Met de heerlijke Bouquet liefdesverhalen is de uitgeverij Harlequin beroemd geworden. Ook wel sprookjes voor volwassenen, je zet er heel eenvoudig aan het begin van ieder verhaal de beroemde zin er voor: “Er was eens…” En de verhalen eindigen altijd: “En ze leefde nog lang en gelukkig”

Laat je meeslepen in een wereld vol glamour, romantiek, hartstocht en verleiding….


Alle 8 resultaten

Liz Fielding Dubbel misverstand Bouquet 2094
€ 1.00
nr. 2094
Verkocht

Dubbel misverstand

De biologische klok van Amanda Fleming begint steeds sneller te tikken.

Op haar negenentwintigste is ze een zakenvrouw met een eigen uitzendbureau voor secretaresses, maar nu wil ze graag een baby. Dan maakt ze kennis met Daniël Redstone. Daniël lijkt taxichauffeur, maar is in werkelijkheid de eigenaar van een bloeiend taxi- en autoverhuurbedrijf. Hij wil niet dat Amanda weet dat hij een geslaagd zakenman is. Zelf denkt hij dat Amanda secretaresse is. Amanda wil op haar beurt niet dat Daniël weet dat zij een succesvolle zakenvrouw is.

Zo houden ze elkaar een tijd lang voor de gek, totdat…

Bekijken
Verder lezen
Liz Fielding Een nachtelijke bezoeker Bouquet 1974
€ 1.00
nr. 1974
Verkocht

Een nachtelijke bezoeker

Dora schrikt zich dood wanneer ze midden in de nacht wakker wordt van een onverwacht geluid.

Desondanks trekt ze de stoute schoenen aan en gaat op onderzoek uit. Tot haar verbazing treft ze een doodziek meisje aan. Even later ontdekt ze dat het kind niet alleen is, maar in het gezelschap van haar vader. Angst en bezorgdheid maken plaats voor boosheid. Welke vader is zo onverantwoordelijk, dat hij midden in de nacht met zijn doodzieke dochter ronddwaalt? Natuurlijk beseft ze heel goed dat ze de twee niet op straat kan zetten.

Het meisje behoort in bed te liggen, en de vader besluit ze hen te helpen, niet wetend wat voor ellende ze zich daarmee op de hals haalt.

Bekijken
Verder lezen
Catherine George In het bedauwde gras Bouquet 1724
€ 1.00
nr. 1724
Verkocht

In het bedauwde gras

Misschien heeft haar stiefdochter gelijk, bedenkt Imogen, en moet ze gewoon eens wat meer leuke dingen ondernemen om die moeilijke periode uit haar leven te boven te komen.

Het is belangrijk dat ze haar zelfvertrouwen terugkrijgt en weer eens wat meer gaat genieten. Natasha raadt haar zelfs aan een minnaar te zoeken! Maar waar vindt ze die? In haar achtertuin soms, bedenkt ze cynisch. Inderdaad: in haar achtertuin, blijkt de volgende dag. De jongen die haar komt helpen haar verwaarloosde tuin te snoeien en te wieden, lijkt een engel op aarde! Hij is vriendelijk, attent, zorgzaam en erg aantrekkelijk.

Imogen valt als een blok voor hem, niet beseffend dat ze op hetzelfde, moment haar hart aan hem verliest…

Bekijken
Verder lezen
Rebecca Winters Liefdevolle toekomst Bouquet 1982
€ 1.00
nr. 1982
Verkocht

Liefdevolle toekomst

Annabelle Forester heeft in haar leven slechts van één man gehouden – Rand Dunbarton.

Helaas eiste hij destijds van haar dat ze haar baan bij de politie opgaf. Aangezien dat voor haar onmogelijk was -ze hield zielsveel van haar werk – besloot ze hun verloving te verbreken. Nog steeds voelt ze zich verbitterd over het feit dat hij haar toen heeft gedwongen te kiezen. Ze is dan ook onaangenaam verrast wanneer haar baas – inmiddels werkt ze als privé-detective bij een detectivebureau – haar op een goede dag in zijn kantoor ontbiedt en ze daar niemand minder dan Rand aantreft.

