Met de heerlijke Bouquet liefdesverhalen is de uitgeverij Harlequin beroemd geworden. Ook wel sprookjes voor volwassenen, je zet er heel eenvoudig aan het begin van ieder verhaal de beroemde zin er voor: “Er was eens…” En de verhalen eindigen altijd: “En ze leefde nog lang en gelukkig”

Laat je meeslepen in een wereld vol glamour, romantiek, hartstocht en verleiding….


Alle 9 resultaten

Sara Craven Gered door de regen Bouquet 2318
€ 1.00
nr. 2318
Verkocht

Gered door de regen

Nadat erfgename Cory Grant op een liefdadigheidsbal de blik van een ongelooflijk aantrekkelijke, donkere man heeft opgevangen, beleeft ze een onrustige nacht.

Onzinnig, vindt ze zelf, want ze weet niets van hem, behalve zijn naam: Rome D’Angelo. Een paar dagen later duikt de knappe vreemdeling onverwachts voor haar op. Hij wil haar niet meer laten gaan voordat ze een afspraak met hem heeft gemaakt. Cory kan bijna niet geloven dat een man echt in haar geïnteresseerd is en niet alleen in haar geld, zoals ze vaak genoeg heeft meegemaakt. Stukje bij beetje overwint ze haar wantrouwen en staat ze zichzelf toe haar hart voor hem open te stellen.

Wat ze niet weet, is dat deze man ervoor betaald wordt om haar te verleiden….

Bekijken
Verder lezen
Sophie Weston Prins te koop Bouquet 2344
€ 1.00
nr. 2344

Prins te koop?

Ze hebben veel met elkaar gemeen, de schuchtere Francesca Heller en de zelfverzekerde Conrad Domitio.

Ze geven niet gauw op en houden van een uitdaging. Beiden stammen af van vluchtelingen uit het voormalige koninkrijkje Montassurro.

Hij is de kleinzoon van de gewezen koning, zij de dochter van een keiharde zakenman. Francesca wil Conrad slechts strikken in zijn hoedanigheid van schrijver voor een signeersessie in haar boekwinkel. Haar vader denkt echter dat zij op zoek is naar een nieuwe man nadat hij haar op geld beluste verloofde heeft verjaagd.

Door dit misverstand komt Francesca in een stroomversnelling van gebeurtenissen en intriges terecht, waarin haar gevoelens voor prins Conrad Domitio voortdurend op de proef worden gesteld…

Bekijken
In winkelmand
Sara Craven Rozen en seringen Bouquet 2193 3
€ 1.00
nr. 2193
Verkocht

Rozen en seringen

Voor het eerst doet Ros iets onbezonnens.

Ze hult zich in een sexy jurkje, geeft zich uit voor haar stiefzusje en gaat in haar plaats naar een blind date. Sam blijkt fantastisch – tot haar spijt, want een tweede afspraakje zit er niet in.

Ze heeft namelijk gejokt én iets verzwegen: dat ze verloofd is!

Bekijken
Verder lezen
Kim Lawrence Spaanse trots Bouquet 2556
€ 1.00
nr. 2556
Verkocht

Spaanse trots

De Spaanse rokkenjager Raul Carreras voelt niets dan minachting voor de minnares van zijn overleden broer.

Nell Rose mag er misschien onschuldig uitzien, hém draait ze geen rad voor ogen, zoals haar dat bij Javier wel is gelukt. Als hij haar vraagt bij hem in huis te komen wonen, is dat uitsluitend omdat dat het beste is voor zijn neefje en nichtje. Nell, op haar beurt, zal nooit het moment vergeten waarop ze Raul voor het eerst zag. Sindsdien weet ze één ding zeker: ze moet uit zijn buurt blijven. Alleen omdat ze haar baan kwijt is, gaat ze op zijn voorstel in.

Maar wanneer ze eenmaal samen onder een dak wonen, gaan er opeens héél andere motieven meespelen…

Bekijken
Verder lezen
Renee Roszel Betoverende zeenimf Bouquet 2262
€ 1.00
nr. 2262
Verkocht

Betoverende zeenimf

Sam Taylor kan zijn ogen niet geloven. Uit zee komt een beeldschone vrouw gekropen!

