Heerlijke liefdesverhalen waar de uitgeverij Harlequin beroemd mee is geworden. Ook wel sprookjes voor volwassenen, je zet er heel eenvoudig aan het begin van ieder verhaal de beroemde zin er voor: “Er was eens…” En de verhalen eindigen altijd: “En ze leefde nog lang en gelukkig”

Laat je meeslepen in een wereld vol glamour, romantiek, hartstocht en verleiding….


Alle 2 resultaten

Sara Craven Verleiding of vendetta Bouquet 2388
€ 1.00
nr. 2388
Verkocht

Verleiding of vendetta

Aan de vooravond van Flora’s huwelijk slaat de twijfel over haar gevoelens voor haar verloofde toe en laat ze zich verleiden door de romantische, onweerstaanbare Italiaan Marco Valante.

Voor het eerst in haar leven ervaart ze ware hartstocht, en ze laat zich maar wat graag meevoeren naar Marco’s castello, waar ze de gelukkigste periode van haar leven beleeft. Totdat ze ontdekt dat hun ontmoeting helemaal niet toevallig was en ze het slachtoffer is geworden van een vendetta. Diep gekwetst keert ze terug naar Londen. Ze wil niets meer met Marco te maken hebben.

Tot haar ontzetting blijkt ze echter een kind van hem te verwachten…

Bekijken
Verder lezen
Rebecca Russell Op het keerpunt Bouquet 2377
€ 1.00
nr. 2377
Verkocht

Op het keerpunt

Wraak brengt Tanner Fairfax naar Fairfax House, het huis van zijn voorvaderen, in het lieflijke plaatsje New Haven.

Nu zijn grootvader is overleden, kan Tanner het huis eindelijk verkopen – om wraak te nemen op zijn grootvader, die niets liever wilde dan dat hij zich blijvend zou vestigen op Fairfax House. Tot zijn verrassing treft hij in het huis Cassie Leighton aan. Ze blijkt van zijn grootvader de opdracht te hebben gekregen het huis op te knappen en alles in het werk te stellen om Tanner zo ver te krijgen, dat hij in Fairfax House blijft wonen.

Dat brengt hem in een bijzonder moeilijk parket, aangezien hij door het testament verplicht is eerst een volle maand in het huis te wonen voordat hij het mag verkopen…

Bekijken
Verder lezen