Zijn bedrijf wordt al een tijdje geterroriseerd door iemand die in het computersysteem inbreekt, en zij lijkt de aangewezen persoon om dat probleem op te lossen…

Bekijken
Verder lezen
Jennifer Taylor Schaduwspel van de liefde Bouquet 1882
€ 1.00
nr. 1882
Verkocht

Schaduwspel van de liefde

Katherines huwelijk lijkt volmaakt.

Haar echtgenoot Jordan is knap, rijk en charmant, en ze wonen in een prachtig huis. De werkelijkheid achter de schijn is echter anders. Hun verbintenis bestaat slechts in naam. Katherine heeft geleerd daarmee te leven. Eigenlijk vindt ze het wel best, want ze is als de dood net zoals haar moeder te worden, een mannenverslindster. Nee, dan maar liever geen liefde. Opeens gaat Jordan echter eisen stellen. Hij heeft genoeg van de schijnvertoning en wil een echt huwelijk, met kinderen en een warm, gezellig thuis. Katherine aarzelt lang, maar net op het moment dat ze wil toegeven, gebeurt er iets waardoor Jordan haar van bijbedoelingen verdenkt.

Nu wil hij niet meer met háár…

Bekijken
Verder lezen
Anne Mather Verwarring en bedrog Bouquet 1976
€ 1.00
nr. 1976
Verkocht

Verwarring en bedrog

Wanneer Olivia Pyatt gevraagd wordt de biografie van Diane Haran, een beroemd Amerikaans actrice, te schrijven, kan ze haar oren niet geloven!

Tenslotte heeft Diane haar ooit haar echtgenoot afgetroggeld. Na enige aarzeling neemt ze de opdracht toch aan, ook al weet ze dat ze Richard, haar ex, ongetwijfeld zal ontmoeten. Bij aankomst in Amerika blijken de zaken echter anders te liggen dan Olivia altijd heeft aangenomen; Richard boezemt haar nog slechts medelijden in, hoezeer hij ook zijn best doet om haar ervan te overtuigen dat ze voor elkaar geschapen zijn. Diane blijkt bovendien veel sympathieker te zijn dan Olivia altijd heeft gedacht.

Als Joe Castellano, een uiterst aantrekkelijk man, dan ook nog eens avances maakt, wordt die situatie wel erg verwarrend, temeer daar hij een relatie met Diane schijnt te hebben…

Bekijken
Verder lezen
Carolyn Greene Voor altijd lente Bouquet 1981
€ 1.00
nr. 1981
Verkocht

Voor altijd lente

Het is lente, en April Hanson is de wanhoop nabij.

De hele wereld lijkt wel bezig nieuw leven te maken, terwijl zij het zo verschrikkelijk graag zou willen. Maar wat heb je nog voor kansen als zesendertigjarige zonder partner? Haar biologische klok tikt niet zomaar, nee, hij beiert als een dolle. Gelukkig schiet Glen Radway, haar beste vriend en zakelijk partner, haar te hulp. Hij gaat akkoord met een tijdelijk huwelijk tot de baby geboren is – dan zal het huwelijk ontbonden worden.

Glen is al sinds hij April kent smoorverliefd op haar, en dit is dan ook de uitgelezen kans om haar te laten inzien dat ze bij elkaar horen…

Bekijken
Verder lezen
Elizabeth Duke Maanverlichte tuin Bouquet 2071
€ 1.00
nr. 2071
Verkocht

Maanverlichte tuin

Zodra Roxy Warren hoort dat haar zus en zwager bij een ongeluk zijn omgekomen, kan ze alleen nog maar aan haar kleine nichtje denken.

Het arme schaap heeft geen ouders meer! Wetende dat haar zus gewild zou hebben dat zij, Roxy, de zorg voor baby Emma op zich zou nemen, zet ze alles op alles om de voogdij te krijgen. In het gevecht om Emma moet ze de degens kruisen met Cam Raeburn, de broer van haar overleden zwager. Ondanks zijn reputatie van grote versierder – daar kan Roxy over meepraten – blijkt Cam zich ontpopt te hebben tot een liefhebbende oom voor de kleine meid. Bovendien heeft hij zijn nichtje meer geld en een mooier huis te bieden dan haar tante. Het ziet er ongunstig uit voor Roxy.

Dan doet hij haar plotseling een interessant voorstel…

Bekijken
Verder lezen