan te gaan met de mooie en rijke Elaine Donleven. Het is echter onvermijdelijk dat ze veel met hem optrekt, en het duurt niet lang of ze weet dat ze van hem houdt. Voortdurend doet ze haar best hem te laten geloven dat ze niets om hem geeft.

Wanneer ze hem meedeelt dat ze zal vertrekken, lijkt hem dat onverschillig te laten…

Bekijken
Verder lezen
Marjorie Lewty Geborgen voor het leven Bouquetreeks 582
€ 1.00
nr. 582
Verkocht

Geborgen voor het leven

Op het moment dat Polly met de kleine, door zijn moeder verwaarloosde Jules kennismaakt, sluit ze hem in haar hart.

Ze weet zelf heel goed wat het betekent naar een moeder te verlangen. Wanneer dan ook de oom van het longetje, Piran St Just, haar verzoekt enige dagen voor het kereltje te zorgen, kan ze dit niet weigeren. De kwestie wordt gecompliceerder wanneer Piran haar ten huwelijk vraagt om zijn
voogdijschap over het kind veilig te stellen. Om wille van Jules gaat ze op dit verzoek in, maar daarom niet alleen… Al snel blijkt overduidelijk dat ze haar stille hoop dat Piran misschien van haar gaat houden, moet laten varen.

Hij heeft geen tijd voor haar; ze dient slechts een doel!

Bekijken
Verder lezen
Maura McGiveny Land van haar dromen Bouquetreeks 599
€ 1.00
nr. 599
Verkocht

Land van haar dromen

Beroofd van haar geld en papieren staat Joanna moederziel alleen in Spanje.

Ze had er werkelijk geen idee van dat haar baas hun reisje zou willen aangrijpen om haar ‘beter’ te leren kennen, en op het moment dat ze hem duidelijk maakt niet van zijn avances gediend te zijn, laat hij haar in de steek. Nog vóór ze heeft kunnen bedenken wat ze moet doen, verschijnt er een jonge, aantrekkelijke Spanjaard die bereid is haar te helpen. Ongetwijfeld zal zijn broer, Rafael de Santiago, wel raad weten met deze situatie, zo vertelt hij. Opgelucht accepteert Joanna hun aanbod een tijdje bij hen te blijven logeren. Er zijn echter wel grenzen aan haar dankbaarheid, bedenkt ze geërgerd.

Ze komt er namelijk al snel achter dat beide broers haar een geschikte echtgenote vinden — voor de ander!

Bekijken
Verder lezen