Hoe is ze hier gekomen?
Waar komt ze vandaan?
En… wat heeft ze te zoeken op het eiland van zijn tante Beena? Helaas kan ze geen antwoord geven op deze vragen, want ze is haar geheugen kwijt. Zegt ze. Sam gelooft haar echter niet. Tenslotte zal het niet de eerste keer zijn dat een onschuldig uitziende dame zijn excentrieke tante haar fortuin probeert te ontfutselen.

Hij besluit de verleidelijke zeemeermin geen moment uit het oog te verliezen – een taak die hem bijzonder zwaar valt, want hij moet zijn uiterste best doen niet onder haar bekoring te raken…

Bekijken
Verder lezen
Rebecca Winters Dansen onder de sterren Bouquet 2141
€ 1.00
nr. 2141
Verkocht

Dansen onder de sterren

Tien jaar geleden was Janet volslagen verbijsterd toen Wade Holt hun verloving verbrak.

Ondanks al haar smeekbeden wilde hij haar nooit meer zien, en een verklaring gaf hij haar niet. Voor Janet is hij altijd de enige gebleven, en nu duikt hij plotseling weer op in haar succesvolle doch eenzame bestaan. Nu lijkt Wade vastbesloten haar de verklaring te geven die hij haar tien jaar geleden heeft onthouden. De stukjes van de puzzel vallen op hun plaats, en ze trouwen alsnog. Toch houdt Janet het gevoel dat Wade haar niet voor honderd procent vertrouwt, hoewel hij op hun huwelijksreis heeft ontdekt dat ze zichzelf nooit aan een ander heeft gegeven.

Hoe moet ze hem ervan overtuigen dat ze wel degelijk te vertrouwen is?

Bekijken
Verder lezen
Emma Richmond Zo groen als gras Bouquet 2275
€ 1.00
nr. 2275
Verkocht

Zo groen als gras

Een roddeljournaliste die uit is op een sensationeel verhaal?

Een slimme fortuinjaagster? Of toch gewoon een hovenier met hart voor haar vak? De steenrijke zakenman Garde Chevenay weet niet wat hij van de onalledaagse, zeer intrigerende vrouw moet denken die onuitgenodigd op zijn stoep staat en vraagt of ze zijn tuin mag aanleggen. Wel weet hij dat hij haar beter wil leren kennen, en dus geeft hij haar de baan. Sorrel is echter vastbesloten haar nieuwe baas – hoe aantrekkelijk hij ook mag zijn -op afstand te houden.

Want het laatste wat ze wil, is dat hij erachter komt waarom ze zo graag bij hem wil werken..

Bekijken
Verder lezen
Sara Craven Verleiding of vendetta Bouquet 2388
€ 1.00
nr. 2388
Verkocht

Verleiding of vendetta

Aan de vooravond van Flora’s huwelijk slaat de twijfel over haar gevoelens voor haar verloofde toe en laat ze zich verleiden door de romantische, onweerstaanbare Italiaan Marco Valante.

Voor het eerst in haar leven ervaart ze ware hartstocht, en ze laat zich maar wat graag meevoeren naar Marco’s castello, waar ze de gelukkigste periode van haar leven beleeft. Totdat ze ontdekt dat hun ontmoeting helemaal niet toevallig was en ze het slachtoffer is geworden van een vendetta. Diep gekwetst keert ze terug naar Londen. Ze wil niets meer met Marco te maken hebben.

Tot haar ontzetting blijkt ze echter een kind van hem te verwachten…

Bekijken
Verder lezen
Rebecca Russell Op het keerpunt Bouquet 2377
€ 1.00
nr. 2377
Verkocht

Op het keerpunt

Wraak brengt Tanner Fairfax naar Fairfax House, het huis van zijn voorvaderen, in het lieflijke plaatsje New Haven.

Nu zijn grootvader is overleden, kan Tanner het huis eindelijk verkopen – om wraak te nemen op zijn grootvader, die niets liever wilde dan dat hij zich blijvend zou vestigen op Fairfax House. Tot zijn verrassing treft hij in het huis Cassie Leighton aan. Ze blijkt van zijn grootvader de opdracht te hebben gekregen het huis op te knappen en alles in het werk te stellen om Tanner zo ver te krijgen, dat hij in Fairfax House blijft wonen.

Dat brengt hem in een bijzonder moeilijk parket, aangezien hij door het testament verplicht is eerst een volle maand in het huis te wonen voordat hij het mag verkopen…

Bekijken
Verder lezen